Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slonice79 Já se omlouvám, ale já tam taky nic nevidim
…
Příspěvek upraven 04.04.14 v 21:25
@Joanie on porod nebyl az tak hroznej ale vse kolem, nechtěla jsem se otevitat tak me porad roztahovali rucne, mela jsem vyvolavanej porod dva tydny po terminu, tabletu mi zavedli rano o sesti a mala se narodila az ve 21.36 a a to jsem mela bolesti po 5minutach uz od pul devate a od jedenacti po 2-3minutach no a když jsem mela tlacit na kontrakce tak hup a kontrakce nikde takze okamzite mi pichali injekce do zadku oxytocin do kapacky protože mala byla uz v porodnich cestách a musela rychle ven. Ale jak jsem cetla tady tak kazda to ma jinak, vseci mi znamy rosily max.5 hodin jen ja zase musela mit něco extra.. ![]()
@Nikeyla
no tak to je pak na provaz
ale dá se to zvládnout
neboj
@Joanie
ooo děkuji
no jo prostě 3 bude kluk
jinak na císaře vůbec nemyslím…a nástřih ani necítíš já ho teda vůbec necítila až teda šití u Sárky mě šil mladej doktor a ten se v tom vyžíval jsme se ho ptala jestli si tam vyšívá příjmení nebo co ![]()
já se na porod moc těším…naplňuje mně to nevím jak to popsat…ten pocit že sice trpíte ale pak už budete držet ten malej uzlíček v rukách jak všem píšete a oznamujete že máte miminko to je prostě boží
@Kebinka Tak polemizovat, jestli se to dá zvládnout nebo ne je asi zbytečné, ono se to zvládnout prostě musí!
Ale teda pořád v koutku duše doufám, že moje geny budou silnější a bude z toho jenom jedno miminko ![]()
@Joanie
je to ujetý ale je teď nejhorší že spousta lidí dávají zvířatům jména jako pro lidi…no Viktorii dát nemůžu prej manžel nebude na zahradě kopat splav
bych ho zabila někdy ![]()
@Kebinka Mě se zase líbí Vanessa, ale to jsem si zatrhla sama. Bydlím ve městě, kde pobývá menšina a jmenuje se tak každá druhá holčina, tak jsem si to jméno zakázala. ![]()
@Nikeyla
tu má kamarádka…ale chápu že by bylo asi už moc vanesek co ![]()
u nás je samá Nela, Natálka,
@Kebinka No Natálku máme jako náhradní verzi
Tady letí ty Vanessy, Viktorky a podobně ![]()
@veronikacek tož to seš bojovnice
by mě šiblo ![]()
@Kebinka tak ten pocit sice neznám, ale když si to představím, tak je to zase… WOW! A vůbec když to zažiješ, ještě 00× větší WOW
no mám odst času se na to psychicky připravit ![]()
Ten tvůj je taky vcelku šprýmař koukám ![]()
@Joanie Taky by si to zvladla, patri to k zivotu a u toho porodu nepremyslis jestli to bude ted bole, t jak moc, jak dlouho, tam to proste beres tak jak to je. ![]()
@veronikacek no já jsem děsnej stresař co se týče zdravotnictví a nemocnic… jdu tam jen na návštěvu za někým a už mám sevřenej žaludek
o odběru krve nemluvě… u toho musim nekompromisně ležet a mít sklenici s vodou
![]()
@Joanie tak to mi pak musíš dat vedet jak si dopadla, ja to mam dostat az 24.4. to je za dlouho ![]()