Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
4.4.14 22:04

@Joanie jeee koukej na to napred to nedostanes ty, za dva dny kebinka za tri dny nikeyla a za ctyri dny ja… no holky ale ted vam něco reknu, když jsem cekala terezku byla jsem na zacatku tehotenstvi v nemocnici protože jsem krvácela, vse nastesti dopadlo dobře ale byla semnou na pokoji holcina která byla podle krve tehotna ale nic ji nemohli v děloze najit ale ona byla rozhodnuta ze i kdyby byla tak pujde na potrat, protože miminko cekala s indem po jednom sexiku, ja ji neustale premlouvala at to nedela ale proste byla presvedcena v pondělí mela jit na zakrok a ja v pondělí rano odjizdela konecne domu, ještě při odjezdu jsem ji rikala at si to dobře rozmysli ze je to dar atd… odjela jsem a během par hodin mi od ni prisla sms „Veru diky tobe jsem si uvědomila co vlastne je spravne, dnes nasli mimi i se srdíčkem a ja si ho necham, dekuji ti ze jsi mela semnou takovou trpelivost“ od te doby jsme se občas vidali, bydlela cca 40km od nas, ja mela termin porodu 5.7. a ona 30.7. nakonec se nam oboum narodily holcicky ve stejny den 20.7. jen kazda v jiné porodnici asi 100km od sebe, občas si piseme ale uz se nevidame, odstěhovala se daleko ale minuly tyden mi psala ze se snazi o miminko uz skoro rok a ze se nedari, když jsem ji rekla ze jsme se taky zacali snazit napsala mi „tak si prosim pospes, moje telo ceka na tebe“ no není to osud? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:05

@Nikeyla
jééé jsme taky střelec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:05

@Kebinka Jo internet je zlo, už jenom přimíchávám do karet, že to všecko vypisuju sem, až to uslyší a uvidí matka příroda, tak mi to ještě nandá a počkám si na těhotenství jak rybník na sůl! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:06

@Kebinka :hug: To asi vysvětluje to šílené chování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:07

@veronikacek
tak to je mazec…mám husí kůži..to je fakt osud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:08

@veronikacek :kytka: Rozplývám se, krása, takové souznění :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:08

@Nikeyla
:mrgreen: asi jo…kdy jsi narozená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:09

@Kebinka Magické datum 12.12 :mrgreen: a k tomu všemu v poledne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 22:09

@veronikacek 8o mám z toho husinu po těle :potlesk: :potlesk: :potlesk: to tak prostě bývá!!! na tohle já věřím :oops:
ps: jaké jsi znmení ty? :)

@Kebinka @Nikeyla holky a už dost… já jsem dubňák, vy jste střelci, můj je taky střelec… 8o

To už by bylo SAKRA náhod najednou :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:10

@Nikeyla

no nekecej 8o tak to je krásný datum i hodina :pankac:
já jsme 15.12. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:10

@Joanie :mrgreen: Tak náhody jak náhody, snad nám ty náhody vydrží a v tom těhotenství :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:11

@Kebinka Jo maminka se činila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 22:11

Holky to je nějaké znamení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 22:12

@Joanie Ja jsem racisko a muj muz je beran, nejlepší kombinace jaka muze byt, on tvrdohlavej avse musí byt tak jak ma a me je všechno fuk! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 22:12

@Nikeyla @Kebinka a taková náhoda… to není jen tak, že ano :mrgreen: no holky, ale řekněte.. to by byla paráda ne? 4 kočárky na procházce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí