Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám syna 4,5 roku, toho jsme udělali 23,12 2008 jediný nechráněný pokus…narodil se 23,9,2009 a nyní jsme řádili den před ovu den po ovu pobolívá podbříško opuchají ruce tak nevim
@Joanie No o menstruaci ani nemluv takovou sem v zivote nezazila! Fuj! To sem uz po patem dnu krvaceni co se me manzel zeptal jestli se budeme mazlinkovat rekla ze snad uz budu krvácet do konce svého života at se se sexem rozlouci! ![]()
@veronikacek
tak to u mě naopak to bylo tak nějak v pohodě… mívám to normálně 6 plných dní a dost silný a teď 4 dny a 2 dny jen špinění a nějaká extra síla to teda nebyla ![]()
@Joanie Tak to mas krasny, ja to 4roky mela vždy jen od stredy do patku a strasne slabunky a ted jsem to dostala v pondělí a zkoncila jsem v sobotu odpoledne a nejake spineni? Nene poradne silna a všech 6dni! Predpokladam ze se taky a)snažíte o mimiko, jak dlouho?
@veronikacek tak to si měla teď to, co mám já normálně ![]()
No my máme takový volný snažení… nikdy jsme si neřekli: tak odteď s ebudeme snažit… prostě si nedáváme pozor a pokud to vyjde, bude to super ![]()
@Joanie Asi tak jako mi, nechci manžela do niceho tlacit protože vim ze pokud bych naklusala s tim ze ted musíme tak by me nejspis poslal do onoho mista, takze tak nejak to nechavam byt a když mam nebo si myslim ze mam ovulku a jsme zrovna oba doma tak to zkusim a necham to na manzelovi zda tu „chut“ ma ci ne, to ze zrovna ovuluji mu nerikam, myslim si ze to není potřeba, jelikož to je muj beran takze vim ze nemá cenu na nej nejak tlacit! ![]()
Jéé tady se to sbíírááá
Tak všem nově příchozím hodně zdaru se zaděláváním ![]()
@Joanie Tak to je super!
kolik je ti let jestli se muzu zeptat?
@Joanie V lete mi bude 27
první dceru jsem porodila 6dni po mych 19-tych narozeninách, ty uz mas nejaky dite? ![]()
@veronikacek tééééda, to je nádhera ![]()
Nene, nemám… pořád jaksi nebyl ten onen, kterýho bych si představovala ke svým dětem
pak mi ho seslalo samo nebe no a teď děj se vůle boží ![]()
@Joanie To je fajn není nad to si počkat na toho pravého! Ja jsem s manželem uz skoro 11let
a vždy když k nam někdo prijde na navstevu nedokaze pochopit nas „humor“ neustale do sebe rejeme ale tak pekne ze srandy, vseci jsou vždycky mrtvi smíchy! ![]()
@veronikacek naprostá souhra, že?
Tak by to mělo vypadat i po těch x letech
jsi jedna z těch opravdu šťastných žen ![]()