UTROGESTAN

95
20.8.08 20:50

UTROGESTAN

Přeji krásný večer všem. Chci se zeptat, kdo máte jaké zkušenosti s Utrogestanem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
20.8.08 20:56

Mám trošku zkušenosti, co by jsi potřebovala vědět???

• Citovat
  • Upravit
95
20.8.08 21:01

No asi kolika maminkám to pomohlo, jestli je špinění barvy těch tabletek normální při aplikaci zaváděním a jak dlouho je dobré jej brát, ale asi hlavně aby mohly ostatní snažilky napsat taky zkušenosti s těmito tabletkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
20.8.08 21:06

Utrogestan dávají vždy po umělém oplodnění a po inseminaci pro udržení těhotenství! Špinění je normální, tělo si nechá jen část kterou potřebuje a zbytek vyloučí (já jsem Utrogestan vždy zapíjela).

Jestli budeš chtít tak se můžeš podrobněji vyptat holek na naší diskusi! Jen teď tam nikoho nechytneš, musela by jsi ráno!
 http://emimino.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
8086
20.8.08 21:31

Ahoj já beru UTROGESTAN třetí měsíc už poslední várku. první dva měsíce v pohodě jen točení hlavy a ospalost tenhle třetí měsíc jsem špinila . užívám ho ráno večer jednu tabletku polykám…

co by jsi potřebovala vědět??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
20.8.08 22:54

Ahoj,
brala jsem ho vždy po ET, ale zaváděla do …, prý je to lepší na vstřebání účinných látek do těla a nedráždí se tak žaludek. Posledně po pozitivním testu jsem ho brala do ukončeného 12 týdne. Jen když ho zavádíš, musíš počítat s tím, že to pak vytéká a musíš nosit slipovku. já z něj měla dokonce alergickou reakci ( z toho jak to vytéká), udělala se mi taková puchýřková vyrážka, nic hrozného, jen to bylo nepříjemné, mazala jsem to nejdřív Canestenem pak Clotrimazolem. Po vysazení to do týdne vymizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
20.8.08 22:59

Jo a zaváděla jsem třikrát denně dvě bobule. Špinění žádné, jen malinko asi týden po ET, asi dva dny, bylo to v datumu, kdy měla být MS. Po prvním ET jsem normálně dostala MS, i přes ten Utrouš(utrogestan), test pak byl negativní.

Co přesně chceš vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.8.08 15:30

Ještě mě napadlo.....Četla jsem někde, že to snad potlačuje i měsíčky, je to pravda? Jak poznám, že mi ten UTROGESTAN nezabral? Začnu krvácet i tak? Myslím tím - příjdu o dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.8.08 16:06

Já jsem brala Utrogestan po IUI, při které jsem otěhotněla - začala jsem krvácet i při braní Utrogenstanu!
Těhotná jsem byla cca 3 týdny po IUI a pak se mimi neudrželo! :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
9
22.9.17 11:27

Utrogestan a Ascorutin

Ahoj, jsem v 7tt a nedávno jsem začala špinit. Dostavily se k tomu silné křeče do břicha a tak jsem si vzala neschopenku a letěla na gyndu, že co to má znamenat :mrgreen: Doktor mi řekl, že malé je v pořádku :potlesk:, ale předepsal mi Utrogestan a řekl, abych si přikoupila Ascorutin. Oboje beru teprve pár dní, 3×2 tabletky, takže celkem 12 prášků denně :roll: Přijde mi to ale moc, navíc špinění zatím přetrvává, jen křeče zmizely a nahradilo je obyčejné tlačení v podbřišku :think: Máte s tím některá zkušenosti? Třeba že jste špinily i přes užívání těchto léků nebo jste je nebraly vůbec a přesto těhotenství probíhalo v pořádku? :-) Bude to moje první miminko, mám jen obavy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.17 22:04

Ahoj. Ja jsem se snažila o miminko ale cca 5-10 dnu přes m/s jsem špinila. Doktor mi napsal Utrogestan a hned prvni měsíc jsem otěhotněla. Jsem 6tt a Utrogestan mám brát dále 1 rano jedna večer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.11.17 21:05

Ahoj holky, mě utrogestan napsala MUDr. Kvůli tomu, ze mi nechodila MS. Po jeho uzívaní jsem malicko ospalejsi, ale MS chodi +- pravidelne. Ted uz cekame jen na // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.21 20:29

Ahoj holky mám takovou otázku.. začala sem brát utrogestan ještě než se dostavila ovulace 😭 myslela sem si že to mám brát hned a snažit se.. Snažíme se už dva roky.. Beru ho od 12.10 dnes sem se dozvěděla že to mám brát až po ovu.. Co myslíte? nepovede povede? 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
17.10.21 17:01

@Vanesska889 no nepovede, kdyz se ma brat po ovulaci. Jaky mas cyklus? Nebo kdy mivas ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí