Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
4.4.14 21:10

@veronikacek třeba bude manža nějakej šaman a vyjde to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 21:12

Holky, ja ještě rok po porodu jsem s priteleme nechtěla nic mit protože jsem se bala ze zase otehotnim a budu muset rodit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 21:12

@Joanie Já se neděsím tak samotného porodu jako pobytu v nemocnici po porodu. Že tam budou samé zkušené maminy a já tam budu za totálního magora, co neumí pomalu podržet ani mimino :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 21:14

@Joanie Tak to by mi ale nikdo neveril ze to vyslo! :mrgreen: kazdopadne je proste tam :hug: rozmlouvat mu to nebudu to pozna sam az zase prijde ta cervena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378

@veronikacek :srdce: na tohle se tak mooooc těšim :kytka: myslím, že ta svatba u Vás dvou by byla spíš jen takový Vás jakoby doplněk :mrgreen:

@Kebinka tak to máte z čeho vybírat :palec: a proč Ti neprojde Viktorie?
Já měla u holky jasno, když jsem byla ještě malá a dávali BH90210 :mrgreen: že to bude Antonie :lol: :mrgreen: nicméně jsem vyrostla a chtěla bych Emily a kluk Nikolas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202

@veronikacek
manžílek je fakt srandista co :mrgreen:

@Nikeyla
hele je to fuška neříkám že ne ale zase ty dvě mají stejně zavedený režim…já když to srovnám s tím že jsme porodila Karču a Sárka ještě ani nechodila a tahala jsme dvě mimina a každá spala jinak každá jedla jinak atd tak to byla pořádná fuška fuj

já se teda na porod těším…u Sárky to bylo 24 hodin ale Karču jsme si odtrpěla doma a jela si jen porodit…jen co mě teď děsí porodnici kde se holky narodili zavřeli a budu muset rodit jinde :( nemám ráda jiné prostředí tam jsem byla zvyklá a věděla co jak kde je a vypadá a teď zase něco jiného :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 21:16

@veronikacek teď jsi mě ale vůbec… ale opravdu vůbec nepotěšila a neuklidnila :mrgreen: no hele, abyses nedivila :dance:

@Nikeyla jsem moc ráda, že si tohle o sobě nemyslím jenom já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 21:17

@Kebinka jo jo on ma rad veselo kolem sebe a nato ze mu ted bylo 39let tak si kolikrat rikam ze je jak pubertak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815

@Joanie No nic tak domluvíme matce přírodě ať nám nadělí těhotenství stejně a ať nás zavede za ručičku do stejné porodnice a na stejný pokoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202

@Joanie

Nikolas je krásný to jsme měla taky ve výběru…hmmm Antonie to je taky pěkný

ty jo jsem si vzpomněla na spolužačku z učňáku ta ve druháku porodila holčičku a dala jí jméno Kleopatra 8o já v té době měla kočičku Kleopatru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 21:18

@Kebinka máš můj obdiv, že do toho jdeš i na po 3. :kytka: já se třeba úplně děsim císaře 8o a nastřihnutí u klasickýho 8o nevím proč… ale děsí mě to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 21:18

@Kebinka No právě kolikrát ten zavedený režim ani nefunguje. Mamka od přítele říala, že kluci byli na truc. Jeden usnul, druhý začal řvát, začal řvát druhý, oba hladoví, jeden unavený druhý přespaný, no žádná sláva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 21:19

@veronikacek
a to je taky dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 21:20

@Nikeyla to by nebylo vůbec špatné :mrgreen: kde se to domlouvá? Jedu tam :mrgreen:

@Kebinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak Kleopatru bych nedala asi ani kdyby mě vzbudili o půlnoci :mrgreen: je divný říkat miminu stejným jménem, jako má Tvoje zvíře že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 21:22

@Joanie Joo až to zjistíš, dej vědět hele :mrgreen: Už asi měsíc v kuse se mi zdají sny jak to probíhá na pokojích, no hrůza, ještě ani nejsem těhotná a už mi hlavou lítají takové moresy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí