Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Blbá otázka zkoušeli jsme některá ty kalkulačky na netu na výpočet plodných dnů?
Já tajně doufám, že nám to konečně tento měsíc výjde
Dýl už to nedám ![]()
@Kebinka Zkoušela a docela se ovulace v kalkulačce shodovala s pozitivním ovutestem ![]()
Holky žádné z vás to nepřeju, ale vydržíte i rok-já jsem toho po 7měsících živým důkazem ![]()
ms ted o týden dřív a něak se ji nechce skončit, tak snad se brzy začneme snažit na novo a tentokrát do toho jdu jinak-žádné výpočty plodných dnů, žádné plánování tulení-NIC prdím na to ![]()
@Kebinka kalkulačku jsem používala spíš tak ze zvědavosti-mám šíleně nepravidelný cyklus, ale i tak se vždycky + - dva dny do ovu trefila ![]()
Mě to podlení teď vyšlo…mám poslední měsíce šíleně bolestivou ovulaci a cca to tak vychází dnes mám podle toho plodný den ![]()
od rána mi je divně bolí mě hrozně podbříšek jako by vaječníky
ovulační test jsme ani nezkoušela…nechci se tulit podle toho když musím to mi pak přijde takové divné
měli jsme to před tím IVF a to bylo fakt na prd ![]()
@Kebinka bolestivou ovu mám taky.je to šílené, nekdy mě bolí i chodit, ležet…no tento měsíc to bylo nejhorší-i jsem dva dny krvácela-no fuj ![]()
ovu testy také nepraktikujeme-věřím svému tělu a jak jsem psala po takové době snažení to už neřeším a užívám si ![]()
@Markiska
@Kebinka
Musí to vyjít holky
doufám, že si tu brzy budeme všichni posílat fotky z ultrazvuků ![]()
Jinak na první dítě jsme čekali necelý rok a to už jsem byla fakt jako šílená..doufám, že teď to půjde trochu rychleji ![]()
Mi jsme na první dcerku čekali 3 roky
na druhou dcerku vůbec
nééé to je hnusně napsané druhá byl zázrak a tak doufám že ten třetí zázrak přijde taky sám
To nám se to první povedlo napoprvé, vysadila jsem HA a ani jsme se usilovně nesnažili..otěhotněla jsem hned a teď se snažíme 2,5m a už občas šílím ![]()
@Kebinka a víš proč to bylo u první dcery tak dlouho?
teda mít takové schodky jako máš ty, tak bych se asi zbláznila a to je naše Luci ta nejhodnější holka co může být-od miminka až doteď
a i tak si říkáme jestli 5let rozdíl bude dobrý ![]()
@Markiska my také-vysadila jsem HA, jeden měsíc měla MS a ten další už nic
teď je to už 7měsíců a je to na palici ![]()
Ahoj holky potrebuji poradit jsem 11DC a od stredy me boli bříško spíše práva strana včera jsem měla hustej bílého hlen, dnes boli bříško víc a hlen začíná byt bílkovy pruhledny a mám trošku mokro
myslíte ze mi začíná ovulka? Akorát mi manžel odjel teď na noční takže nic jedine zítra, snad nebude uz pozdě :'( ![]()
@veronikacek tak podle toho co píšeš je to ovulka jako vystřižená z časopisu
více příznaků snad už mít nemůžeš ![]()
a neboj zítra pozdě určitě nebude ![]()
@miriskaw
tak bylo to psychikou to je jasný ale stejně něco málo tam bylo…
to buď ráda mladší je celkem nervák a aktivní pořád je v běhu nesedne si skoro vůbec takže si kolikrát říkám že jsme blázen že k ní ještě chci další miminko…straší byla hodná od miminka spala celou noc a nevěděli jsme o ní ani přes den…mladší řvala hlady když jsem jí porodila
a řve hlady do teď
ale touha po miminku je silná…spíš jde o to že jsme si neužila ani jednu jako malé miminko a mrzí mě to a touha po synovi je ještě větší
@Kebinka já si právě říkám, že jsem si malou užila dostatečně a ted kdyby jsme měli další zase bych si užívala ![]()
my si zase s malou „užili“ po zdravotní stránce bo má VVV srdíčka a pocit, že by jsme měli malé miminko a nemuseli jezdit po nemocnicích, mohli chodit ven mezi ostatní děti nás nabíjí optimismem ![]()