Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky byla by jsem rada kdyby jste tu psaly co vám pomohlo a nebo naopak kdyz jste plánovaly miminko
vim často se říká nemyslet na to a užívat si ale přece nám to nedá a chci tomu trosku pomoci mate nejaky babsky rady? nebojte se a proste Kazda rada dobra
Řekla bych, že ze začátku je hlavně důležité zjistit kdy (a pokud vůbec) máš ovulaci ![]()
Nemysliet na to. Obe tehotenstva ma prekvapili, prve v 5.tyzdni, druhe v 12. Obe na jeden jediny pokus, ja som cakala kolko sa nebudeme snazit, ked som uz po tej tridsiadke a plodnost sla rapidne dolu ![]()
@AnastazieB píše: Řekla bych, že ze začátku je hlavně důležité zjistit kdy (a pokud vůbec) máš ovulaci
A spat s chlapom
Moj svagor dosiel za segrou dva tyzdne po tom, co zahlasila ze ma ovulaciu, ze teda idu vyrabat mimino
no Talian, no ![]()
Já jen přidám, že když se to hodí nejlépe, třeba ihhned po svatbě, tak s endaří a nedaří. Ale když má pak člověk hypotéku, mimino, před zkouškama a… atak nějak se to prostě nehodí… tak to je pak IHNED
![]()
@Kapaz píše:
@veruska97 Těch 97 je rok narození?
No snad neeeeeeee… ![]()
Jejku Ja mam jedu takovou prosbu vím ze nejste doktorky ale s přítelem sme si v nedeli řekly ze to skusim bez ochrany a uvidí se no jenom ze par hodin po tom jsem mela v podbřišku takový zvláštní pocit jako kdyby me něco v břiše táhlo dolu no pak přestalo a v pondeli me začalo pichat nad pravém boku no to taky zmizelo a zůstalo me jenom takové pobolivani v podbřišku jako kdyz to mate dostat menstrulaci sem uz mela tak ze ji ted dlouho MIT nebudu a k večeru kdyz lezim tak je mi špatně od žaludku no co myslite co by to mohlo byt? a za chyby se omlouvám
@BellinkaX píše:
No snad neeeeeeee…
Asi jooooo, už jen ta menstrulace
![]()
Ja? ne teprve předchvilkou jsem se dostala v práci na počítač a tak me napadlo sem napsat