Rada o alimentech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
3.10.12 12:03
@taneček píše:
A proto jezdí s cisternou… :roll:

spíš by měl jezdit s hovnocucem :cert:

Hele, jestli máš kam jít, tak tam jdi, jeho dej k soudu, ať se určí alimenty, samozřejmě že na ně nárok máš, on jen kecánkuje, aby tě vystrašil. S takovým, který ti bude počítat každou korunu a o přispívání na domácnost mluví jako o „dobré vůli“, si moc štěstí neužiješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102840
3.10.12 12:05

@Verunka 22 let Tak asi takhle, pokud proběhne soudně svěření do péče, tak mu alimenty určitě stanoveny budou, o tom žádná. Na druhou stranu, klidně to může být třeba 1500,– na dítko a 1000,– na tebe.
Takže je otázkou pro co se rozhodneš, jestli má cenu s partnerem zůstávat, když žijete spíš vedle sebe než spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.12 12:12

Vyhrožuje mi že když ho dám k soudu, že mě zabije a že mi udělá ze života peklo. Odejít chci proto, protože mě už několikrát uhodil…bojím se ho.Je šíleně nervní a vzteklý, prej to má z práce a nemůže za to. Uklízím každý druhý den, pokud najde nějaké smítko na zemi nebo pavučinu v koutě, je zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102840
3.10.12 12:22

@Verunka 22 let Tak v tom případě bych se nerozmýšlela a šla, čím dřív tím líp, pokud máš kam. A tohle vyhrožování bych nebrala příliš vážně, to jsou klasické kecy, ale kdyby mě někdo zkusil uhodit, tak to okamžitě řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.10.12 13:08

No tak se s ním domluv, že ho tedy k soudu nedáš, ale že odejdeš bydlet jinam, bude ti platit nějakou částku (tak od těch 3 000 a výš by to bylo fér) a dítě bude vidět třeba x krát týdně tolik a tolik minut za tvé asistence a u rodičů. Jakmile něco poruší, tak šup k soudu. Ona by ta dohoda nakonec byla lepší i pro tebe, soud se může táhnout… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
3.10.12 13:36

@Verunka 22 let Proboha, co to je za… 8o Pokud Tě bije, tak rozhodně od něho. Pokud je to vidět (například podlitina), zdokumentovat, případně navštívit doktora nebo policii a nahlásit. Zkontaktovala bych OSPOD s tím, že chci žádat o určení výživného. Podat návrh k soudu (navrhnout raději víc, než míň). Kdysi jsem u soudu viděla, jak soudce stanovil výživné docela velké a nenechal se odradit přiznanými příjmy otce s tím, že je to pouze účelové a kdyby chtěl, tak si vydělá daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.12 13:36

Přesně to jsem mu navrhla a jeho rekace byla : TY KRAVIČKO PITOMÁ DOSTÁVÁŠ 6 000 KČ MĚSÍČNĚ A TO TI PRO DÍTĚ STAČÍ, NEVIDÍM DŮVOD PROČ BYCH TI MĚL JEŠTĚ PŘISPÍVAT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
3.10.12 13:38

@Verunka 22 let aha, a jeho dítě to není? To sis pořídila se státem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
3.10.12 13:40

@Verunka 22 let JESTLI TĚ UHODIL, TAK RYCHLE PRYČ!!! násilí se obvykle stupňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.12 13:41

Taky mi řekl, že díky tomu, že nejsem jeho manželka tak se výživné na mě nestahuje…a že prostědíky jeho nízkému základu budu mít minimum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
3.10.12 13:47

@Verunka 22 let lže. Manželka má sice výživné tuším do tří let a přítelkyně do dvou let dítěte, ale má na něj nárok.
Pokud by mi řekl kravičko pitomá, s takhle urážlivým kontextem, tak už by to nebyl můj přítel. Nenech se zadupat a odejdi od něj. Platit bude muset a hodnější k Tobě nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.10.12 13:48

Normálně idejdi a i kdyby jsi měla mít od něj jen 1500kč alimenty tak je tu furt lepší než nic a mlácení… a ještě by jsis měla nějak obstarat důkazy že tě mlátí.
Můžu se zeptat jak vysokou má hypotéku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.12 13:51

Za hypotéku mu strhávají 6 000 mesícne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.10.12 13:55

@Verunka 22 let nevím teda ale když dávaj hypotéku tak určitě mu musí zbýt víc než půlka z jeho příjmu tím pádem má určitě víc než ti tvrdí ale to si jen myslím.
Ale určitě od něj odejdi hypotéka je zajímat nebude první dítě a pak zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.12 14:21

A jeste mi rekl ze prej mluvil s nejakym pravnikem a ten mu rekl ze matka na narok na vyzivne pouze tehdy pokud je to jeho manzelka a nebo pokud je rozvedena. Pokud vdana s otcem ditete nebyla a byla pouze pritelkyne tak prej narok nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna