Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miriskaw jeeeee to si me potěšila a děkuji za odpověď, včera kdyz jsem manželovi řekla ze me boli podbřišek tak říká „no nemáš to zas dostat, vždyť si to měla minulý týden“
nějak to nehrotim nechci ho zatěžovat tim ze se budeme na povel mazlinkovat, teplotu si nemerim a testiky nedelam ale pokud by byla nálada tak by jsme to mohli zkusit! Akorát jsem právě nevěděla jak je to s tim hlenem! Takže ještě jednou děkuji ![]()
jééé tak to je mi líto tak to chápu a moc přeji miminko…tak kolik je maličké 5let?
@Kebinka moc děkuju
malá má 4,5let
@veronikacek hlen je právě při ovulaci takový bílkový aby to tam lépe klouzalo a pak uchycovalo ![]()
já sice s hlenem velké zkušenosti nemám, ale nastudované to mám přesně
já to na sobě poznám podle bolesti v podbříšku a tak. Testy ani měření neprovádím ![]()
Takže dneska a zítra se na hodně místech země zachvěje jo?
No u nás to už neřešíme a snažíme se nepřetržitě celý měsíc ![]()
Jen jsem ted začla pít kontryhelový čaj-je dobrý na srovnání cyklů a taky prý pomahá růstu sliznice
@KKatka23 to je fakt
když není až tak do čeho „píchnout“, tak též bych si to asi pročetla
jak nezadařilo, jak říkáš, naděje umírá poslední
to špinění 14 dní je fakt na *****
holky tady někde psaly, že užívají ten kontryhel či jak, na srovnání cyklu…
@miriskaw Jo o tom kontryhelovym caji jsem slyšela, pije ho kamarádka která chce také miminko
ja musim rict ze jsem nejspis nikdy takhle problém nemela, po porosu první dcery jsem si pichala antikoncepci depo proveru cca po 4letech sem gynekologovi rekla ze by jsme chteli casem miminko tak mi prave doporucil abych presla na klasickou tabletkovou antikoncepci kvůli mestruaci, upozornil me ze to nemusim dostat třeba i rok no a musim rict ze moje telo je uzasny a inhned první mesic jsem to dostala a pak pokazde pravidelne, presne jsem vedela který den, pomalu i kterou hodinu. V unoru jsme se domluvili na vysazeni prasku tak jsem počkala az to dostanu a uz jsem nezacala brat další, 12DC příznaky opet jako ted (bolest podbrisku, zad, sileny vytok, no vytok snad metr dlouhy naruzovely hlen který jsem porad tahala a nemohla ho ze sebe dostat ven
) u toho hlenu jsem se minuly mesic docela pobavila protože jsem ovulku nikdy nemela tak první moment jsem myslela ze mam nejakej zanet a chtěla jsem jet na gyndu no ještě ze jsem nikam nejela a radsi koukla na net-bych si udelala peknou ostudu
tri dny po tom hlenu silena bolest prsou a 26DC prisla menstruace (silena, strasne silna a trvala 6dni) při praskach jsem to mela tak 2dny a spise jen spineni no a ted jsem 11DC a opet ten sileny hlen
ty se taky snazis o miminko?
@Kebinka Moc ti to preji!
Ja mam sice dceru (7let) ale ovulku snad pocituji az ted a muzu ti rict ze jsem jak alenka v risi divu
![]()
Dobrý den my se snažíme od 30,3 ovu 31,3 a snažení zase 1,4 1 den ms 17,3 takže čekááme čekááme jestli se ms dostaví nebo nedostaví ![]()
@veronikacek myslím, že Tě naprosto chápu
za celou dobu jsem teď poprvé při ovulce cítila píchání a bolest podbříšku a právě jsem se holek ptala, zda-li to může být ovulka, bo jsem nikdy tohle neměla ![]()
Holky bolí mě podbříšek už 4 dny, dnes brnění rukou…při ovulacích jsem nikdy neměla bolesti…bolesti jsem měla jen první den ms
@janadajova
jak dlouhý máš cyklus? Protože ty tady píšeš ukázkově moje datumy
1. den MS 17.3.
![]()
@Joanie to by clovek nerekl co s nasim telem udela jedno vajicko které touzi byt oplodneno! ![]()
@veronikacek no viď
já z toho byla vcelku vyplašená
dokonce i ta poslední MS byla taková zvláštní. Nevim jak bych to popsala, ale byla taková jiná, než ty všechny ostatní ![]()