Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi jste to už také zaznamenaly/i…
Hodně mě to překvapilo, ráda jsem sledovala jeho videa… Úspěšný a sebevědomý muž a jediné východisko viděl v tom odejít
.
V tisku odkazují ke vztahu… Je mi líto, že si nejspíš neřekl o pomoc a tak mu ani nikdo tu pomoc nemohl dát…
Zvláštní pro mě je, že ho nezastavilo ani to, že má 3 děti…
Nedovedu si představit, jak může člověku být, že dobrovolně spáchá sebevraždu, když má tři děti. Kor když to je psycholog a ví, co to s dětmi udělá…
Ja ho teda neznala, ale je to teda mazec. Asi budu hnusna, omlouvam se, ale pripada mi, ze jako psycholog teda pekne mnohym zavaril - jak svym pacientum, tak ostatnim psychologum - jak jim ted ma pacient verit, ze dokazi pomoct, kdyz nepomohou sami sobe… A samozrejme taky sve rodine a detem!
Jen mě to utvrzuje v tom, že psychologii studují lidí, co mají problémy sami se sebou. Takže nadále pro mě psychologové zůstávají nedůvěryhodnou osobou.
Povolila bych konečně euthanázii, aby mohl být důstojný odchod.
Měl svoje důvody, třeba se dozvíme, že šlo o nemoc, nechala bych ho na pokoji…
Docela mě to vzalo, měla jsem ho ráda, často jsem ho poslouchala.
Jevil se mi jako úspěšný a vyrovnaný muž…No, další důkaz, že opravdu nikdo do nikoho nevidíme a nemusí být vše takové, jak to navenek vypadá.
Je mi líto rodiny a dětí.
Je to smutný, no ![]()
Příspěvek upraven 03.09.24 v 20:58
Potvrdil můj celoživotní názor na psychology a psychiatry, že to jsou lidé, kteří v první řadě mají sami problémy se svou psychikou. Proto bych nikdy nešla k žádnému psychiatrovi. Je špatně že studovat psychologii může každý kdo má dobré známky, ale už se neřeší jaký to je člověk.
Ptáček osobně mi na první pohled připadal jako gay.
@ivaamilan píše: Více
Omg, to jsou názory. ![]()
Já snad ani nemám slov.
jistě a kvůli tomu jsi založil /a rychle dnes profil. Psychologové mají docela náročný vycvik, sami chodí na psychoterapie, jsou na to speciální kurzy, trvá to několik let.
@ivaamilan A co budeš dělat, když třeba budeš mít deprese? Což je nemoc.
Příspěvek upraven 03.09.24 v 20:59
Já z té zprávy, když jsem ji poprvé zaregistrovala, že se pohřešuje, byla zděšená. Byl to můj oblíbenec, ráda jsem sledovala rozhovory, články s ním, fakt jsem ho respektovala. Pak to, že ho našli.. Znáte ten pocit, jako by vás polili ledovou vodou? Tak mi bylo.
@vokishka píše: Více
Přesně, dát si práci a založit si profil jen abych kydal špínu na mrtvého. ![]()
Tvé názory a celý příspěvek nebudu víc komentovat, musela bych být sprostá. ![]()
@guineapig píše: Více
Až na to že tady mám profil od roku 2011.
Ale to bys musela umět číst
.