Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majaha píše:
@terulinaa já jsem ted jak na trni, doufam, ze to nedostanu
no to ti věřím, a kdy že to máš dostat? a co testik??
@miriskaw píše:
Ahojte holky,
můžu se k vám taky přidat???My se s manželem snažíme o druhé miminko od září a zatím se nedaříDoma máme 4letou princeznu a ta se nám povedla po vysazení HA za měsíc, tak mě to čekání už nebaví
Ovu jsem měla v pondělí a dost brutální, tak se snad už povedlo
Vítám tě
už od září jo? tak to bych byla na nervy
ale to ještě neni skoro žádná doba
třeba se na to jen víc upínáte a proto to nejde. Mi se snažíme druhým měsícem po vysazení ha a taky se bojím, že to nepujde tak rychle jako u prvního syna, ten byl druhý měsíc po vysazení.. kéž by se ted taky zadařilo
jinak ti přeji at se brzy zadaří ![]()
@terulinaa
Děkuju
jj je to doba taky jsme mysleli, že se zadaří jako naše první a ono se mu něak nechce ![]()
Před 3týdny jsem byla u gynekologa na kontrole a říkal, že 6měsíců nic není, ale jsem ráda, že mě „zkouknul“ a vše je v pořádku ![]()
Další ms by měla přijít kolem 5-6 dubna a ty dva dny mám zrovna svátek a narozeniny, tak snad dostanu ten nejlepší dárek ![]()
Ono sice se snažíme od září, ale do prosince to bylo dost hektické-malá nastoupila do školky, měsíc tam plakávala, pak 3 měsíce marodila, týden jsem s ní byla v nemocnici, zemřel mi děda, pak vánoce… No zklidnilo se to až ted, tak snad, snad ![]()
Vám přeji, at nemusíte dlouho čekat ![]()
@terulinaa zítra bych to měla dostat… +/- den, test je zatím negativní, ale dělala jsem ho brzy
@miriskaw píše:
@terulinaaDěkuju
jj je to doba taky jsme mysleli, že se zadaří jako naše první a ono se mu něak nechce
Před 3týdny jsem byla u gynekologa na kontrole a říkal, že 6měsíců nic není, ale jsem ráda, že mě „zkouknul“ a vše je v pořádku![]()
Další ms by měla přijít kolem 5-6 dubna a ty dva dny mám zrovna svátek a narozeniny, tak snad dostanu ten nejlepší dárek
Ono sice se snažíme od září, ale do prosince to bylo dost hektické-malá nastoupila do školky, měsíc tam plakávala, pak 3 měsíce marodila, týden jsem s ní byla v nemocnici, zemřel mi děda, pak vánoce… No zklidnilo se to až ted, tak snad, snad
Vám přeji, at nemusíte dlouho čekat
Ahoj, vítáme další snažilku! Já bych měla MS dostat stejně jak ty 5.-6. duben, tak doufejme, že ji nedostanem a na testu budou // ![]()
@Majaha píše:
@terulinaa zítra bych to měla dostat… +/- den, test je zatím negativní, ale dělala jsem ho brzy
teda, držím palce, snad nedorazí! na test může být fakt ještě brzy, někomu se // ukáže až v den vynechané MS nebo i později, ale já už teď vím, že to nevydržím a testovat budu tak 2-3 dny dřív ![]()
@Slonice79
děkuju, tak to by bylo fajn to najít společně
@Majaha na test je opravdu ještě brzy.Moje známá se testovala v prosinci po vynechané MS a nic a v lednu ji dr oznámila, že je v 5 týdnu
Já už dřív jak po 3dnech zpoždění netestuju bo od září jsem počůrala 5 testů a to zklamání mě už nebaví… teda teď jsem přesvědčená, že počkám co nejdýl, ale jak se to bude blížit-nevím, nevím ![]()
@Majaha píše:
a kdy si testovala naposled? ty testy si stejně dělaj co chtej, já měla ducha i když sem brala antinu. Brala sem totiž v lednu antibiotika tak jsem myslela, že mi to mohlo třeba snižit učinnost ha a tak sem testovala a na jednou testu bylo fakt neco videt. ale byla to riska, ale teda dost viditelná
opravdu se nevypláci testovat před mrchou.
@miriskaw píše:
@terulinaaDěkuju
jj je to doba taky jsme mysleli, že se zadaří jako naše první a ono se mu něak nechce
Před 3týdny jsem byla u gynekologa na kontrole a říkal, že 6měsíců nic není, ale jsem ráda, že mě „zkouknul“ a vše je v pořádku![]()
Další ms by měla přijít kolem 5-6 dubna a ty dva dny mám zrovna svátek a narozeniny, tak snad dostanu ten nejlepší dárek
Ono sice se snažíme od září, ale do prosince to bylo dost hektické-malá nastoupila do školky, měsíc tam plakávala, pak 3 měsíce marodila, týden jsem s ní byla v nemocnici, zemřel mi děda, pak vánoce… No zklidnilo se to až ted, tak snad, snad
Vám přeji, at nemusíte dlouho čekat
tak to ste měly ted docela hektický
tak to se nedivím
mi taky neměly nic moc vánoce, taky mi umřel děda. a pak sme zjistily že děda nebyl žádnej svatoušek a nadělal nám docela starosti.
a kolik ti je? mě 24 a synovi 3 a pul
Mě bude za týden 29 a malá měla v listopadu 4roky. My druhé vlastně ani neplánovali bo Lucinka se narodila s vrozenou vývojovou vadou srdíčka, jako miminko ji operovali v Motole a bylo to dost těžké a náročné. Strach, že by něakou vadu mohlo mít i druhé miminko nás tak něak brzdil, ale čas to „otupěl“ a ted oba moc a moc chceme ![]()
@terulinaa Nervy jsou potvory, ale to zvládneme ![]()
Už jsem to hodně krát slyšela krvácet první dva-tři měsíce, ale já osobně jsem to nezažila
@miriskaw píše:
Mě bude za týden 29 a malá měla v listopadu 4roky. My druhé vlastně ani neplánovali bo Lucinka se narodila s vrozenou vývojovou vadou srdíčka, jako miminko ji operovali v Motole a bylo to dost těžké a náročné. Strach, že by něakou vadu mohlo mít i druhé miminko nás tak něak brzdil, ale čas to „otupěl“ a ted oba moc a moc chceme@terulinaa Nervy jsou potvory, ale to zvládneme
a ted už je v pořádku malá?
chudinka
a to ste věděli už v tehu?
No vada co ji operovali je v pořádku, má další nesrovnalosti na srdíčku, ale to se zatím neřeší-jen časté kontroly a tak
Jinak má kvůli operaci oslabenou imunitu tak je často nemocná, musím ji více hlídat, nesmí mít náušničky, kaz v zoubku a tak, ale to jsou už detaily.
V těhu se to nevědělo-i když jak jsem chodila na ozvy nezdálo se jim, že slabě slyší srdíčko, ale bylo to prý v normě.
Možná, že dobře i tak-stejně by se s tím nedalo do porodu nic dělat a já bych se zbytečně stresovala
Musíme věřit, že podruhé to bude v pořádku
@miriskaw píše:
No vada co ji operovali je v pořádku, má další nesrovnalosti na srdíčku, ale to se zatím neřeší-jen časté kontroly a tak
Jinak má kvůli operaci oslabenou imunitu tak je často nemocná, musím ji více hlídat, nesmí mít náušničky, kaz v zoubku a tak, ale to jsou už detaily.
V těhu se to nevědělo-i když jak jsem chodila na ozvy nezdálo se jim, že slabě slyší srdíčko, ale bylo to prý v normě.
Možná, že dobře i tak-stejně by se s tím nedalo do porodu nic dělat a já bych se zbytečně stresovalaMusíme věřit, že podruhé to bude v pořádku
o to vic vam preju aby vam to vyslo;-) mi kdyz sme byly na triletce tak mi doktorka rekla, ze slysi selest na srdci, ale pry to nemam resit, ze je to v malem rozsahu a vetsinou se to casem ztrati. vypada to ze to malej zdedil po tchyni, ale ty to pry taky odedlo samo. tak snad to bude dobre, ale taky me to poradne potrapilo ![]()