Řádí teď i jiné virózy?

Anonymní
27.3.21 13:19

Radi ted i jine virozy?

Ahoj, mate ted nekdo beznou virozu, ktera neni covid? Dcera mela zacatkem tydne zvysenou teplotu a rymu. Ja mam ted treti den taky nejakou virozu, zacalo to palenim v krku, ryma a momentalne ucpany nos. Vcera jsem byla na antigennim testu, ktery vysel negativne. Tak premyslim co dal?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21607
27.3.21 13:27

Antigenní testy jsou falešně negativní i při příznacích. Radši bych se chovala jako covid pozitivní a v pondělí se s doktorkou domluvila na PCR testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
27.3.21 13:37
@Anonymní píše:
Ahoj, mate ted nekdo beznou virozu, ktera neni covid? Dcera mela zacatkem tydne zvysenou teplotu a rymu. Ja mam ted treti den taky nejakou virozu, zacalo to palenim v krku, ryma a momentalne ucpany nos. Vcera jsem byla na antigennim testu, ktery vysel negativne. Tak premyslim co dal?

Samozřejmě, ze jsou, od podzimu uz nam neco podobneho probehlo domacnosti nekolikrat. Celkem 3× negativni PCR test. Jako jo, neco z toho mohl byt neodhaleny Covid, ale vsechno rozhodne ne. A jinak to poslední dobou moc neresim, sedime doma s nikym se nestykame, takze je relativně fuk, zda to budeme mit podložené testem nebo ne. Pri priznacich pouzijem antigenni, ale když je negativní, tak se nehodlam nekam honit co kdyby nahodou vysel falesne negativni. Samozřejmě, ze nikam nebudeme courat a druzit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35846
27.3.21 13:42

Samozřejmě, že jsou i jiný vzory. Covid je nesežral. Taky jsme byli za ten rok několikrát nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
27.3.21 18:09

Kolega a kolegyne meli chripku. Antigenni testy jsou k hovnu. U nas v praci bylo osm lidi pozitivnich a po pcr negativni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
27.3.21 18:33

Měla jsem před 2 týdny klasickou chřipku, covid to nebyl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
27.3.21 20:40

Ano, nezmizely. Synator teď 2tydny kasel a rýma, my teď s mužem to samé. Testy negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.3.21 12:25

Ne, už neexistují jiné nemoci…takže ani na testy nemusíš, je to covid zcela jistě… :mrgreen:
U nás teď aktuálně syn, zvýšená teplota, únava…a hle, ony neštovice :P Ty ještě covid zřejmě nevymýtil :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.21 12:35

Ja jdu dneska nakonec na PCR testy tak dam vedet :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.21 03:31

Jasně, že jo ;) Čerstvá osobní zkušenost
Začalo to pálením v krku do rána, trvalo to 2 dny, se přidala rýma a kašel (pruduskovy), ten kašel je ale veliký, teplota kolem 37. Jinak se cítím ok. A je mi dobře
PCR Testy negativní
Chová se to jako vždycky, tak jsem i negativní testy očekávala, ale strach jsem měla, jistá jsem si být nemohla..

Největší paradox je, že vypadám a zním hůř než lidi s covidem :mrgreen: :lol:,ale není mi špatně jako jim

Barunka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.21 10:37

Tak to mame mozna neco podobneho, ja akorat nemam nejak velky kasel, v krku me pali celou dobu a pridalo se paleni oci. Rymu jako takovou uz nemam, jen ucpany nos a to uz je taky lepsi ale jsem unavena. Tak snad to teda neni ono a brzo to prejde :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.21 14:16

Tak PCR vyslo negativne, tak snad to teda covid neni a nikoho neohrozime

• Citovat
  • Upravit
11
30.3.21 17:57

Jakpak tak všichni víte, že jste měli jen chřipku? Já měla covid, antigenní test i PCR negativní při příznacích. Pozitivní test jsem měla až 6. den od prvních příznaků. Než jsem stihla mít příznaky, nakazila jsem přítele, ten to roznesl v práci, a jeho kolega zemřel. Takže pokud na PCR nejdete opakovaně, moc bych nespoléhala na to, že to covid neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
31.3.21 22:39

Podle mě je drtivá většina teď covid. Já už neměla obyčejnou rýmu ten rok. Dle toho, co se dá vyčíst, tak covid opravdu převládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
31.3.21 23:34

@belladonna Pochybuju, ze jsme meli 6× za 4 mesice Covid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie