Ráda bych něco tvořila

Sindarela
10.1.09 17:22

Ráda bych něco tvořila

Ahoj milé kamarádky.

Jsem na mateřské už víc než 5 let a tak než aby mě to ubíjelo, chtěla bych si udělat něco pro sebe. Zvlášť v tomto počasí. Děti jsou nachlazené, já taky, takže teď trávíme celé dny doma. Už mi z toho možná i hrabe. :D Vždycky když jsem měla chuť něco dělat, dělali jsme dětské výrobky a já se tím nějak uspokojila. Ale mám pocit, že bych chtěla vyzkoušet i něco pro dospělé. Poradíte mi, co děláte, čím se zabýváte? Něco, co Vám dělá radost? Moc děkuji za nápady. Těším se, že si něco vyrobím. Pište.

Sindarela

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
10.1.09 17:36

Ahoj,

tak ja i pres rodicak (ted uz pres 4 roky) pracuji. Tedy castecne, ale to asi nechces, takze…

Maminky od nas z denicku delaji peding (doufam, ze se to tak pise), zkus si zadat do vyhledavace.

Jinak hodne maminek uspokojuje digiscrapbook - je to vlastne grafika, takze budes asi travit vic casu u pocitace, ale chytlo to dost mamin. Delaji si vlasni upravy fotek deti, rodiny, kalendare, atd…

terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
10.1.09 17:45

můžeš buď:

• dělat ubrouskovou techniku na květináče (vše najdeš na netu)
  • plést (třeba zezačátku šály nebo čtverce z obdélníků)
  • vyrábět svíčky - parafín se dá koupit v drogerce nebo někde v nějakých potřebách
  • háčkovat

co umíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.1.09 17:55

Mrkni se do www v mém podpisu, pokud by tě něco zaujalo, tak napiš. Strkám nos skoro do všeho. Nebo zkus pletení z papíru, sběrny teď stejně nevykupujou a naděláš si spoustu užitečných boxů a krabiček do domácnosti, jen tě varuji, je to droga. O pletení z papíru je tady na emiminu i diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.1.09 17:58

Ahoj, zkus si projít nějaké stránky o tvoření a určitě tě něco osloví…

Mě by oslovovalo věcí, ale zas nemám ten čas :D

Např.:
http://www.brydova.cz

http://www.tvorivyamos.cz/

http://www.dilnainspirace.cz/…ky/index.php?…

Většinou tam mají i odkazy na nějaké další stránky s podobnou tématikou, tak můžeš posurfovat :wink:

Docela dobré fórum je i tady http://forum.living.cz/viewforum.php?…, lidi tam mají mrtě nápadů…

Jo, a dovolím si opravit, je to pedig, ne peding :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
10.1.09 18:42

jojo, taky můžeš savování - stačí savo perex, bavlněný tmavý tričko a samolepící tapeta :-) , malování na textil (stačí i obyčejný fixy, jen se to přežehlí), nebo můžeš malovat krásný šátky na hedvábí… dneska se dá tvořit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
10.1.09 18:49

Dělám bižuterii, návodů na různé techniky najdeš na internetu fakt hodně, třeba na www.tvorenicko.com jsou návody na základní techniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
10.1.09 19:44

Savovat můžeš i tiskátky - staří takové ty pěnové výseky nalepit na kousek dřeva, nebo si udělat tiskátko z školní gumy a ostrým nožem vyřezat tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
10.1.09 21:59

Sindarelo, ja jsem mela stejnou potrebu, tvoreni s detma me sice bavi, ale chtela jsem neco pro sebe. Tak jsem se prihlasila do toceni na hrncirskem kruhu a je to naprosto uzasny, odreaguju se u toho a jeste tvorim celkem uzitecne veci jako jsou talirky, hrnky, misky atd., vse se da zaroven zuzitkovat jako pekne darecky pro blizke :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.1.09 01:04

Já se zamilovala do patchworku, je to báječný relax, navíc se tvoří užitečné věci třeba pro děcka. Holky mají polštářky (já nejsem moc na ozdobné, spíš na věci denní potřeby), teď dělám deku, ale odběhla jsem a holkám vyrábím taštičky na oblečky pro panenky, budu jim šít za postele zateplení zdi…

Nechceš se přidat?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
14.1.09 20:32

Ty brďo, ty brďo, ty brďo.

Moc děkuji za nápady. Už se těším, že něco takového vyzkouším. Láká mě všechno, honem něco dělat. :lol: :lol: :lol:

Lesi, jak jsi to myslela s tím přidat se? Vy to děláte po internetu? Patchwork znám jen z obrázků.

Jinak Vám holky moc děkuji za zajímavé typy, keramika, malování, bižuterie, toho je. Díky potřebovala jsem nějaký nápad. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.3.09 21:15

Zajímavé nápady a dárky

Ahojda, pro mamky na mateřský je prima www.zrucne.cz , kde najdes spoustu zajimavych nametu - pedig, decoupage atd., hlavne pak material na vyrobu, ale treba i tvurci kurzy . :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat