Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máme kočárek Quinny Moodd. Jsem s ním moc spokojená, je praktický, lehoučký, krásně vypadá, máme typ Black Irony, který skoro na ulici nevidím, takže super. Až na kolečka. Ta velká nafukovací. Začaly strašně lupat, nebo jak to říct. Když s tím jedeme, tak se pořád ozývá lupání. Je to hrozný. Manžel se na to díval, nejspíš něco s ložiskem. Máte některá stejnou zkušenost?
Chtěli jsme to reklamovat, protože kočárek nebyl nejlevnější, takže od něj chci maximum logicky a lupání je fakt šílený a navíc se to zhoršuje. Ale chlapík z eshopu, kde jsme to koupili, nebyl reklamaci zrovna nakloněný, nechce se mu s tím nic řešit.
Díky za odpovědi. ![]()
Máte zkušenost s Quinny Moodd?
Přidejte zkušenost s Quinny Moodd@Sofinka14 to samy se mi stalo, když jsme měla buzze u moodda jsem měla štěstí. Ale jak pises přítel nato taky koukal i promazal a nic. Pak jsem to reklamovala a pan mi řekl, že to múzou bejt spis brzdny destičky a nechal si ho tam. Nakonec zjistil, že stačilo celej rozebrat a detailně promazat. Jenže tohle si doma můžete udělat, ale nepůjde to pak vyreklamovat, protože byste narušily ty plomby co tam jsou. Ale fakt to stačilo a už to nikdy nedělalo
jinak reklamaci bych požadovala takový prachy to stoji a ještě se zdrahaj. Spis kdyby to bylo něco víc, tak se mu nebude chtít to řešit, nebo Vám vrátit peníze. My jsme ho tenkrát kupovali v babyparku a ten byl výhradní dovozce quinny, maxi cosi atd. Takže to bylo v pohodě.
Moc díky za info a rady. Určitě tu reklamaci budeme požadovat! Kočárek není levný, a když v něm křupe, není to ok. Věřím, že v Babyparku to bylo snazší. Některé eshopy jsou fakt děs. A to jsme si u tohoto říkali, že působí seriozně. No… Znáte to, jak to někdy je. Zkusíme si to tedy vydupat.
Koupili jsme to na www.autosedacky-kocarky.cz. Je to brněnský eshop, tak jsme si říkali, že aspoň kdyby něco, tak nebude problém s reklamací, protože to nebudeme muset někam posílat atd. No a vidíte, jak to dopadlo.
Hrůza.