Pletení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pletení
Ahoj holky,
prosim vas nemate nejaky typ na pletene veci pro mimi-idealni by bylo stazeni pres internet-tchyne nas zasobuje svetriky, ale jsou tak desny, ze je maly vubec nedavam, tak jsem si rekla, ze ji dam nejake „strihy“ ktere by alespon byly k necemu…
Diky, zdar bambulovym svetrikum kriklave oranzove barvy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pletení
To já mám zase problém s tím, že bych se chtěla naučit plést, ale v mém okolí není nikdo, kdo by to uměl. Jsou na netu nějaké stránky, podle kterých bych se to mohla naučit? Jako malá holka jsem sice plést uměla, ale nějak se mi to všechno vypařilo z hlavy. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se směle k raulovi - chtěla bych se to naučit..poraďte please!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já plést umím a pletu velmi ráda - neznám lepší relax než pletení v ruce a v TV nějaký velmi nenáročný film nebo seriál. A klidně bych to i někoho naučila. Ale zkuste se mrknout na http://rucniprace.cz/
zoo - co tak koupit nějaký časopis o pletení na miminka nebo děti(teď před vánocemi je jich fůra) a ukázat tchýni vybraný kousek. Vím, že ztaženo z internetu by to asi bylo levnější, ale bohužel nemohu poradit, kde se dá něco podobného najít.
Květina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý časopis (pro mne) je Diana Baby, vyšel asi před měsícem. Naposledy tam byly svetříky s barevnými vpletenými obrázky, ale jinak bývají i jednobarevné, kolikrát i jednodušší vzory (což je dělané jak pro mne
) . Vychází asi 2× do roka.
Jinak v trafice jsou různé. Doporučuji navštívit stánky ve velkých nákupních centrech, tam mívají těchot časopisů celkem dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaké svetříky jsem viděla ve speciál čísle Sandry, já už mám zásobu časáků tak nekupuju. CO se týče kursu pletení, vím o knihách, snad by se dala půjčit nějaká i v knihovně. Na netu jsem toho moc nenašla. Zrovna dnes jsem prohlížela speciál praktické ženy, byly tam jak modely pro dospělé tak pro děti a stál jen 30 kč. Vhodný dárek pro pletařku ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mohu se zeptat, zda má někdo z vás postup na "pletený roláček "? Nevím jestli se správně vyjádřím, ale je to roláček s náprsenkou, který nahrazuje šálu. Velmi ráda bych jej upletla pro své dítko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pletení
Cha cha, ZOO nemáme náhodou tu samou? Já už mám plnou krabici!Největší výkřik jsou mechově zelené kalhoty s kšandama ála turek. Letos jsou synovi naštěstí velké a doufám, že přístí rok budou už prozměnu malé. Oceňuji, že se tak snaží, ale kdyby se třeba zeptala, co by se nám asi hodilo a jak velké. Třeba uplete neúměrně krátké rukávy apod. Teď jede v oranžové barvě. Začaly jsme se stýkat, až co se syn narodil, takže nevím, jak by přijala, kdybych jí dala nějaký návod, jestli by se třeba neurazila. Mám už doma dvě čísla Diana Baby a jsou tam fakt moc pěkný věci. Já plíst umím, ale vůbec nestíhám. Přeju už jen samé super modýlky ![]()
Berme to tak, že z toho pletení mají radost a tu chtějí udělat i nám, ale ono se to míjí účinkem, že? Alte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alte a co to udělat fikaně, tak, jak to píšeš tady. Já mám tohle(časopis) doma nestíhám pléct a vyhlídla jsem si tuto soupravičku. Nebyl by to problém chtít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pletení
Ahojky LinkaK, asi to prubnu, ale nevím nevím, je takové chytlavá, vidí ve všem,i to, co tam není, ona mě určitě prokoukne.
Tak co ZOO, vytasíš se taky před tchýňkou s návody?
Alte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojka holčiny
já mám i střih (poskytnu), ale sháním někoho kdo by si se mnou koupil vlnu.
http://www.schoeller-stahl.texnetis.com/…ce/index.htm
na této stránce je to barva 280042-1916 türkis-neon
a ten výrobek je v malém obrázečku vlevo nahoře je to zelenofialový kabátek se špičatou kapuckou pro miminko.
Vlna se dá objednat jen po balení kde je 500g (10 klubíček). Na kabátek stačí 100g a já nevím co bych dělala se zbytkem zas tak dobře nepletu.
Abych nezapomněla jedno klubíčko stojí 74,–Kč.
Prosím Vás ozvěte se mi, kdo byste měla zájem, pokud nás bude dostatečně, objednám.
tanisek@volny.cz
moc děkuju!
teď koukám odkaz odesílá jinam
takže na indexu nahoře - mikrovlákna/syntetika - vpravo ve sloupečku odkaz Lolita a vespod na stránce to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tanisku zkus se kouknout sem. Paní na těchto stránkách mimo jiné prodává příze i po menším balení tak okoukni, případně jí pošly mail.
http://www.fashionmartina.cz/modely.php?…
Maky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,nedávno jsem objevila zajímavé stránky o pletení www.chytrepleteni.cz a tak mne inspirovali ,že už pletu čepici.Třeba Vás to taky inspiruje .Pletení zdar .MACEK ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vlnu kupuji na http://www.toptex.cz/ a inspirace nejvíc čerpám z časopisů. Vychází přímo pletení na děti, Diana, jak tu již někdo psal. Poslední číslo skutečně stálo za to.
Jinak pro začátečníky, zkuste se podívat na http://www.rucniprace.cz/pleteni.php, tam najdete tipy jak začít a různé vzory.
Držím palečky!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
děvčata chtěla jsem se zeptat jestli nemáte nekdo zkušenost s internetovým obchodem galanterie www.jivace.cz (nebo jejich kamenným obchodem v Břeclavi) mají na netu docela slušný výběr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit