Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
4.4.14 11:28

@Nikeyla u mě pořád stejné :mrgreen: mám ještě mooooc času do začátku :roll:

@lucillee ahojky :) jééé… :kytka: Toto bych zrušila prostě!!! Když už //, tak to prostě platí a nic mezi tím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317

Ano toto mi řekla přímo endokrin. sem jí řekla hned že se snažíme a že mi vyšla hodnota 4,8 a ona tak to není důvod na dřívější objednání že to je pouze hraniční a nic neznamená :( tak mě objednala na 2. a po chvíli volala že až na 6.5. že dřív to nejde, tak zkusím v pondělí ještě tu druhou endokrin. třeba ta mě objedná dřív sem z toho na nervy :roll: od včera mě dost pobolívá břicho a píchá dole chvilkama tak nevím čím to je zda by to mohlo být zavrtávání nebo to dopadlo špatně :nevim: bolest jakoby při ms ale ta má dojít až za dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815

@Slonice79 Sakra nechci ti brát naděje, ale já fakt houby vidím, buď jsem slepá nebo nevím :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:30

@Slonice79 Přesně, taky jsem testovala moc brzy, ale čárka byla pěkná…no co už :( Večer jsem to obrečela a jedu dál..myslíš, že je pravda, že ten následující cyklus by měla být velká pravděpodobnost otěhotnění? Někde jsem to zaslechla…každopádně kdo ví jak dlouho teď budu ještě krvácet a pak zkusím zase ovu testy, jestli se ovulace dostaví…doteď jsem měla absolutně přesný cyklus 28 dní a ovulace 14-15 den, ale kdo ví jestli se mi to teď nějak nerozhází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 11:30

@Joanie No já víceméně taky nevím, na co čekám, jestli se stane zázrak nebo co :roll: Zkoušíme pár dní a já snad čekám že mi nad hlavou proletí panáček a zakřičí no jo už jsi v tom :mrgreen: Je to naše první snažení a MS mám dostat až 19.4, to se ještě načekám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:32

@Joanie já už si blbka počítala termín porodu…přišlo mi, že jak jsou dvě čárky, je to „jistý“ já vím že není, ale tak nějak jsem se nechala tím pocitem úplně unést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:32

No teď jak tu na ty fotky koukám, nic tam pořádně není vidět - ve skutečnosti teda je ta čárka vidět líp, je slabá, ale růžová a stejně široká jako kontrolní. Ale stejně, dálnice to není, ach jo, já se snad nedočkám :,( Tak jsem vás asi nepotěšila, no aspoň mi nemusíte závidět :pankac: (i když já vím, že byste mi to přály ;) )

• Citovat
  • Upravit
8660
4.4.14 11:33

@emia Ty se léčíš se štítnou žlázou? Já ji mám venku už cca 10 let, beru jen LETROX, ale čas od času se mi to ze záhadných důvodů rozhodí a mám TSH nad hranicí, což bylo i teď před měsícem, takže možná se mi nepovedlo otěhotnět i díky tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 11:34

@Slonice79 Dej tomu čas :) Dálnice příjde v tu nejkrásnější chvíli 8) Myslím, že by nám všem měli v těch lékárnách už proplácet ty těhu testy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:35

@Slonice79 No z fotky ji nevidím, ale jestli tam je, tak hlavně musí sílit, mě to pár dní celkem stagnovala a byla furt stejná…nejhorší je, že i když už 2 dny krvácím jak píchlý prase tak tam ta čárka furt je :( Byla jsem u dr. na odběru krve na hcg a půjdu ještě v po, aby to náhodou nebylo mimoděložní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:37
@Nikeyla píše:
@Slonice79 Dej tomu čas :) Dálnice příjde v tu nejkrásnější chvíli 8) Myslím, že by nám všem měli v těch lékárnách už proplácet ty těhu testy :lol:
:pankac:

Jojo, měli…já si objednávám celý balíky z Anglie (50ks) vyjdou asi na 350 Kč, českým lékárnám už nedávám vydělat, to by mě při mé testovací mánii přivedlo na mizinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:37

@lucillee říká se to, že je děloha pěkně nachystaná a hormony nastartované - ale co je na tom pravdy nevím, mě se to stalo poprvé. A mám teď už zkušenost i s falešně pozitivními testy - asi mi reagují i na LH hormon, jinak si to neumím vysvětlit - měla jsem asi 5 testů různých značek slabě pozitivních - i víc než teď. Ale bylo to v půlce cyklu, čili bych musela otěhotnět nějak úplně divně těsně po MS. Byla jsem na gyndě skrz něco jiného a na UZ byl vidět prasklý folikul, takže stav po ovulaci - a když jsem řekla o těch testech, dr. mi řekla, že se to může stát, že reagují na ty ovu hormony… 8o

• Citovat
  • Upravit
378
4.4.14 11:38

@lucillee to Tě naprosto chápu… Já bych byla to samé :) kdybych našla //, tak prostě beru že jsem a s tím i veškeré nadšení atd… A rozjelo se Ti to hodně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
4.4.14 11:39

Přímo neléčím snažím se tam právě objednat moje dr s tím nic nedělala že není důvod jí to připadá normální že to je hraniční, a moje gyn mi řekla, že vliv na otěhotnění by tato hodnota mít neměla že by mělo jít normálně otěhotnět akorát to hlídat a hned jak bych to zjistila tak bud nasadit nějaké léky anebo chodit častěji na kontrolu jak na gyn tak na endo, tak jsme se od 30.3. začali snažit a teď čekám jestli se povedlo či ne, ms mám mít asi 15.4. tak kdybych zkusila testnout třeba třeba kolem 9.-10.4. tak už by tam mohlo jít něco vidět co myslíte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:40

@lucillee tak třeba se mimi udrží, už to tu psalo spousta holek, že někdo při těhotenství normálně menstruuje. tak držím palce a dej nám pak vědět.
@Nikeyla jo, to by teda měli! ty firmy na tom musí strašně vydělávat, neb jsme skoro všechny stejné a testujeme jako divé - teda už jsem tu na diskuzích zahlédla i velmi negativní reakce typu „já testovala jednou až x dní po vynechání MS a stačilo to, nevím proč takhle blázníte, nechápu, atd“ :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex