Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6378
2.4.14 10:15

@Slonice79 návaly horka a studeného potu jsem měla při prvním těhu ještě než se mi na testu objevily // V práci jsem myslela, že sebou seknu na zem, nemohla jsem stát na jednom místě bo hned mě jako by oblévali studenou vodou, motala se mi hlava…tohle trvalo jeden den, pak jsem to měla jen občas a asi za 4dny byla na testu //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.4.14 17:17

Tak jsem prospala celé odpoledne..asi na mě padla jarní únava a nebo na mě něco leze :D Nejsem schopná vůbec nic udělat :( Pořád lítám na záchod..cítím se úplně těhotně, jen ten pozitivní testík mi k tomu chybí..chjooo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
2.4.14 18:29

@Kaciisek nevěš hlavu test někdy ukáže // až ve 3 týdnu. Kamarádka dokonce ve 4týdnu měla na testu sněhobílo :nevim: i tohle je u každého jiné. Kéž by jsi ji tam za pár dnů už našla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
2.4.14 19:47

@miriskaw tak že bych byla fakt těhotná? to by bylo prima, ale ještě se brzdím v nadšení, i když se teda cítím všelijak… a prsa bolí, ale to mě bolely kolem ovulace i před MS, vlastně půlku měsíce :x
@Kaciisek já jsem taky hrozně unavená - pořád bych jen spala - dneska jsem odpolko přišla s klukama ze školky a lehla na gauč, pustila jsem jim počítač a nechala je, ať si hrajou, uf, to jsem teda matka… Ale fakt jsem neměla sílu. Tuhle děsnou únavu si teda pamatuju z obou těhotenství, u druhého víc…
Jinak test vyfocený nemám, jak uschnul, nejde vyfotit. Tak třeba zítra bude čárka silnější :-O A tobě se tam taky objeví, však je to ještě moc brzy, to víme všechny, ale vydržet to, že…

• Citovat
  • Upravit
220
2.4.14 20:22

@Slonice79
Taky jsem takovou únavu měla u obou těhu, ale ne takhle brzy..spíš si myslím, že na mě něco leze, začíná mě i trochu škrábat v krku :( No kdyby to vyšlo, byla bych moc šťastná..no a když ne, tak to budem zkoušet dál. No uvidíme..myslíš, že mám zkusit testnout ráno zase? Budu 9DPO..
Manža má odpolední, tak jsem si po obědě zaběhla pro pár testíků, aby o tom nevěděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
2.4.14 20:41

@Kaciisek no mě se to radí, když testuju každý den ráno a někdy i odpoledne :lol: - ale z vlastní čerstvé zkušenosti je asi lepší počkat 2 dny, aby tam fakt byl případně rozdíl a ta druhá čárka šla vidět. Pokud tam teda je… Já si teď přečetla, že se hCG může zvýšit lehce taky před MS, tak to je teda super, takže už vůbec nevím, na co ty moje slabounké čárečky reagují… :cert:

• Citovat
  • Upravit
220
2.4.14 20:49

@Slonice79
No jo, ale u tebe to je pochopitelný ;) já když jsem našla dušíka, tak jsem testovala až do termínu MS a furt hlídala, jestli náhodou nezmizel :D Neboj se to bude dobrý, uvidí š, že čárka bude jen a jen sílit ;) zvlášť když je ti i tak mizerně. Tak myslíš, že je zbytečný zkoušet test zítra znovu? Já už chci mít tyhle stresy za sebou..kdyby už MS aspoň přišla, tak by mě to mrzelo, ale aspoň už bych věděla na čeme jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
2.4.14 20:58

@Kaciisek no a vydržíš to? já bych to stejně nevydržela, testuju od 8DPO a to tam fakt nic nebylo. Takže jestli zvládneš, že tam třeba bude bílo a nebudeš zklamaná - klidně může být bílo ještě dlouho a budeš přitom krásně těhotná… A nebo taky ne. Ach jo, taky mě to štve. Už chci pořádný tlustý čáry! Jak to přežiju do neděle, to nevim… A to mi v nočním stolku leží ten krásný digitální clearblue test, co ukazuje týdny od početí, a mě tak láká ho vyzkoušet! Ještě že mě drží vědomí těch zbytečně vyhozených 200,– Kč kyž si ho udělám moc brzy a ukáže minus! :twisted:

• Citovat
  • Upravit
220
2.4.14 21:16

@Slonice79
No asi nevydržím noo :D Takže to vidím tak, že hned ráno stejně poběžím do šuplíku pro testík :D
No jako to víš, že tak nějak počítám s tím, že bude bílo, ale na druhou stranu tak nějak podvědomě doufám, že se tam něco malinko objeví.. :)
A ty se neboj..zítra zkus znova testík a uvidíš, že bude čárka trošičku silnější ;) Budu na tebe myslet, tak dej vědět ráno jak jsi na tom :) A ten clearblue si zkus ještě pošetřit..i když tě to láká, ale je to škoda ho použít takhle brzy :)
A máš teda ještě nějaký příznaky, krom té únavy? Abych to mohla porovnat se mnou :D
A MS by teda (ne)měla dorazit v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
2.4.14 21:22

@Kaciisek jj, MS nedorazí v sobotu ani v neděli :P A příznaků mám tak pro pět těhotných, ale právě že já je mívám i před MS, takže vím houbeles - bolí mě prsa, motá se mi hlava, pobolívá podbřišek, chodím pořád čůrat, jak se nenajím, je mi šoufl, mám citlivější čuch a k tomu ta únava…
A co ty? test udělej a napiš, nebo pošli i foto - už se ze mě stává lovkyně duchů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
220
2.4.14 21:39

@Slonice79
Já si myslím, že ti MS určitě nedorazí ;) podle mě si jasná ;) :D
Taky jako nějaké příznaky pociťuji, ale může to být právě PMS..jediný co mi vrtá hlavou je ta moje dnešní náhlá únava a lítání na wc..to teda nikdy nemívám. Hlavně nechápu z čeho bych byla unavená, když jsem celý den doma :nevim:
No zítra testnu, ale sněhobílý test asi přidávat nebudu..to by si stejně nic nevykoukala :D Jen když něco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.4.14 21:45

@miriskaw
No jo, tak díky za podporu ;) Já vím, že je to brzy a nervuju se třeba zbytečně, ale nemůžu si pomoct :D
Prostě buď ten dušík na mě zítra vykoukne a nebo na to prdím a prostě zkusím počkat na mršku no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
2.4.14 21:53

@Kaciisek Holka, to by ses divila, co já všechno nevykoukám - dej mi nepoužitý test a já tam nějakou tu čárku najdu :mrgreen:
jinak na tebe budu ráno myslet, kdo nečůrá s námi, čůrá proti nám :lol: Ta únava určitě něco znamená, měla jsem ji u obou předchozích těhotenství! tak brzy čekám pěkné tlusté //, když ne tenhle měsíc, tak příští povinně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
928
2.4.14 22:07

Ahoj snažilky, mohu se k vám přidat? S přítelem se o druhé dítko snažíme od ledna a zatim nic. leden a únor byl anovulační. Brala jsem utrogestan na srovnání cyklu, ale nedělal mi dobře tak jsme ho s dr. vysadily, po té ms po 37 dnech, ale ovulka konečně dorazila ikdyž pozdě( až 24 DC)…a z toho nic nebylo :-(. nyní zkoušim tinkturu z drmku obecného(ale asi mi neděla dobře na žaludek) stalo se to už některé z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
2.4.14 22:14

@Slonice79
No to jsi mě dostala teda :D :D Dobrá já sem ten test ráno šoupnu a jsem na tebe teda zvědavá :D
A ty koukej ráno taky hodit foto, ať se aspoň pokochám :D
Jdu do postele, tak ráno se budu těšit ;) tak čůrání zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí