Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
28.3.14 08:33
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Ahojky :) no počkej tak ty už máš zpoždění? A LF je co? :D Jsem ještě trošičku nezkušená v těch zkratkách :D

luteralni fáze no minulá ms 24.2 tak si myslím že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 08:34
@nikinka 123 píše:
luteralni fáze no minulá ms 24.2 tak si myslím že jo :)

pardo luteální fáze :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 08:36

@terulinaa Ja s první dcerou mela menstruaci normalne 4mesice, v sedmem tydnu jsem zjistila ze jsem tehu a asi tyden na to jsem zacala krvácet a pak ještě jednou a ještě jednou, pry se to občas stava tak nevim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 08:36

@nikinka 123 @nikinka 123 držím palce ať je zpoždění ještě 9měsíců :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.3.14 08:38

@nikinka 123
Jsem trošku pozadu..asi 2 dny jsem tu nebyla, tak se snažím to tu vše dočíst :D holky se tu docela rozepsaly :D Já mám teď lítání s dcerkou po dr.,pořád se mi dusí :( Tak ná poslali na alergologii, ale tam nás vezmou až za 2 týdny, prý toho mají hodně. Já mám slabší astma, tak se teď klepu, aby to malá neměla taky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 08:38
@miriskaw píše:
@nikinka 123 @nikinka 123 držím palce ať je zpoždění ještě 9měsíců :-D

díky :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.3.14 08:40

@nikinka 123
Tak to je pěkné zpoždění ;) a zkoušela si už testík?
Držím palečky a moc moc přeji, aby to dopadlo dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 08:43
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Jsem trošku pozadu..asi 2 dny jsem tu nebyla, tak se snažím to tu vše dočíst :D holky se tu docela rozepsaly :D Já mám teď lítání s dcerkou po dr.,pořád se mi dusí :( Tak ná poslali na alergologii, ale tam nás vezmou až za 2 týdny, prý toho mají hodně. Já mám slabší astma, tak se teď klepu, aby to malá neměla taky :(

doufám že to bude u vás jen dobré astma má i od ety syn tak vím co to je za svinctvo :twisted: hrozné držím palce ale jedno je pravda že je to sice těžší ale vylečitelné tak držím palečky at to má v pořádku, no nepřišla ms a už by měla netestovala jsem tak minulá 24.2 ms začátek ovu 18.3 hned při první ovu testu mě vyšel pozitivní koupila jsem šest tak mám ještě 5 byla jsem tak štastná poprvé jsem zkoušela hned na poprvé vyšel no co k tomu dodat no a smurfka mi napsala že kdyby čekala ms už toho jak jsem si já myslela že příjde 24.-,25.3 že by bylo málo dnů od ovu do ms na uhnizděn..vajíčka proto mi řekla že se to jmenuje Luteální fáze a že kdyby mi přišla 29,30.3 to je akorát 10 dní je ideálni stav od ovu do první ms no a kdyby nepřišla vůbec jen to by bylo dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 08:44

@miriskaw Jeee my mame doma Terezku a pokud se nam postesti a narodil by se nam chlapec tak by to byl také Martin po tatinkovi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 08:47

@veronikacek jéé tak snad nám Martinkové vyjdou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 08:47
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Tak to je pěkné zpoždění ;) a zkoušela si už testík?
Držím palečky a moc moc přeji, aby to dopadlo dobře :kytka:

právě že ještě vůbec tak počkám podle kalkulačky testo vat nejdřív 1.4 moc na to nejsem šílená jak tady holky a radši si ho udělám až to bude stoprocentní no a na co dřív abych byla pak tolikrát co to budu zkoušet možná zklamaná tak stačí jednou a je to v ten správny den i když je fakt pravda že překvapení nemám ráda radši chci vědět vše at jsem na to připravená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 08:50

@miriskaw to by bylo fajn, moc bych si prala mit jarnatko, dcera je narozena v cervenci a uz nikdy vic, to bylo strasny, to horko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.3.14 08:53

@nikinka 123
No tak copak já už jsem si na to zvykla, ale ze začátku jsem to taky těžce nesla a nedokážu si právě představit, jak by to dvouleté dítě snášelo :( Ale tak uvidíme, ještě není nic jisté.
A kdy budeš zkoušet testovat? Jsem hrozně zvědavá, jak dopadneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 08:53

@veronikacek @veronikacek no já mám dceru na konci listopadu a taky nic-moc.Kopy sněhu, zima a ven jen na skok, tak bych drandila do školky pro malou hezky v teple s jarním sluníčkem v zádech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 08:56
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
No tak copak já už jsem si na to zvykla, ale ze začátku jsem to taky těžce nesla a nedokážu si právě představit, jak by to dvouleté dítě snášelo :( Ale tak uvidíme, ještě není nic jisté.
A kdy budeš zkoušet testovat? Jsem hrozně zvědavá, jak dopadneš ;)

1.4
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí