Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, ja ještě rok po porodu jsem s priteleme nechtěla nic mit protože jsem se bala ze zase otehotnim a budu muset rodit! ![]()
@Joanie Já se neděsím tak samotného porodu jako pobytu v nemocnici po porodu. Že tam budou samé zkušené maminy a já tam budu za totálního magora, co neumí pomalu podržet ani mimino ![]()
@Joanie Tak to by mi ale nikdo neveril ze to vyslo!
kazdopadne je proste tam
rozmlouvat mu to nebudu to pozna sam az zase prijde ta cervena ![]()
@veronikacek
na tohle se tak mooooc těšim
myslím, že ta svatba u Vás dvou by byla spíš jen takový Vás jakoby doplněk ![]()
@Kebinka tak to máte z čeho vybírat
a proč Ti neprojde Viktorie?
Já měla u holky jasno, když jsem byla ještě malá a dávali BH90210
že to bude Antonie
nicméně jsem vyrostla a chtěla bych Emily a kluk Nikolas ![]()
@veronikacek
manžílek je fakt srandista co ![]()
@Nikeyla
hele je to fuška neříkám že ne ale zase ty dvě mají stejně zavedený režim…já když to srovnám s tím že jsme porodila Karču a Sárka ještě ani nechodila a tahala jsme dvě mimina a každá spala jinak každá jedla jinak atd tak to byla pořádná fuška fuj
já se teda na porod těším…u Sárky to bylo 24 hodin ale Karču jsme si odtrpěla doma a jela si jen porodit…jen co mě teď děsí porodnici kde se holky narodili zavřeli a budu muset rodit jinde
nemám ráda jiné prostředí tam jsem byla zvyklá a věděla co jak kde je a vypadá a teď zase něco jiného ![]()
@veronikacek teď jsi mě ale vůbec… ale opravdu vůbec nepotěšila a neuklidnila
no hele, abyses nedivila ![]()
@Nikeyla jsem moc ráda, že si tohle o sobě nemyslím jenom já ![]()
@Kebinka jo jo on ma rad veselo kolem sebe a nato ze mu ted bylo 39let tak si kolikrat rikam ze je jak pubertak ![]()
@Joanie No nic tak domluvíme matce přírodě ať nám nadělí těhotenství stejně a ať nás zavede za ručičku do stejné porodnice a na stejný pokoj. ![]()
Nikolas je krásný to jsme měla taky ve výběru…hmmm Antonie to je taky pěkný
ty jo jsem si vzpomněla na spolužačku z učňáku ta ve druháku porodila holčičku a dala jí jméno Kleopatra
já v té době měla kočičku Kleopatru ![]()
@Kebinka máš můj obdiv, že do toho jdeš i na po 3.
já se třeba úplně děsim císaře
a nastřihnutí u klasickýho
nevím proč… ale děsí mě to ![]()
@Kebinka No právě kolikrát ten zavedený režim ani nefunguje. Mamka od přítele říala, že kluci byli na truc. Jeden usnul, druhý začal řvát, začal řvát druhý, oba hladoví, jeden unavený druhý přespaný, no žádná sláva. ![]()
@Nikeyla to by nebylo vůbec špatné
kde se to domlouvá? Jedu tam ![]()
@Kebinka
tak Kleopatru bych nedala asi ani kdyby mě vzbudili o půlnoci
je divný říkat miminu stejným jménem, jako má Tvoje zvíře že ![]()
@Joanie Joo až to zjistíš, dej vědět hele
Už asi měsíc v kuse se mi zdají sny jak to probíhá na pokojích, no hrůza, ještě ani nejsem těhotná a už mi hlavou lítají takové moresy ![]()