Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slonice79 Na jednu stranu chápu jejich reakce. Bláznivé to teda je
Ale když se člověk na něco těší a dá se to nějak zkontrolovat, tak proč né. Většina lidí, co třeba čeká na výplatu taky několikrát denně klikne na internetbanking, aby věděl, jestli už to tam je nebo ne. To je skoro totéž ![]()
Tak, je mi pěkně nevolno, prsa bolí, hlava se mi motá, pořád bych spala… ale klidně to může být i PMS, uf uf. Jdu žehlit, musím pak pro kluky do školky, tak ať něco udělám - takže pro dnešek končím, mějte hezký den a těším se na nové pozitivní zprávy!!! ![]()
@Nikeyla he he, to jsi mě pobavila, dík
. No já vím, že je to bláznivé, co bych za to dala, abych měla tak pevnou vůli - ale snažím se ji posilovat - už netestuju 2× denně
![]()
@Slonice79 Mě třeba nedovolí testovat pocit
Říkám si, že čím víc se na to budu upínat, tím to půjde hůř. A proto se snažím si vymanit z hlavy, e se něco děje a dělám vše tak jak doposud a když MS nepřijde bude jen dobře a když příjde, tak ji zmlátím!! ![]()
![]()
omlouvám se že se vtírám
mohla bych se přidat?
začali jsme se snažit také o miminko ![]()
@Nikeyla
děkuji…no nebude
jsem se zbláznila a chceme si k těm našim dvoum dračicím pořídit miminko ![]()
Ahoj, můžu se taky přidat? Neuvěříte, ale přečetla jsem celou diskuzi
mám kopr a už odpočítávám minuty až půjdu z práce domů ![]()
@Kebinka juuu a já se chvilkama nervuju jak bych zvládla dvě dětičky, tak to si tě vezmu jako pozitivní příklad!
Koukám, že holky máte rok od sebe, mně by to vycházelo pokud se zadaří cca 2 roky.
@Nikeyla Jsi dobrá, že to vydržíš, mně to prostě nedá, díky pravidelnýmu cyklu si odpočítám cca 10 dpo a prostě to zkouším…ale teď si dám radši pauzu…
@lucillee
ano holky jsou rok po sobě…neplánovali jsme to tak…první je po IVF a druhá přirozeně
a teď se mi asi splašily hormony a chci třetí…chtěli jsme třetí ale já říkala až holky budou ve škole a prd já to nevydržím ![]()
koukám že Marečka máte jako vánoční dáreček ![]()
@Kebinka jojo, byl to náš nejkrásnější dárek, termín jsem měla 20.12., ale byl velký, tak mi furt vyhrožovali, že můžu rodit klidně už dřív a nakonec jsme večer od stromečku jeli do porodnice a malý se narodil ráno 25.12.
Vlastně ani nevím, jestli bych teď radši klučíka nebo holčičku, obojí by bylo moc fajn! Tak snad se to podaří, chtěla bych mít děti blízko věkem, já se ségrou byla 5 let a to už mi připadá moc.
Člověk jede na otočku do Němec a hned to tady pěkně přibývá ![]()
@Slonice79 Tož to holčička by byla optimální
aby měli kluci koho bránit hezky ![]()
@lucillee budeme ti držet palce! Je to asi fakt časté, že se zárodeček neudrží a odejde s MS nebo mírně opožděnou MS - ani bychom to nevěděly, kdyby nebyly ty citlivé testy… Někdy si říkám, že to je pěkně ďábelský vynález