Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Antigenní testy jsou falešně negativní i při příznacích. Radši bych se chovala jako covid pozitivní a v pondělí se s doktorkou domluvila na PCR testu.
@Anonymní píše:
Ahoj, mate ted nekdo beznou virozu, ktera neni covid? Dcera mela zacatkem tydne zvysenou teplotu a rymu. Ja mam ted treti den taky nejakou virozu, zacalo to palenim v krku, ryma a momentalne ucpany nos. Vcera jsem byla na antigennim testu, ktery vysel negativne. Tak premyslim co dal?
Samozřejmě, ze jsou, od podzimu uz nam neco podobneho probehlo domacnosti nekolikrat. Celkem 3× negativni PCR test. Jako jo, neco z toho mohl byt neodhaleny Covid, ale vsechno rozhodne ne. A jinak to poslední dobou moc neresim, sedime doma s nikym se nestykame, takze je relativně fuk, zda to budeme mit podložené testem nebo ne. Pri priznacich pouzijem antigenni, ale když je negativní, tak se nehodlam nekam honit co kdyby nahodou vysel falesne negativni. Samozřejmě, ze nikam nebudeme courat a druzit se.
Samozřejmě, že jsou i jiný vzory. Covid je nesežral. Taky jsme byli za ten rok několikrát nachlazení.
Kolega a kolegyne meli chripku. Antigenni testy jsou k hovnu. U nas v praci bylo osm lidi pozitivnich a po pcr negativni ![]()
Ano, nezmizely. Synator teď 2tydny kasel a rýma, my teď s mužem to samé. Testy negativní.
Ne, už neexistují jiné nemoci…takže ani na testy nemusíš, je to covid zcela jistě… ![]()
U nás teď aktuálně syn, zvýšená teplota, únava…a hle, ony neštovice
Ty ještě covid zřejmě nevymýtil ![]()
Jasně, že jo
Čerstvá osobní zkušenost
Začalo to pálením v krku do rána, trvalo to 2 dny, se přidala rýma a kašel (pruduskovy), ten kašel je ale veliký, teplota kolem 37. Jinak se cítím ok. A je mi dobře
PCR Testy negativní
Chová se to jako vždycky, tak jsem i negativní testy očekávala, ale strach jsem měla, jistá jsem si být nemohla..
Největší paradox je, že vypadám a zním hůř než lidi s covidem
,ale není mi špatně jako jim
Barunka
Tak to mame mozna neco podobneho, ja akorat nemam nejak velky kasel, v krku me pali celou dobu a pridalo se paleni oci. Rymu jako takovou uz nemam, jen ucpany nos a to uz je taky lepsi ale jsem unavena. Tak snad to teda neni ono a brzo to prejde ![]()
Tak PCR vyslo negativne, tak snad to teda covid neni a nikoho neohrozime
Jakpak tak všichni víte, že jste měli jen chřipku? Já měla covid, antigenní test i PCR negativní při příznacích. Pozitivní test jsem měla až 6. den od prvních příznaků. Než jsem stihla mít příznaky, nakazila jsem přítele, ten to roznesl v práci, a jeho kolega zemřel. Takže pokud na PCR nejdete opakovaně, moc bych nespoléhala na to, že to covid neni.
Podle mě je drtivá většina teď covid. Já už neměla obyčejnou rýmu ten rok. Dle toho, co se dá vyčíst, tak covid opravdu převládá.
Ahoj, mate ted nekdo beznou virozu, ktera neni covid? Dcera mela zacatkem tydne zvysenou teplotu a rymu. Ja mam ted treti den taky nejakou virozu, zacalo to palenim v krku, ryma a momentalne ucpany nos. Vcera jsem byla na antigennim testu, ktery vysel negativne. Tak premyslim co dal?