Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky tak bych chtela zalozit diskuzi pro ty kterym to v breznu nevyslo:-( mi sme se snazily prvni mesic tak se z toho zatim nic moc nedelam, ale trochu sem doufala ze by to mohlo vyjit na poprve, ale bohuzel dnes mrcha dorazila
tak piste..
. mi se snazime o druhe;)
My se taky snažíme o druhé a taky od března
Respektive, v únoru to vypadalo, že jsem v tom, ale nebyla jsem, tak jsem z toho byla tak zklamaná a můj taky, že jsme se rozhodli, že už je na druhé čas ![]()
Kolik je staršímu?
Ahojte holky, jdu k Vám, ale my začínáme až v květnu, jestli nevadí.. můžu se k Vám přidat? ![]()
@Salvaje píše:
@moonulkaa Klíďo se přidejProč až v květnu?
Dělám při mateřské jednu práci a tak jsem se s manželem domluvili, že až po zkušebce. Vy se budete snažit o druhé?
@Salvaje píše:
Aha, tak to joJj, o druhé. Malému budou v květnu 2 roky…
máme skoro stejně staré dítka
mala bude mít taky v květnu 2 ![]()
@Salvaje píše:
@moonulkaa
nasemu malemu jsou 3a pul tak uz je na case:-)
Jinak jsem moc rada ze jste napsaly holky:-) ja jsem to dnes dostala takze jsem prvni den cyklu, co vy? a berete neco na podporu? ja zatim jen listovku
Ahoj holky, taky se pridavam. Mela bych mit ovulaci 27.brezna.Tak snad se zadari. Jinak se taky snazime o druhy. ![]()
Já to mám od pátku. Na podporu neberu nic, nechám to plynout
První se zadařil po půl roce, ale hlavně asi proto, že jsme se mohli trefit do těch správných dní nebo co
Tak uvidíme, nijak to nehrotíme (ale zklamaná jsem byla, když jsem to dostala, to jako jo)
Holky vy se mate ze uz mate po ms:-) ja bych mela mit ovulku kolem 3.4. prvni syn se povedl na podruhe, tak by se to mohlo opakovat
pijete nekdo kontryhel? je ho pujdu asi koupit
Já ještě po ms nemám
Horší ale je, že se nějak nemůžem „sejít“ v posteli. Oba pracujem a oba máme dost práce a střídáme se s malým, takže pak v posteli se nám už nic moc nechce
Tak nevím, jak dlouho nám to bude trvat ![]()
Kontryhelovy caj jsem si take koupila a piju 2 salky denne zhruba do ovulace. Kamaradce pomohl, ale hlavne je to o psychice. Kdyz jsme chteli prvni mimi, tak nam to trvalo asi rok, pak jsem rekla, ze uz to nebudu resit..nastoupula jsem do nove prace a najednou se povedlo
prestala jsem na to myslet. Jenze ted mi to nejde se nejak od toho odpoutat..