Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud jsi rozhodnutá pro medicínu, smířená s tím, ze strávíš 6 let v knížkách, pak atestace a následně doživotní vzdělávání… Tak proč ne. Práci budeš mít jistou a pokud tě bude bavit a naplňovat, tak bude všechno v pořádku.
Já jsem studovala farmacii a kdybych se měla rozhodovat znova, už bych si tento obor nikdy nevybrala.
@Tala20 píše:
Když nejsi ochotná pomáhat zvířatům, tak tím spíš nejsi schopná pomáhat ani lidem. Medicinu vynech.Mám dojem, že teď jsi jako beztvará hrouda plasteliny: mohla bys mít jakýkoli myslitelný tvar, ale napřed by se to muselo vymodelovat. Možná máš od pánaboha nějaké vlohy, ale nevíš o nich a nikdy jsi je nerozvíjela. Sežeň si brigádu alespoň na dva roky někde v zahraničí. Třeba pak zjistíš co vlastně chceš a co nechceš.
Proboha co je to za řeči? „Když nejsi ochotná pomáhat zvířátkům…“
Já sama pracuji s lidmi, mám opravdu vysokou míru empatie a během studií jsem věnovala dost času dobrovolnické činnosti. ALE zvířata absolutně nesnáším a nesmí to překročit práh mého domu. Neuznávám týrání zvířat, absolutně se mi příčí, když s nimi někdo špatně zachází, ale nemám k nim vybudovány žádný vztah, vážně mě nedojme kdejaký pejsek ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.