BT, OVU - kdy mít pohl.styk?

19
24.3.14 17:17

BT, OVU - kdy mít pohl.styk?

Dobrý den, :)
snažilka jsem teprve druhým měsícem a mírně se přestávám orientovat v tom, kdy bazální teplota znázorňuje ovulaci a který den je nejlepší mít pohl. styk. Přečetla jsem toho na internetu už dost, ale bohužel se některé názory liší, proto prosím o vysvětlení a vaše zkušenosti.
BT se mi v první polovině držela okolo 36,7-36,6.
19 DC pozitivní ovu test, po pár hodinách už negativní(divné?). 20DC BT 36,5 a 21DC 36,9.
Kdy tedy proběhla ovulace a byl nejlepší den k tulení? Tulili jsme se toho 19DC, kdy byl ovu test pozitivní a pak 20DC.
Někde jsem četla, že je nejvhodnější mít pohlavní styk po vzestupu teploty, což nechápu, to už je přeci po ovulaci ne?
Děkuju za reakce a případné upřesnění z vašich zkušeností :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7693
24.3.14 17:21

@mladice Ahoj, já jsem byla snažilka přes dva roky :roll: :roll: Ovulaci jsi podle mě měla ten 20 DC (36,5) a tulení určo stačilo :hug: :pankac: Držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.3.14 17:25

@mladice pokud neni oroblem s otehotnenim, tak je nejlepsi ovulaci vubec neresit a proste co nejcasteji soulozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69005
24.3.14 17:42

Po vzestupu teploty je vetsinou pozde, nejlepsi je sex den-dva pred vzestupem, coz zas tezko predem odhadnes, BT neni dobry zpusob na predpovidani ovulace, ale az na jeji zpetne overeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.3.14 18:19

Dobře, děkuji ;)

Chimimi - děkuju a přeju brzké těhu =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
24.3.14 18:24

@mladice NZ..už těhu jsem :hug:…ale snažilka jsem byla přes dva roky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.3.14 18:33

No, to musely být teda pěkné nervy =) a šlo to nakonec po dvou letech přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
24.3.14 18:55

@mladice jj, přirozeně..začali jsme navštěvovat car a povedlo se to :-) v té době jsem brala jen duphaston na úpravu cyklu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí