Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaciisek píše:
@miriskaw
Já vím je to hrůzaAle testovala jsem každý den od 8.-9. DPO až do prvního dne MS
Tak snad už tomu teď tolik nepopradnu
@nikinka 123
Ahojky tak jak jsi na tom?Držím moc moc palečky
![]()
ještě nepřišla aale včera jsem si dělala těh test negatyvní tak nevím asi ta mrcha dorazí žádne bolesti dřív mě bolívala prsa a břicho ted nic a ms taky nikde nechápu
koupila jsem si mamatest 10
to nevadí ja jsem stejně štastná protože jak dorazí jestřli teda 5 den jedeme ke gynekologovi jdu na krev a tam mi pak podle krve něco odborně nasadí a tehdy mám takové tušení se náš sník vyplní ![]()
@nikinka 123
Tak třeba je na testík ještě brzo
zkus za dva dny a uvidíš
já jsem taky nervózní, jsem 5DPO..jsem zvědavá jak dopadnu. Celý den mě pobolívá břicho, ale to nic neznamená..
Ahoj holky, v těchto dnech budu mít nejspíš ovulku, jsem z toho nervní, furt na to myslim, furt planuju snažení a prostě se bojím že to zase nevyjde
nechci aby si přítel myslel, že ho uháním jen kvuli snažení
poslední dobou kolem mě sama tehule, to je fakt na palici
![]()
@terulinaa úplně tě chápu. Moje nejlepší kamarádka porodila minulý týden, další kamarádka je na začátku 5měsíce…no všude samé těhule ![]()
Taky už mi z toho všeho hrabe-ovulace, počítání, čekání, zklamání. Už jsem si prošla za těch 6měsíců snad všema příznakama od bolesti v podbříšku, prlení v prsou snad až po pohyby
No aspon vím, že si dokážu vsugerovat všechno ![]()
Neboj ono to jednou půjde. Psát nemysli na to nebudu bo sama vím, že to prostě nejde
Taky jsem si říkala, že bych před těhotenstvím mohla dát pár kilo dolů-tak 10
ale z těch stresů jsem akorát 3přibrala ![]()
@miriskaw píše:
@terulinaa úplně tě chápu. Moje nejlepší kamarádka porodila minulý týden, další kamarádka je na začátku 5měsíce…no všude samé těhule
Taky už mi z toho všeho hrabe-ovulace, počítání, čekání, zklamání. Už jsem si prošla za těch 6měsíců snad všema příznakama od bolesti v podbříšku, prlení v prsou snad až po pohybyNo aspon vím, že si dokážu vsugerovat všechno
Neboj ono to jednou půjde. Psát nemysli na to nebudu bo sama vím, že to prostě nejde
děkuji, aspon vim, že v tom nejsem sama
já minuly měsíc už taky věřila tomu, že by to mohlo vyjít. taky bolesti břicha jako na ms, nebo slabé píchání, i prsa sem víc cítila, ale prdlajs dostala sem to ještě o tři dny dříve.
u prvního syna to byla taková rychlovka a to sme to taky moc chtěly. fakt se bojím, že to ted nepujde. snažíme se druhý měsíc, to je chvilinka ja vím
jak dlouho vy?
@terulinaa my se u dcery snažili měsíc a ten další se to povedlo
Ted se snažíme 6měsíců a nic
U dr jsem byla, vše je v pořádku, tak nevím prostě se nedaří.
První 4měsíce snažení byly dost stresy, tak to asi nešlo, ted se vše uklidnilo, tak snad to brzy půjde ![]()
@miriskaw píše:
@terulinaa my se u dcery snažili měsíc a ten další se to povedloTed se snažíme 6měsíců a nic
U dr jsem byla, vše je v pořádku, tak nevím prostě se nedaří.
První 4měsíce snažení byly dost stresy, tak to asi nešlo, ted se vše uklidnilo, tak snad to brzy půjde
určitě
budu držet palce
a piješ kontryhel? ja zatím ne
Děkuju ![]()
kontryhel mám doma ve skříňce a čekám
má se začít pít prvním dnem cyklu(aspon jsem to slyšela)do ovulece. Kéž by mi to aspon o týden zkrátilo cyklus
@miriskaw píše:
@Korunka34 Ahoj a hodně štěstíJá jsem už 28den cyklu, ale mám je dlouhé 35dní takže čekáme
Jak dlouho se snažíte?
ahoj, no rekli jsme si v unoru, ze bychom radi treti. Ale tesne pred ms takze nic. Ted brezen naplno a taky ms dosla. Bohuzel od puli cyklu nastupuje PMS, takze se pozoruju a s tehu to klidne zamenim. Prvni syn temer pred deviti lety, po trech neuspesnych Ivf. Nasledovalo me psych. Zhrouceni…zarizovani adopce a ejhle ja do trech mesicu prirozene byla tehu. Zjistila jsem ve 12tt, naprosto necekane. V CAR nechapacka:-)
Rok na to pri kojeni syna, pouze 1 nechraneny sex, teprve jedna ms. A bylo to. Telo bylo nejak opravene.
Ted je to sedm let po posl tehu, tak naprosto nevim co mam cekat…nevim jestli jsem ok nebo mam opet PCO.
Jenze na to myslim a to ze zkusenosti vim, ze je naprd.
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Tak třeba je na testík ještě brzozkus za dva dny a uvidíš
já jsem taky nervózní, jsem 5DPO..jsem zvědavá jak dopadnu. Celý den mě pobolívá břicho, ale to nic neznamená..
no právě že mě nebolí nic a vždy mě bolelo bříško i prsa tak zvláštní ted ![]()
Ahoj holky ![]()
Doufám, že se mohu k Vám přidat..potřebuji radu, tak snad alespoň tady mi někdo poradí.
S přítelem se pomalu snažíme o miminko a někde jsem četla a je to dost zmiňováno, že je dobré po vysazení HA brát k. listovou. Nevím, zda si mohu sama koupit doplněk stravy nebo je lepší aby mi gynekolog nějakou doporučil? Zaujaly mě 3 výrobky (mamavit, chytré miminko, femibion) Máte s nima některá z Vás zkušenosti a mohly mi poradit??Moc děkuji předem za případné odpovědi. Daniela ![]()
Já osobně jsem v těhotenství užívala Chytré miminko, teď při snažení užívám jen samotnou kyselinu listovou, na vitamínky přejdu opět až při potvrzeném těhu, ale j to názor jen za mě, někdo bere vitamíny i při plánování
Ach jooo holky tak ta mrcha došla o 5 dní dříve
Nechápu to protože ovu jsem měla před 7dny. Tyhle zmatené MS mě už štvou ![]()
Dneska jsem odpoledne měla tlak v břichu a ted večer už je to tady
Rovnou jsem si uvařila Kontryhel a uvidíme jestli mě srovná
@Korunka34 s tímhle tím ti bohužel neporadím, Jedině si jít popovídat s gynekologem
@DaniLo jj kyselinu list.je dobré brát. Já beru zatím normální od Naturvita bez předpisu