Volant Implast 3 X Quinny Speedi SX + Dreami X x-landerXT

5697
6.1.07 17:36

Volant Implast 3 X Quinny Speedi SX + Dreami X x-landerXT

Ahoj holky,
chtěla bych si koupit jeden z těchto kočárků, líbí se mi všechny, a nemůžu se rozhodnout - chci určitě celý komplet a rozhodně trojkolku. Máte někdo s některým z těchto zkušenosti?

hlavně u Quinny - je celkem drahý, takže: nevyšisují se ty krásné barvičky? Dostala mě ta nebesky modrá. Není hluboké lůžko moc úzké? Budeme mít s největší pravděpodobností březňátko, takže v prosinci bude cca 6 měsíců a do hluboké by se mělo ještě vejít… hlavně třeba na konci podzimu až už bude zima?

na Volant jsem četla zatím samou chválu - kdo ho máte? napíšete rozměry korbičky?? Jak se s ním jezdí? Vzhledem k ceně vypadá VELMI přijatelně.

Xlander - veškeré zkušenosti??
Moc díky za radu
 Zuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2210
6.1.07 19:14

Ahoj, taky jsem sháněla dlouho kočár ¨pro mimiska které se narodí v březnu. Xlander se mi líbil hodně, ale nevím jestli jsi ho viděla naživo. Podle mě je ta korba spíš pro panenky, protože takové půl roční mimi tam podle mě ve fusáku narvěš jen horko těžko. A at mi klidně kdo chce tvrdí , že půl roční mimi už sedí, tak vím že to není úplně pravda a určitě mu bude lépe v hlubokém, kde je kryté ze všech stran, mám objednaný Volant je rozměrově největší šířka ca 35cm a navíc má hluboký kočárek polohovatelné záda takže prcek může pěkně sedět a přitom na něho nebude foukat jako ve sportáku. Mám objednaný ten zelený, do dvou týdnů by snad měl být tak jestli budeš chtít písnu ti pak přesné rozměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
6.1.07 20:24

mne se X- lander taky moc libil, ale pak jsem ho v prodejne vyzkousela a proti treba cortine mi prisel dost tezko ovladatelny.
Nejlepe je, vsechny je vyzkouset na zivo, kazdemu vyhovuje neco jineho a u spoustu kocarku se zmenila nazor prave po vyzkouseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
7.1.07 13:36

Akrim: Cortina byla nejdřív můj favorit. pak jsem ji viděla naživo a ty dvě plastové destičky u pružiny mě odradily. Navíc se mi nelíbí, jak je u hluboké korbičky to madlo nebo co to je… to je škoda, Cortina se mi líbila nejdřív strašně. Na Volant 3 slyším jen samou chválu, tak asi půjdu do něj… ale díky za radu…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.07 10:44

pro Zuzku

Ahoj Zuzko,

mám březnové mimi a chci Ti napsat svůj názor.
Jezdím s quinny buzz v té nebesky modré :D a přijde mi velmi kvalitní, mimochodem mám holčičku, ale ta barva mě dostala :) V hluboké korbě jsem jezdila do 5 měsíců, malá byla dlouhá, ale hlavně jí to tam nebavilo, jen ležet, chtěla polosedět :) Dala jsem jí do sporťáku a nebyl problém. Když víc fouká, dá se stříška napolohovat proti větru a nebo se dá pláštěnka. Koupila jsem jí fusak od aestheticu, dá se sehnat i v té barvě (original se mi zdál malý), takže na zimu je v teple :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4