Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
28.3.14 22:17

@terulinaa Ono o krvaceni v tehu není nic fajn, jak uz sem to tu nekde psala, krvácela jsem pravidelne (jako bych menzes mela) ještě 4mesice po otehotneni ale jen slabe, jednou to bylo hodne tak jsme jeli na pohotovost a tam me napojily na kapacky ze mam nejakou sraženinu nebo hematom, ci co… Uz si to prdlajs pamatuju… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.3.14 22:20

@veronikacek a to jako nepoznali, že jsi těhu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 22:21

@Majaha myslim ze sance je velika pokud jen spinis nebo ji mas jen slabou! Budu drzet pesticky, snad to vyjde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 22:24

@Majaha jo oni to vedeli, to jsem byla uz myslim v osmym tejdnu když jsem fakt krvácela, to bylo strasny, rano jsem jela na gyndu a uz tam me chtěl doktor poslat do nemocnice ze toto uz není pravidelne mesicni spineni ale opravdu krvaceni, ja mu samozrejme jako hrdinka rekla ze budu doma odpočívat a odpočívala ale asi to nestacilo, vecer po ordinaci (to si zrovna pamatuji moc dobře) jsem vstala ze sedacky a tolik krve co ze me chrstlo sem snad v zivote nevidela, tak sme okamzite jeli! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
28.3.14 22:26

@veronikacek to zní stdašidelně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 22:27

@Majaha Ja mela tu sraženinu nekde u placenty asi… jestli teda uz v tech osmi tejdnech nejaka je… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 22:28

@Majaha ono to aj strasidelny bylo, jenze ja byla mlada hloupa a nejak jsem to neresila, ted s odstupem casu vim ze kdyby se mi to stalo ted tak bych asi panikařila… ale tenkrat to spis panikaril partner :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
29.3.14 07:19

@veronikacek Já po prvním vysazení HA po 9letech jsem měla MS jen měsíc a pak jsem otěhotněla a teď když jsem vysadila po 3,5letech tak mám MS jen 3dny a ani o ni nevím-tak slaboulinká je. Tenhle poslední měsíc jsem ji dostala ve středu a v pátek konec a kdyby to šlo stačil by mi na to jeden tampon… Říkala jsem to i dr, ale ten na to neřekl nic, tak nevím
Víc jak při MS jsem ted krvácela u ovulace, tak nevím no. Hormony máme každá jiná a někdy si hold dělají co chtějí :)

@Majaha jak jsi dopadla? Zkoušela jsi dneska test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
29.3.14 08:07

@miriskaw rozhodla jsem se to nechat az na zítra, ms je stale slaba, ale dam ji jeste den, jestli zesili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
29.3.14 19:05

@Majaha já měla, snad, MS od 23.3,ale bylo to spíš jen slabé špinění, tak ani nevím, zda to jako MS brát nebo ne, ale s testem zkusím ještě pár dní počkat, prý může být špinění ebo slabší krvácení při zavrtávání vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
29.3.14 19:53

@klapka1 taky mě to napadlo, ale není na to pozdě? Já myslela, že se to se děje cca 5 dní po oplodnění ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.3.14 08:20

@miriskaw
Já vím je to hrůza :D Ale testovala jsem každý den od 8.-9. DPO až do prvního dne MS :D Tak snad už tomu teď tolik nepopradnu :D

@nikinka 123
Ahojky tak jak jsi na tom? :) Držím moc moc palečky :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.3.14 08:56

@Majaha já už nevím, jsem z toho docela zmatená, nechám tomu volný průběh a za pár dní zkusím testík, hlavně, že mě už nebolí břicho, nešpiním a není ani výtok, tak snad bud vše OK, stejně se chystám k doktorovi, tak po prohlídce budu určitě vědět na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
30.3.14 12:02

Ahoj holky, hlasim se tez mezi snazilky. Jsem teprve 12.dc a zacala jsem brat Inofolic. Jinak nemerim a netestuji ovu. Zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
30.3.14 15:16

@Korunka34 Ahoj a hodně štěstí :) Já jsem už 28den cyklu, ale mám je dlouhé 35dní takže čekáme :)
Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital