Quinny Speedi SX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5697
8.1.07 08:30

Quinny Speedi SX

majitelky poraďte: jaký je? Vychází celkem draho, nemám možnost ho vidět naživo a internet často „lže.“ Zajímají mě rozměry hluboké korby, ale i vlastnosti sporťáku, prostě co vás napadne. Nepotřebuji velký košík a jezdím po městě. Má nafukovací nebo plastová kola? Je i sporťák prostorný pro větší dítě? nevyšisují se zářivé barvičky??? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
8.1.07 08:54

Tak to by mě zajímalo, co ti o něm holky napíší, protože i mně padl do oka a chtěla bych ho jako sporťák pro našeho ještě nenarozeného :) Jinak mrkni i na zahraniční webovky, protože co jsem koukala, tak v Německu ho pořídíš o 2.000,– levněji a když si ho necháš poslat, tak poštovné po celé EU mají většinou za 300,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
8.1.07 09:31

Ja ho mam a jsem fakt desne spokojena. Nasi maly je ted pul roku a v pohode se porad vejde do korbicky i s fusakem, coz jsem ani necekala, puvodne se mi preci jen zdala docela mensi oproti jinym kocarkum. Dost s malou cestujeme, takze ocenuju i to, ze je velmi lehce skladaci do auta a taky strasne lehky, takze ho muzes nosit i ty, kdyz manzel neni po ruce :D
Mame cernou barvu, takze nevim jak s vysisovanim, ale taky jsem se o to pred koupi zajimala a nekde byla diskuze a vim, ze holky psali, ze se nesisuje.
Nevim, co jeste by te zajimalo, ale opravdu ho vrele doporucuju - nejenom hezky, ale predevsim prakticky a dobre ovladatelny kocarek! Cena byla vyssi nez u „obycejnejsich“ typu, ale opravdu se to vyplati!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
8.1.07 20:32

Simono (nebo ostatní majitelky speediho),
máte originál fusak, někde jsem četla, že se dá použít jako nánožník, takže by mě zajímalo, jestli je to pravda…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
17.1.07 17:18

já taky můžu doporučit, jezdím od října zatím s hlubokou korbou a jsem moooc spokojená. Je lehký, krásně se skládá, lehce se vejde do auta, dobře se s ním manipuluje, oceňuju i to, že se na kolečka dá cvaknout jen autosedačka a když se jede jen na chvíli, tak nemusím malého přendavat do korbičky. Korbičku mám od x-landeru - je levnější a malinko větší, ale je to starý typ, nové už prý na ně nepasují. Takže s šisováním neporadím
KOla jsou nafukovací, trošku ucházejí, je třeba je občas dofukovat. Sundavají se lehce.
Jo a ten košík vypadá sice malý, ale je děsně skladný, taky jsem si říkala, že nebudu velký potřebovat, ale už jsem byla překvapená, co jsem do něj všechno narvala… dá se na zip jako trochu rozložit a nahoře je taková síťka na stažení a tak se to dá pěkně napěchovat i nahoru a díky té síťce to pak nevypadává.
Jo a nevím odkud jste, my ho kupovali v Kika v nějaké akci, vyšlo to levněji než přes net. A už jsme tam tu akci viděli ještě jednou, tak to možná někdy opakují, tak stojí za to to trošku sledovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.1.07 17:24

minuly tyden jsme byli v kika, doprodavali starou kolekci za 6700, novou jeste nemeli, ale podle ceniku by satl skoro 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
18.1.07 21:53

jj, to je přesně ono. Standard cena okolo 10 tis. My jí taky kupovali v akci za těch 6700 Kč. Jestli je teď ta akce taky, tak to už je třetí o který vím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
31.1.07 21:06

Ahoj maminky!Já měla Speedyho černé barvy a bohužel musím říct,že se stříška od sluníčka hodně vyšisovala,ale myslím si,že tomu bohužel nejde zabránit :D ,jinak kočárek byl super,lehoučký,prostorný,skladný,jediné,co mi vadilo,že sporťák nejde po:,–(it do pravého úhlu,takže v zimě malej přes fusak a nánožník vůbec neviděl ven…a taky mi trošku chybélo madlo,spiš prckovi,tak jsme měnili za Buzze..ale manžel mi to neodpustil,takže příště možná půjdeme zase do Speedyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
31.1.07 21:16

nikis, madlo sice porad nema, ale kolekce 2007 jde uz do uplneho sedu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
6.2.07 10:31

Taky ho máme a jsem s ním moc spokojená.Jenom mi holky řekněte,jestli používáte nějaký nánožník a případně jaký.Kamarádka na něj má nánožník Casualplay,ale ten starší typ a ten už není k sehnání.Tak by mně zajímalo,jestli nemáte některá nějaký tip.Universální od Emitexu vypadá děsně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flo
9
10.2.07 16:06

Zdravím, prosím o radu. Čekáme v květnu miminko a váháme nad koupí kočárku.Favoritem byl doposud Quinny speedy SX-Ocean reflection :,-(a( v Polsku se dá koupit kolem 17.000,– bez příslušenství). Ale mám strach, že je hl. korbička moc malá. Malý by tam měl být v půl roce i s fusakem- až do necelého roku. To asi nehrozí, že? Taky ta sportovní verze má dost prolehčenou větrací korbičku. Nevíte někdo, jestli tama hodně fučí? Mám strach ať malý není nemocný. Nánožník k tomu se nedělá. Dělá se jen fusak=mumie. To si taky říkám, jak tam malého dostanu až po krk. Asi se mu to moc líbit nebude, hlavně až bude větší. Taky je divné, že tam není madlo. Jinak se mi moc líbí, ale váháme ještě jestli nekoupit starší kočárek quinny v bazaru: typ Quinny Fashion 3 XL za 8000-10000,– nebo Maxi Cosi 3 kolku komplet 4 roky starou 7500,–, což by stačilo. Je tam většinou v ceně i příslušenství.Jen mám strach, ať to vydrží. Chceme mít ještě aspoň jedno mimčo. Prosím poraďte zkušenosti, nevím si rady.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
10.2.07 19:07

flo, kolekce 2007 ma misto sitky v korbicce po stranach slidu, takze by to nemelo foukat tolik, aspon doufam… taky ho planuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
10.2.07 22:45

Flo, včera jsem si koupila Speedi a opravdu má po straně slídu, sama mi paní, co jsem ho u ní kupovala, říkala, že to vylepšili :-) Nánožník na něj není, ale sehnala jsem nánožník od CasulaPlay a ten na to sedí skvěle. Ještě sháním (teda už jsem si zamluvila na MMB) zmenšovací vložku, aby se tam holčině líp leželo, je trochu drobnější. a teď ještě zkoumám, zda madlo, které bude na golfáče Chicco, nepůjde i na Speedi. Ale to zatím nemůžu vyzkoušet, madlo ještě není v prodeji.
Jinak zatím jsem s ním jela jen krátce, na hodnocení to ještě není, ale zdá se, že to bude pohoda :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Flo
9
11.2.07 20:36

Díky za info holky. A do té kolekce 2006 byste nešly? Byla by levnější. Ta nová nemám představu kolik výjde. Tak jako tak kočárek koupíme v Polsku, ale nemám teď zjištěný rozdíl. Jak jsem psala, tak jsem původně uvažovala o kočárku starším, ale nakonec půjdeme raději do nového. Jen se bojím, ať malý nevyroste z té korby do zimy :? . V prosinci bude mít 7 měsíců.Kdyby se vám tam mimčo nevešlo, tak by jste šly do sporťáku po půl roce?Mně se to totiž zdá strašně brzo. Aby neměl něco se zádama. Jde to sice polohovat do úplného lehu, ale přece jenom je to sportovní verze. Ještě se mi líbí kočárek VOLANT, ale na českém trhu moc není. Výjde levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.2.07 21:01

flo, ja se obavam, ze na zimu to do korbicky uz nebude…
ja bych teda do kolekce 2006 nesla, cenove jsou zhruba stejny… treba na mimibazaru nabizeji uz jenom kolekce 2007 a v ruznych obchodech na netu jeste starou 2006 a kolikrat stoji vic…
stara ma krome ty boudicky i nevyhodu v tom, ze zada nejdou az do sedu, jen do polosedu, zatimco u novy uz jdou az uplne do sedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí