Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
4.4.14 16:39

Blbá otázka zkoušeli jsme některá ty kalkulačky na netu na výpočet plodných dnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.4.14 16:43

Já tajně doufám, že nám to konečně tento měsíc výjde :jazyk: :dance: Dýl už to nedám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.4.14 16:44

@Kebinka Zkoušela a docela se ovulace v kalkulačce shodovala s pozitivním ovutestem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 16:44

Holky žádné z vás to nepřeju, ale vydržíte i rok-já jsem toho po 7měsících živým důkazem :mrgreen:

ms ted o týden dřív a něak se ji nechce skončit, tak snad se brzy začneme snažit na novo a tentokrát do toho jdu jinak-žádné výpočty plodných dnů, žádné plánování tulení-NIC prdím na to :mrgreen:

@Kebinka kalkulačku jsem používala spíš tak ze zvědavosti-mám šíleně nepravidelný cyklus, ale i tak se vždycky + - dva dny do ovu trefila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 17:09

Mě to podlení teď vyšlo…mám poslední měsíce šíleně bolestivou ovulaci a cca to tak vychází dnes mám podle toho plodný den :mrgreen:
od rána mi je divně bolí mě hrozně podbříšek jako by vaječníky

ovulační test jsme ani nezkoušela…nechci se tulit podle toho když musím to mi pak přijde takové divné :roll: měli jsme to před tím IVF a to bylo fakt na prd :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 17:12

@Kebinka bolestivou ovu mám taky.je to šílené, nekdy mě bolí i chodit, ležet…no tento měsíc to bylo nejhorší-i jsem dva dny krvácela-no fuj :)

ovu testy také nepraktikujeme-věřím svému tělu a jak jsem psala po takové době snažení to už neřeším a užívám si :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.4.14 17:25

@Markiska
@Kebinka
Musí to vyjít holky ;) doufám, že si tu brzy budeme všichni posílat fotky z ultrazvuků ;)
Jinak na první dítě jsme čekali necelý rok a to už jsem byla fakt jako šílená..doufám, že teď to půjde trochu rychleji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 17:52

Mi jsme na první dcerku čekali 3 roky :zed: na druhou dcerku vůbec :mrgreen: nééé to je hnusně napsané druhá byl zázrak a tak doufám že ten třetí zázrak přijde taky sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.4.14 18:16

To nám se to první povedlo napoprvé, vysadila jsem HA a ani jsme se usilovně nesnažili..otěhotněla jsem hned a teď se snažíme 2,5m a už občas šílím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 18:17

@Kebinka a víš proč to bylo u první dcery tak dlouho?
teda mít takové schodky jako máš ty, tak bych se asi zbláznila a to je naše Luci ta nejhodnější holka co může být-od miminka až doteď :) a i tak si říkáme jestli 5let rozdíl bude dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 18:18

@Markiska my také-vysadila jsem HA, jeden měsíc měla MS a ten další už nic :D teď je to už 7měsíců a je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 18:20

Ahoj holky potrebuji poradit jsem 11DC a od stredy me boli bříško spíše práva strana včera jsem měla hustej bílého hlen, dnes boli bříško víc a hlen začíná byt bílkovy pruhledny a mám trošku mokro :jazyk: myslíte ze mi začíná ovulka? Akorát mi manžel odjel teď na noční takže nic jedine zítra, snad nebude uz pozdě :'( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 18:23

@veronikacek tak podle toho co píšeš je to ovulka jako vystřižená z časopisu :D více příznaků snad už mít nemůžeš :lol:
a neboj zítra pozdě určitě nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 18:30

že k ní ještě c

@miriskaw
tak bylo to psychikou to je jasný ale stejně něco málo tam bylo…
to buď ráda mladší je celkem nervák a aktivní pořád je v běhu nesedne si skoro vůbec takže si kolikrát říkám že jsme blázen že k ní ještě chci další miminko…straší byla hodná od miminka spala celou noc a nevěděli jsme o ní ani přes den…mladší řvala hlady když jsem jí porodila :mrgreen: a řve hlady do teď :mrgreen: ale touha po miminku je silná…spíš jde o to že jsme si neužila ani jednu jako malé miminko a mrzí mě to a touha po synovi je ještě větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 18:34

@Kebinka já si právě říkám, že jsem si malou užila dostatečně a ted kdyby jsme měli další zase bych si užívala :D
my si zase s malou „užili“ po zdravotní stránce bo má VVV srdíčka a pocit, že by jsme měli malé miminko a nemuseli jezdit po nemocnicích, mohli chodit ven mezi ostatní děti nás nabíjí optimismem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí