Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Joanie No to sice jo, ale asi bych s tím kočárem měla z Ostravy dlouhou cestu ![]()
@veronikacek zase beran
já jsem taky beran
ale mě všici říkají, že jsem takovej jinej beran… né ten klasický… spíš takový beránek, co ale dokáže tvrdě použít i ty rohy, když si zamane… ![]()
Tož to děvčata… sejít bysme se ale někdy mohly… co? ![]()
@veronikacek
no néééééééééééééé ty jsi kočko z Mohelnice jo přímo z Mohelnice
Tak mohli Ostrava - Liberec - Mohelnice - Svitavy…tak nevím jak to skloubit
@Kebinka i já chtěla vanessku, ted bzch chtěla adrianu, nejlu
@Kebinka Bydlim v Podoli u Mohelnice a koukam z okna primo na mohelnicak, jeje porad sama záchranka a neustale mi nad hlavou lita vrtulnik když mají ti policajti zatah na ty neukazneny ridice ![]()
Ještě jsem zapomněla zmínit, že mám střelenou kamarádku. Její tchýně pracuje v porodnici a ona, když se dozvěděla, že toužíme po dítěti přiletěla s kufříkem, v tom ty nejmenší dupačky pro holku i kloučka, čepičku a začáteční sadu kde jsou ubrousky, plínka podobně, prej aby jsme se pořádně snažili
Tak to mám schovaný pod gaučem a do kufříku jsem se dívala už snad 10000000×
![]()
@Joanie My se chystáme v lete do Liberce, mame tam kamaráda který se tam prestehoval a v lete se jim ma narodit miminko… ![]()
mi máme příbuzné na Bouzově, v Radnici myslím že asi i někdo je v Podolí, v Kozově a všude tam okolo ![]()
@Nikeyla mě dala minulej rok kámošky úplně totálně mikro pico malilinkatý ponožtičky
že prej už zbývám jenom já ![]()