Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Joanie Jo a abych to upřesnila, všude pisu manzel ale mi se nikdy nevzali ale uz to tak nejak bereme, protože po tech letech mi každý říká „a jak se dari manzelovi, a co manzel?“ takze to beru tak jak to je a dal to nevysvetluji, dcera ma prijmeni po nem takze at sme kdekoli u lekare, ve skole tak kazdej mi stejne říká prijmenim co ma dcera a muj muz a uz se nad tim nikdo nepozastavi. Tak za to se omlouvam ![]()
@Joanie jj, já kontryhel taky piju…ale je to na mě asi slabý, budu muset od doktorky vydyndat nějakou silnější drogu ![]()
@Joanie Ted uz nam jen chybi to miminko po kterem oba toužíme, dceru jsem mela neplanovane takze jsem vždycky zavidela tem budoucim maminam když mi vykladali jak je to krasny pocit když se „oba“ snazi. To jsem konecne zazila v nedeli když po mazlinkovani mi muz říká " a je tam!" a ja na nej kdo? „no kluk jako buk“ to byl opravdu nepopsatelnej pocit
i když jsem nejspis zadnou ovulku nemela, on byl presvecenej ze se mu to proste povedlo
![]()
@veronikacek
to jr krásný ![]()
mě dnes večer manžílek když dojel z práce říká ahoj miláčku už jsi v tom…
já ho fakt žeru ![]()
@veronikacek tak to je boží
ti chlapi jsou tak roztomile ješitní
![]()
Ano, vidim ze nejenom ten muj chlapec si mysli ze jednou to proste staci a je zadelano!
joooo kdyby to tak fungovalo… ![]()
@veronikacek Vůbec se za to neomlouvej
a brát jste se nikdy nechtěli nebo nechcete?
to je hezký
to mě přítel akorát řekl, že se strašně těší na to, až bude malej opatlanej od jídla a bude zkoušet sám jíst lžičkou a že to bude strašně roztomilý
ale to bylo ještě před tím, než se vlastně rozhodl se nehlídat
a přesvědčenej o klukovi je celou dobu
a ty bys chtěla taky kluka?
@KKatka23 já teda upřímně ani nevím, jak to chutná
já jím jen kyselinu listovou a to je vše
tož to tam zajdi co nejdřív, ať to máš co nejdřív v poho
já jdu na klasickou kontrolu teď ve středu… tak mě Dr. pochválí, že už se to posunulo kupředu ![]()
No pritel mel ten den narozeniny tak mozna si myslel, ze jako když on se narodil tak ze muze i pocit!
![]()
@Joanie U mě je také přítel přesvědčený že to bude kluk, ale občas se mu zamlží a říká:,,až JÍ " ![]()
@veronikacek Tak u nás by to vyšlo zase na datum matky
a to mi připomíná, že jsem někde narazila na jakousi Jonášovu metodu početí, která udává kdy má žena plodné dny dle postavení slunce a měsíce (???nevím) v době jejího narození ![]()
@veronikacek
to mě pobavilo
ty chlapi jsou fakt dobrý co…jejich klid bych chtěla mít.
@Kebinka kdybysme měly my ženský jejich klid, to by lékárny ušetřily peněz za těhu testy ![]()
@Joanie Já ti ani nevím. Možná bych radši chlapečka, všude kolem jsou samý holčičky, tak ať mají budoucího manžela
Ale zas, kdyby to byla holčička, tak bych asi hodně ušetřila, co se týče výbavičky ![]()