Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak rozumově se určitě dostal dál než byl na základní škole. Na tvém místě bych ale zvážila, zda vůbec chci s takovým člověkem komunikovat. ![]()
No nechci, ale zas mi nesedí to jeho chování, takové falešné mi přijde
@Anonymní píše: Více
Tak ho ignoruj. Však s ním nemusíš udržovat žádný kontakt. Možná i tak nepobral moc rozumu. ![]()
A co předcházelo tomu „to dopadlo tak, že jsme si chvilku napsali“?
Bavil se s mojí známou o mně, tak mě zajímalo, co na mě řekne, když mu napíšu, jenže když jsem mu psala ohledně zš, nechtěl o tom mluvit, jinak neměl problém s ničím jiným
Že mi přijde divné, že s ní se baví a se mnou ne, když jde o tohle téma a přitom s ní se o nás dvou bavil a že si mě pamatuje a tak. Samozřejmě, že si mě pamatuje, ale nedělalo mu problém se o mně bavit, ale se mnou mu to problém dělá
Jsi mu po letech jen tak napsala o ZŠ, asi na Faceboku?
Tak to je asi celkem jasné. Si to moc dobře pamatuje a nechce se o tom bavit.
No, prakticky jo, ale ze začátku jsme si psali o normálních věcech, jak se máš a tak
Možná se stydí..
každopádně jestli tě to stále trápí, uhodila bych na něj, není nic lepšího než omluva a poté klid na duši.
A věř mi, funguje to.
A co od toho celého očekáváš? Omluvu si vynutit nemůžeš a pokud tě šikanoval, tak bys ho měla vyškrtnout ze života a ne si ho do něj tahat zpátky.
Já to nechci nijak zlehčovat, ale jemu to třeba jako šikana nepřipadalo (nevím, o co šlo). Tak možná i tohle je možnost, že to s tebou nechce nějak řešit, v jeho případě totiž nemusí vůbec vidět nějaký problém.
Souhlasím s názorem, že co od toho očekáváš? Chceš mu říct, že se k tobě blbě choval? Pokud jo, řekni mu to. Tanečky kolem toho, jestli dospěl nebo co jsou dost dětinské. To ti klid, nebo co vlastně chceš, nepřinese.
Povznes se na to. Jestli to bylo opravdu ošklivé, divim se, ze ses do te debaty nechala po letech znovu zatahnout.
Malokdo je natolik sebezpytujici, ze by prisel s uprimnou omluvou, nehlede na to, ze taková omluva muze beztak jen smrdět vetou „omluvil sem se, vse je smazáno, o co ti jde“ nez nejakou opravdovou autorexlexí.
No tak například, když jsem po chodbě procházela kolem něj, tak se nahlas začal se svými kámoši smát, lhal mi do očí, dělal všelijaké pazvuky, když jsem prošla, naverboval ostatní k tomu, aby mě neměli rádi, zesměšňoval mě, lhal atd. Nechci tady psát, co třeba konkrétně dělal a říkal za věty, ale bylo to hodně urážlivé. A tohle dělal několik let, ne jen pár dní…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím, chci se o něco podělit…na zš mě šikanoval jeden z**d, se kterým jsem chvilku dokonce i chodila. Po rozchodu začala ta šikana. Myslíte si, že za tu dobu dospěl? Dodnes nepřišel s žádnou omluvou, ale když jsem ho viděla, jak se chová, tak mi přišel už takový klidnější, tak si říkám, jestli teda nedospěl. Ale upřímně, tu šikanu, kterou jsem zažívala, tak jsem měla dost špatnou právě kvůli němu. Nakonec to dopadlo tak, že jsme si chvilku napsali, spíš kamarádsky, ale on psal tak strašně opatrně, jakoby pořád něco skrýval…vytáhla jsem téma základky a on změnil téma…kdyby si ho pamatoval a dospěl, tak by se omluvil, ale on neudělal nic. Tak si říkám, myslíte si, že dospěl jen proto, že je klidnější a už mi nic nedělá? Nemám se koho ptát, ostatní bych otravovala s blbostí.
PS: Nadávky a urážky si nechte pro sebe, stejně na ně nebudu reagovat.
Edit adminem - vulgarity.