Quinny moodd 2013 - zkušenosti

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Quinny Moodd?

Přidejte zkušenost s Quinny Moodd
Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
5.3.14 14:29

Ahoj, dobrý den,

obnovuji diskuzi. Prosím vás, kteří máte Quinny Moodd, jak je tento kočárek skladný? Sháním pohodlný kočárek pro roční holčičku. Nejsem náročná co se týče ježdění v terénu (sem tam nějaká ta procházka na polní cestě). Často cestujeme. Máme sice auto combi, ale jsme čtyři a když se máme naskládat do auta s kočárem, je to trochu komplikovanější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
5.3.14 15:09

Ahojky mam MOODD 2013 jako musim rict, ze moc spokojena nejsem… dala jsem za nej ranec penez, vypada uzasne, zvolila jsem si i sama barevny design, ALE, absolutne nulovy prostor pod koleckami na nakup, nevejde se tam ani maly nakup, a pak sportovni verze kocarku mi pripada nevhodna, nikde zadna kapsicka navic, zadny prostor navic… co ale ocenuji je design, kazdy mi kocarek chvali a pak skladnost, da se uplne slozit a ve vterine zase poskladat, podvozek se sklada pouze zatahnutim páčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
5.3.14 15:12

Mám presne tento a pevne verim, ze az mala bude jen na lehko oblecena, a nebude potrebovat fusak, ocenim kocarek jeste vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
5.3.14 15:12

@niiik Díky za informace. Mně jde právě hodně o tu skladnost. A co se týče pohodlí pro prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
6.3.14 10:22

Jako pohodlny docela je, ja mam i novorozeneckou korbu i sportak, te korbe nemohu nic vytknout, je pohodlna a pak sportak nevim, prijde mi, ze v ni az moc sedi, i kdyz je polohovaci…ale mozna to prehanim. Co se tyce skladnosti tak lepsi kocarek neznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 08:01

Ahoj holky peosím potřebovala bych informaci mám syna 15m 12 kg jestli se mi do mooda vejde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
28.5.14 13:46

Vejde, moodd nevypada, ale je dostatecne dlouhy, mala ma 13m je dlouhaaaaaa a pohoda, muzes tam menit ten podnožník podle delky ditete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.5.14 12:53

Ja znam tri lidi co ho maji a bud ho meni a nebo ho radeji nepouzivaji. Je hrazne maly. Ja ho chtela taky, ale po nazoru tech co ho maji jsem se rozhodla zas pro Jane. Rozdil obrovsky v prostoru:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.5.14 20:14
@Aneta361 píše:
Ja znam tri lidi co ho maji a bud ho meni a nebo ho radeji nepouzivaji. Je hrazne maly. Ja ho chtela taky, ale po nazoru tech co ho maji jsem se rozhodla zas pro Jane. Rozdil obrovsky v prostoru:D

nám teda vyhovuje zatim uplne skvele :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
29.5.14 22:00

Kazdy ma jine naroky:). Ja ho chtela taky, ale vsichni mi to rozmluvili:(. Plus sem v tom videla rocniho bratranka co je celkem maly a vleze se do tohi tak tak. Jinak bych ho brala hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.8.14 10:37

Ahoj holky, je vubec potreba kupovat hlubokou korbu pro novorozene? Neda se vozit v Quinny moodd uz od narozeni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
19.8.14 09:56

@monah to bych nedoporucovala skrz sezení… 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.8.14 09:06

Ani kdyz se tam da ta vlozka pro nejmensi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.5.15 13:52

Ahoj děvčata nevite kde se da sehnat to drzatko mezi nozky vim ze je vice velikosti ale vůbec nevim kde hledat a nevite o doplňkách ke kocarku? dik za info. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 09:07

Ahoj holky. Nevíte, jestli je Guinny mood někde v Brně v obchodě ke shlédnutí? Nejsem si jistá velikostí korbičky ani úložných prostor a četla jsem velice protichůdné názory, tak bych si ráda udělala názor sama a kočárek si trošku ošahala. díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí