Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Slonice79
1.4.14 22:09

@Kaciisek no to mi povídej, já teda šílím poprvé, asi i naposled, ale je to síla :mrgreen: A test jsem zkusila první už právě 8DPO a bílo, teda měla jsem pocit, že něco vidím, ale jak test uschl, je už čistě bílý :? No a dneska 10 DPO a dušíček, ani vyfotit by asi nešel, ani to nezkouším. Ale naději si hýčkám :)

• Citovat
  • Upravit
220
1.4.14 22:39

@Slonice79
Já to chci taky zkusit vydržet aspoň do 10DPO, ale jak píšeš ty JE TO SÍLA :D Já už zas nemyslím vůbec na nic jinýho..tak snad se mi brzy taky ten dušíček objeví.
Já jdu chrupat, jsem strašně unavená..moc toho teď nenaspím. Co se měnil ten čas, tak to mám strašně rozházený :(
Tak zase ráno, těším se až otestuješ..hnedka dej vědět, jak to vypadá ;) Tfuj, tfuj ;)
Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
1.4.14 23:05

Zdravím, holky, vždycky tady dočítám těch x stránek :mrgreen: U nás to asi ještě potrvá. Mám teď asi po ovulaci, ale můj má tolik práce… Jednou přijel o půlnoci, podruhé padl do postele a bylo po něm a dneska má z práce depku, nestíhá a je unavený, tak už spí… Takže tento měsíc nic, no… :roll: :? Tak uvidíme, co přinese květen… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
1.4.14 23:07

@Kaciisek jo dám vědět, normálně nerada vstávám, teď se aspoň těším na test :mrgreen: Snad stihnu napsat hned ráno, mám frmol, muž je pryč a já musím odvést kluky do školky a pak stihnout tram do práce na 8. Dobrou a drž se, 2 dny utečou a šup sem s testem :)

• Citovat
  • Upravit
Slonice79
1.4.14 23:13

@Salvaje jo, to znám - já si hlavně říkám, že nechci propadnout tomu „nucenému“ sexu ve stylu mám ovulaci, tak musíš! i kdyby chlap usínal vestoje… Ale jsem přesně ten typ, kterej když si něco umane, jde si za tím a nevidí, neslyší… já bych teď například měla doléčit močové cesty prvně, zhubnout asi 20 kilo a řešit bolavou nohu, než se vrhnu na těhotnění… No ne, já to prostě chci a šílím, že to není hned. Ach jo, trochu se bojím, abych nedostala nějakou „lekci“ pokory…
A víš co, zkuste to, až budete mít oba chuť, kdo ví, jak to s tou ovulací je… někdy si říkám, že všechny ty vynálezy - ovulační testy, těhotenské testy pro zjištění časného těhotenství atd. jsou možná někdy i trochu na škodu… kdybychom tolik nepřemýšlely, neřešily, a víc si užívaly život… No koukám, že ze mě teda padají moudra - jdu spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3491
1.4.14 23:20

@Slonice79 JO jo, s tím „nuceným sexem“ Ti rozumím. Přesně to jsem řešila, když jsme se snažili o prvního. Já sice počítala, kdy mám plodný dny, pila kontryhel atd., ale můj to nevěděl. Když jsem měla plodný dny, tak jsem ho prostě svedla, svůdný prádlo, striptýz atd. atd. Teda, že je účel otěhotnět, věděl, to jo. Jen jeho se týkal jen ten požitek :mrgreen:
O něco podobnýho se snažím i teď, ale on je prostě úplně mimo… Má fyzicky náročnou práci a kdyby do ní šel unavenej, tak by to mohlo být nebzpečný. Tak ho radši nechám vyspat…
Myslím, že jsem měla ovulaci teď, měla jsem bolesti a další příznaky, silnější než obvykle, ale taky neobvykle brzy po ms, tak nevím :nevim: Já svýmu tělu prostě nerozumím…
Příští měsíc snad bude lepší konstelace hvězd :mrgreen:
Dobrou, holky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.4.14 07:35

@Slonice79 tak co testík? Holky já se chci radovat aspon z vás když nám to nejde.Jsem napnutá jako bych na to měla čůrat já :lol:

Jinak taky jsem si říkala že před otěhotněním první zhubnu tak 10kg a já husa ještě z nervů přibrala, takže prd :D

@Salvaje Moje tělo je pro mě ted taky záhada a jak se navíc pozoruju jsem z toho dost mimo bo ovulace i MS mi chodí-podle mě jak se jim zachce a něaké počítání u mě nemá absolutně smysl…

a jak jsem tu už jednou psala-rodit kolem vánoc a silvestra bych nechtěla-my si počkáme až na leden-únor at máme porodné jestli to schválí :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: to je samozřejmě sranda bo bych se na celé vánoce i porodné klidně vyprdla jen aby bylo miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.4.14 08:01

@Slonice79
Ahojky :) tak jak jsi na tom? Myslíme na te..tak nás nenapínej ;) :D

@miriskaw
S tím hubnutí jsme na tom stejně :D Taky jsem chtěla dát aspoň něco dolů a ono prd..žeru jak tank a už mám nahoře 5kg :D Takže ode dneška začínám dietit :D

Jinak dnes ráno mě popadlo šílenství a udělala jsem test :D Věděla jsem, že to nevydržím :D
Jsem 8DPO a na testu nečekaně sněhobílo..ale jsem z toho trošičku smutná, i ldyž vím, že je ještě brzy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.4.14 08:04

Ale když jsem otěhotněla před tím půl rokem, tak jsem slabounkého dušíka už 8DPO měla, tak mě to trochu rozesmutnělo..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.4.14 08:24

Ale vidím to holky spíš na MS, mám taková napnutá prsa a občas mě pobolívá podbřišek..to mívám každý měsíc :(
Jinak s tím testíkem co jsem dělala..po zakoukání tam vidím takový náznak, no spíš skoro neviditelný stínek..ale bude to spíš výplod mojí fantazie :D Takže už netestuji..čekám do MS a hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.4.14 08:27
@Slonice79 píše:
@Kaciisek no to mi povídej, já teda šílím poprvé, asi i naposled, ale je to síla :mrgreen: A test jsem zkusila první už právě 8DPO a bílo, teda měla jsem pocit, že něco vidím, ale jak test uschl, je už čistě bílý :? No a dneska 10 DPO a dušíček, ani vyfotit by asi nešel, ani to nezkouším. Ale naději si hýčkám :)

ahoj tak ms nedorazila mám jen jednu možnost zkusit těhu test ale moc v tom nedoufám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
2.4.14 08:34

Holky, tak slabá druhá čárka stále, možná trošku silnější než včera, ale zdá se mi divná, taková užší než ta kontrolní… Odpol se pokusím poslat foto, teď nestíhám, pracuju :mrgreen:
No tak vím stejně prdlajs, dobře mi tak. K tomu mě začalo bolet břicho jako před MS, mám návaly horka a studeného potu, je mi divně - no nevím. Stejně musím počkat aspoň do neděle, zda MS opravdu nedorazí. A jestli dorazí, mám jasno :?

• Citovat
  • Upravit
220

@nikinka 123
Ahojky :) tak šup šup testovat ;) Jak dlouho už máš to zpoždění?
Držím palec a hned dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79

@nikinka 123 jdi do toho a informuj nás! Držíme ti palce!!!

• Citovat
  • Upravit
220
2.4.14 08:38

@Slonice79
No tak vidíš, hlavně, že tam je ;) Tak ať jen sílí ;)

Já jsem teď manžovi ukázala ten můj test (jestli tam něco nevidí ) a hned jsem dostala sprďáka, že už zase začínám šílit a mám zákaz si koupit další testy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí