Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ted mě objednala na 2.5. říkala jsem jí o možném těhu a říkala mi, že to není vážné při 4,8 když to je jen hraniční že dřív mě nevezme a že pak se uvidí tak já nevím
tu listovku mám, co je to ten Kelp?
Kdy zkusit testovat zda se zadařilo? když to bylo 30.3. 13dc a ms mám dostat 15-16.4?
@emia ono se říká, že testovat je nejlepší v den očekávané MS nebo raději den po, ale tady to asi nikdo nevydrží a všechny testujeme dříve ![]()
Tak to bude dlouhé
možná zkusím dříve když nebudu cítit že má ms dorazit
mám to tak jak kdy +- 2 dny takže den po bude těžké odhadnout ![]()
@emia to máš dobrý já to mám + - týden takže to u mě nejde vůbec ![]()
Miriskaw > se snažíš také o první nebo už druhé smím-li se zeptat? ![]()
@emia mám termín MS taky 15.4. ![]()
@miriskaw též jsem byla u kartářky… Moc jsem tomu nevěřila, ale vše opravdu sedělo… jak minulost, tak přítomnost… nechápala jsem
ale bylo to už v listopadu 2012 a to mi řekla, že +- kolem února 2014 by mělo přijít dítě a brácha byl u kartářky z hecu minulý rok v červnu a též mu na mě řekla, že rok 2014 dítě
Tož to jsem zvědavá ![]()
@Nikeyla jj stálo mě to dlouhé přemáhání a i jsem se bála, ale nakonec zvědavost zvítězila
@Joanie jj taky jsem nechápala jak ví věci co byly dávno, jak ví co se děje ted a ted si i říkám jak mohla vědět co se stane…
ted přemýšlím, že bych tam zašla zase, ale opět mám strach, tak váhám ![]()
takže vy to už máte v podstatě potvrzené ![]()
@Nikeyla mě to taky hodně nervů stálo než jsem tam šla
ale jsem ráda. Hodně mi to pomohlo i co se týká zdraví naší malé a tak.
@miriskaw Přééésně!!! Já na ní koukala jako blázen a to jsem tam šla abych si ověřila, že to je prostě blaf! Věděla všechno
dokonce i u věcí, u kterých jsem si říkala: no tak to určitě takhle nebude, tak se to pomalu začíná rozjíždět a plnit
je to zvláštní
No, vlastně asi máme
Tož to čekám na tu svatbu a dítě
![]()
@Nikeyla Víš jak jsem byla nervózní já, než jsem tam šla?
I když jsem si říkala, že to bude jen blaf, tak ve mě stejně hlodal červíček, co mi asi řekne a co když to není blaf…? ![]()
@Joanie já jsem zase „nevěřila“ kamarádce co tam byla přede mnou.Ona mi říkala jak vše poznala, jak se ji to plní co ji řekla a já jsem nevěřící tomáš a dokud si na to nesáhnu neexistuje to pro mě ![]()
tak jsem tam šla a šok
![]()
@Joanie No právě proto z toho důvodu bych tam asi nechtěla jít, už jen mě děsí představa, že by ženská věděla o mých pocitech a všeho co se stalo, nebo se má stát. Asi radši přetrpím ten osud a počkám co mi nabídne neočekávaně sám, než se na to psychicky připravovat. ![]()