Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, s pritelem se snazime o mimi, ale posledni dva mesice jsem mela jen spineni misto ms. Doktorka mi nasla cystu na vajecniku a dala vyvolavacku na zmizeni. Nicmene opet pouze spinim, objevil se mi jen nepatrny hnedy vytok. Je to cca tyden po injekci. Co si o tom myslite???
@Kubiska test jsi zkousela
Kdyztak znova za dr, ale po te vyvolavacce to ma dorazht do 14 dnu, tak treba se to jeste spusti ![]()
@Andy27 nezkousela, ale dva dny ored tou vybolavackou jsme meli s pritelem sex a on mi pak rikal, ze ted to zaridil a jsem tehotna
delam si z toho legraci, spis se obavam, ze ke nejaky problem, kdyz zatim ani po vyvolavacce nemam normalni ms ![]()
Ne si nemyslim, je na to cas 14 dnu, a tohle se hold stane dost casto.Vim ze kamaradce se to taky nespustilo a dal ji dhupaston, nejaky hormony..Taky mela cystu jen jinde. Vyhoda je ze ona dela sestricku na gynde, takze nikam nemusela
A nebo se treba zadarilo ![]()
no jasne, jeste je cas. Nemam ale ani zadny priznaky blizici se ms
omlouvam se za styl psani, ale jsem na mobilu
jen me prekvapuje, ze se mi nikdy nerozjizdela ms hnedym spinenim ![]()
@Kubiska Dobry ja taky pisu z mobilu, tak to znam. uvidis kdyz to nedorazi tak bych testla. Zatim je cas ![]()
@Kubiska a kolik dni presne to je od styku? ja testovdla 9 uz a duch tam byl ![]()
Ahoj
, obnovuju téma. Dostala jsem vyvolávací injekci, protože jsem měla zpoždění a pak přišla slabá ms, která trvala jen 2 dny. Doktor mě prohlídnul, ale nic neviděl, testy negativní. Teď to jsou 4 dny po injekci a slaboulince špiním. Myslíte, že se to teprve spustí? ![]()
Ahoj, tak MS nedošla jen to špinění a přidala se mi takový pachuť v puse
Doktor mě objednal až za měsíc, co teď? Ta pachuť se nedá ničím přebít… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tak MS nedošla jen to špinění a přidala se mi takový pachuť v puseDoktor mě objednal až za měsíc, co teď? Ta pachuť se nedá ničím přebít…
Tak doktorovi zavolej a poraď se s ním telefonicky, jestli je to normální… Pokud je tvůj lékař rozumný, tak tě pozve na dřívější termín ![]()