"svítící hvězdičky"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
"svítící hvězdičky"
Ahoj holky,
nedávo jsem koupila nalepovací hvězdičky,co se přes den nasvítí a v noci svítí.Nalepila jsem je malýmu nad postýlku-je z toho úplně unesenej a pořád pozoruje, jak mu tam hvězdičky svítí ![]()
Teď jsem tady měla kamarádku,která se zhrozila,když to viděla,že prý vyzařují nějaký karcinogenní látky a je to nebezpečný
.Nevíte o tom někdo něco???Já si myslím,že kdyby to bylo tak škodlivý,snad by to nevyráběli,ne???Ale dneska kdoví… ![]()
Každopádně budu ráda za každý názor,nevím,jestli je tam mám nechat nebo sundat-to bych asi malýmu těžko vysvětlovala....... ![]()
Ahoj Lenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Lejlo,
o žádné karcinogenitě jsem neslyšela.Hvězdičky svítí i u nás v doma,Klárka je má v pokojíčku nad postelí.A má je i několik jejich kamarádek.
Já bych byla v klidu,není to spíš „jedna paní povídala“?
Hanka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je mám taky doma a taky krásně svítí … bez působení škodlivých látek.
A až se narodí mimi, tak mu je taky nalepím, je to nádhera.
Kdyby je mimi cucalo nebo tak, tak to asi dobré nebude, ale takhle? Nedělej si starosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
neboj nic
Já je prodávám sama v obchodě a jsou určitě v pořádku. Fungují na stejném principu jako svítící „céčka“. Nic nevyzařují. Prostě se přes den „nabijí“ světlem a pak v noci ho zase vydávají, klasická fluorescence, nebo jak se tomu říká.
Ale určitě to není škodlivý, to už by to dávno zakázali prodávat.
Jarka a Nikolka 28tt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
také si myslím, ze muzes byt v klidu. Pokud se na ne prcek tedy jen diva a neozuzlava je.
Klara
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já z nich chci vylepit znamení, ve kterém je mrňous narozen.
Taky jsem nic neslyšela o škodlivých látkách co by měly vyzařovat…i když člověk nidky neví…ale to bychom na tomto světě nesměli už nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, také je chci klukům pořídit do pokojíčku, chci se jen zeptat, jak dlouho vydrží zářit? Mívala jsem svítící céčka jako malá, ale ty svítily jen pár minutek. ![]()
Díky za odpovědi.
Hezký večer Ája
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smailinka
Já usínám cca 15-20 minut a ještě se nestalo, že by se vysvítily než usnu - zatím jsem vždy usínala pod zářícíma hvězdama. Samo je důležitý jak moc je nasvítíš, malá noční lampička vhodná není … Ale pořádného světla stačí chvilka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Ahoj, já už jsem taky cosi o škodlivosti slyšela, nešlo ale od hvězdičky jako takové, ale o fosforové ručičky na budíku. Zřejmě podle některých názorů vadí ten fosfor. Proč, to už si bohužel nepamatuju. Ale mě osobně to též připadá jako kravina. Jestli si o tom chceš zjišťovat víc, tak spíš pátrej po fosforu. Poradila-neporadila teta Gyta a Barborka právě spící pod hvězdičkami:-))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHoj holky. Nevíte kde na netu bych mohla koupit ty hvězdičky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
na těch hodinkách kdysi to snad nebyl fosfor, ale nějaká radioaktivní látka. No říkalo se to, já to nezkoumala. ![]()
Jinak hvězdičky máme doma na skříni a na lustru a svítí cca 30 minut než usneme. Jedny jsem kupovala v hračkách v Kotvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,díky za uklidnění,alespoň mám dobrý pocit a docela jsem si oddychla
![]()
Hvězdičky jsme kupovali normálně v papírnictví,myslím,že je seženeš i v hračkárně.Jinak na internetu je nabízí na www.mimibazar.cz a to pani s přezdívkou „korálek“.Myslím,ale,že je to tam zbytečně drahý
.My jsme je kupovali za 19 Kč.
Ještě jednou díky Lenka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, díky, myslím, že mám další tip na dárek.
.
Hezký den! Ája
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,
čím ty hvězdičky lepíte?
Ulrika
(toho času nepřihlášená)
- Citovat
- Upravit
ahoj,
na tych nasich su zozadu predpripravene samolepky … ale zatial nemam odskusane, ci to bude drzat, cakaju v suflicku odlozene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit