Rada

Anonymni
26.8.08 22:08

Rada

Ahoj holky. Potřebovala bych poradit. Myslíte, že kdybych byla těhotná tři týdny a tři dny, byla by na UTZ ještě snížená děložní sliznice nebo už ne? Díky moc za radu a pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
26.8.08 22:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.10.14 00:33

Všechny vás moc zdravím, spíš se potřebuju vypsat, s manželem se rozvádíme, našel si v práci paní a ta tomu hodně pomohla, omotala si ho kolem prstu, ona a její bratr, zadlužil se kvůli nim a cpe do nich všechny peníze a já mám tedproblém s alimentama, jelikož jsem na mateřské, je to pro mě velký bubák, pokud bych je musela vymáhat soudně zda bych je stejně viděla a nevíte, jak to je když bych si potřebovala vyzjistit jestlii nemá ještě někde po boku nějaké půjčky???Děkuju, jsem z toho na nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.10.14 03:30

Ahoj @Petwuska, a alimentama to byl a bude vecny problem. My jsme byly tri holky a tata tqky neposilal. Nedriv ho asi po roce zavreli na deset mesicu… a pak se tam asi potkat a nejakyma frajerama, co mu poradili jak se to dela. V okamziku, kdyz posle, uz je hloupou stovku, bere se to jako snaha a uz ho priste nezavreli… exekuce na neho byla uvalena taky pro vsechny dalsi dluhy, ale nemohla na neho, protoze mel melouchy na cerno pochopitelne. Zase jsme nevideli nic, az ldyz exekuce prisla a vzala mu jeho cas baraku, tak penize z kauce sli z velke casti a nejdriv na deti a pak ostatni dluhy, vyzivne ma vzdycky prednost! Urcite jsem pro podani trestniho oznameni, protoze kdyz to neudelas, nikdo mu nic nwmuze a takhle budes vedet, ze se to resi… nevim jak to je s odebranim ridicskeho prukazu, mestli jsi o tom slysela, drzzim ti pesticky! Vim, ze je to twzke a ze to je beh na dlouho trat… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí