Vybělení plen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vybělení plen
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, čím mám vybělit bavlněné pleny? Některé jsou i 30 let staré a jsem s nimi velice spokojená - jsou velké a pevné, né ty, co se prodávají dnes. Mám strach, že když je vyperu v savu, tak se rozpadnou. Nevím co s nima mám dělat. Jsou zažloutlé a chtěla bych je mít zase krásně sněhově bílé. Děkuji za pomoc, Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
:)
Ahojky,
taky jsem dostala po manželovi pleny staré 27 let vyprala je v savu na bělení a totálně se rozpadly a byli víc žluté než normálně
co je asi tak nejlepší což už je teď problém
hodit pleny na trávu a kropit vodou a sluníčko je krásně vybělí
já nakonec musela koupit nové…
Markétkaa a Domíšek 26tt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Leni,
tentýž problém jsem řešila i já.Jelikož jsem vytáhla několik x let staré plíny z bedny na půdě,které jsou ještě po mojí sestře a po mně.Samozřejmě ty léta se na nich podepsala
Dala jsem je do pračky a vyprala jen v dětském prášku ARIEL na 90 stupňů a jak pěkně prokoukly
Myslím,že můžeš použít jakýkoli dětský prášek.Holky zde ještě hodně doporučovaly po vyprání pověsit na sluníčko,ale mě zrovna nesvítilo
Zkus se také mrknout na starší diskuse.
Měj se pěkně a praní zdar.Paulinka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky..
No já bych je v Savu neprala, můžou se rozpadnout a taky, když bude mít miminko citlivější pokožku, tak se může pěkně zaprudit nebo dostat nějakou vyrážku. Já bych je zkusila vyprat v dětském prášku na 90°stupňů, někdo přidává trochu octa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To sluníčko je sice nejekologičtější a nejšetrnější, ale ne každý má možnost to tak praktikovat. Mě se moc osvědčilo Bělidlo (sůl na skvrny) od Ecoveru, je to taky ekologické a šetrné, navíc to jde použít i na čištění jiných věcí v domácnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit