Pletení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
4.8.17 19:43

@Pipet jee tak tk moc dekuji!!! Ja se bala jit do galanterky, aby me nemelo za hnupa :lol:, zkusim kouknout na tu Katerinu! Dekuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
4.8.17 20:18

@Pipet a kdybych chtela uplest deku? Co by blo vhodne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.17 20:53

@danyk Ponožky nemáme, ale zato korálky k tomu :zed: A různé potřeby pro tvoření, barvy, dřevěné polotovary, peříčka atd atd. Domácí dekorace, dárková mýdla.
Na Facebooku Hobby Duha, můžete mrknout na fotky třeba. Máme i jakože eshop, ale stejně tam není celý sortiment a není to pořádně aktualizované a děsí mě i ve snech :roll:

@Hrosice23 Deku? Asi akryl, aby nebyla moc těžká… Z té Everyday Big by rychle přibývala :D A možná bych ji spíš udělala ze čtverců a pak sešít, při pletení vkuse by ti taky mohly upadnout ruce :think:
Znáš Pinterest? Pohledej inspirační obrázky, s konkrétní představou se bude lépe vymýšlet, jak na to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
5.8.17 12:15

@Pipet neznám kouknu :)Děkuji moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.1.18 09:25

Ahoj pletařky, viděla jsem na netu (no a samozřejmně neuložila a už nemůžu :zed: najít) takový velký nákrčník - pak se dal různě omotávat kolem těla…Nemáte někdo návod?

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79706
4.1.18 09:48

@Hrosice23 Pletu deku z akrylu, ze čtverců, a abych nemusela sešívat, tak je rovnou splétám a je to fajn. A nemusím ani zapošívat konce, jenom se mi občas motá třeba osm klubíček vedle. Ale pletu vlastně z jednoho kusu příze. Už jsem háčkovala dost přehozů a nejvíc mne nebaví sešívání.
Svetry dělám raději na sešívání protože to rozpočítávání potom je na zabití. Leda zimní hrubé svetry udělám na kruhové jehlici pod paže, pak rozdělím a vrch a rukávy sešívám.
Ponožky a čepice dělám na čtyřech krátkých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat