Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
4.4.14 11:42

@Nikeyla já to mám dostat 14.-15.4. :mrgreen: takže jeem malilinko napřed :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:44
@emia píše:
Přímo neléčím snažím se tam právě objednat moje dr s tím nic nedělala že není důvod jí to připadá normální že to je hraniční, a moje gyn mi řekla, že vliv na otěhotnění by tato hodnota mít neměla že by mělo jít normálně otěhotnět akorát to hlídat a hned jak bych to zjistila tak bud nasadit nějaké léky anebo chodit častěji na kontrolu jak na gyn tak na endo, tak jsme se od 30.3. začali snažit a teď čekám jestli se povedlo či ne, ms mám mít asi 15.4. tak kdybych zkusila testnout třeba třeba kolem 9.-10.4. tak už by tam mohlo jít něco vidět co myslíte? :?:

jo, možná bude - ale bacha na to, ať nedopadneš jako my - každý ráno test, hrůza, že čárka-duch nesílí, nervozita,… Uf, kdybych to tak vydržela až do neděle, MS by měla přijít někdy teď - smůla je, že nevím přesně, bo jsem zatím měla jen 1 cyklus od vyndání Mireny, tak nevím kolik dní mi teď trvá :roll:

• Citovat
  • Upravit
378
4.4.14 11:48

@Slonice79 na tom prvním si myslím něco malinko vidím??? :oops: nicméně pokud to vidíš ve skutečnosti o mnoho líp, tak se už těším na další dny, až bude jasně vidět i na foto :) a to si piš, že BUDE :lol: juhů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:50

@Joanie @Slonice79 Kdybych měla na testu čárku jak vrata, tak bych tomu ještě věřila, ale prostě přestala sílit…takže myslím, že to bylo ztracené už před pár dny a teď tělo jen vylučuje všechno ven…jinak krvácím fakt dost, když si stoupnu a sednu tak úplně cítím jak to jde ven 8o tak 10× moje běžná MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:51

@Joanie dík, jsi hodná, no uvidíme. Je to vidět normálně okem, ale vyfotit mi to nejde. Tak v neděli další test a uvidíme, do té doby si asi ukoušu prsty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
317
4.4.14 11:53

Toho se právě bojím tak to zkusím vydržet jestli to vydržím :lol: ty píšeš že to máš do neděle tak to by ten dušík mohl něco znamenat na tom prvním je vidět pěkně oproti druhému ;) já antinu neměla něco přes 3 roky jsme dávali pozor :) ale stejně ji mám +- 2 dny tak sem zvědavá jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:54

@emia ta štítka je pěkný mrcha…ovlivňuje celé tělo, takž určitě zkus pohledat dobrého endokrinologa, já už mám plnou substituci, nemám ani kousíček, vzali mi ji celou…tenkrát se mi hodně ulevilo, v létě jsem omdlévala, často mi kolísal tlak, váha lítala nahoru dolu :roll: Teď je to víceméně stabilní, ale když jsem třeba po porodu zapomněla snížit dávku, tak jsem byla tak podrážděná, rozhozená…no dr. mi ještě vynadala, ale já měla info jak postupně snižovat dávky v průkazce, kterou mi vzali v porodnici a nějak jsem si v tom fofru kolem prcka neuvědomila a snižovala pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:54

@lucillee ty jo, tak to je blbý… To jsem měla právě minule a myslím, že to fakt byl ten pidipidi potrat. Čárka na testu být může ještě několik dní, hCG neklesá tak rychle… No tak snad to vyjde příště, hlavně aby to nebylo to mimoděložní, ale to snad ne, :kytka: držím palce moc a moc!

• Citovat
  • Upravit
8660
4.4.14 11:56

@Slonice79 Děkuju :) no já doufám, že se jen tělo čistí…samozřejmě doktor vyjmenoval všechny varianty…v po mě čeká druhý odběr krve a v út kontrola s UTZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 11:58

@Slonice79 v neděli už tu určitě budou vidět krásně i na fotce :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 12:00

@lucillee ono by tě to takhle brzy nemělo ohrožovat, i kdyby to nedejbože fakt bylo mimoděložní, je ještě moc mrňavý, ale je dobře, že si tě doktor hlídá. A taky je dobře, že to jde ven samo, nebudeš muset na revizi, tu tady v Č rádi dělají - na kolika diskuzích jsem četla, že tam holky poslali hned, i když je lepší, když se tělo vyčistí samo. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Slonice79
4.4.14 12:02

@Joanie díky, tak snad nebudu zklamaná… Zkouším na to moc nemyslet, ale fakt mi to nejde - už jsem to tu psala, sama jsem v šoku, že mě to snažení tak chytlo. Dva kluky už doma mám a zkoušíme teprve 2. měsíc, ale mě prostě hráblo :cert:

• Citovat
  • Upravit
378
4.4.14 12:05

@Slonice79 myslím, že je to pochopitelné :) a teď byste rádi holčičku nebo ještě dalšího rošťáka? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 12:08
@Slonice79 píše:
@lucillee ono by tě to takhle brzy nemělo ohrožovat, i kdyby to nedejbože fakt bylo mimoděložní, je ještě moc mrňavý, ale je dobře, že si tě doktor hlídá. A taky je dobře, že to jde ven samo, nebudeš muset na revizi, tu tady v Č rádi dělají - na kolika diskuzích jsem četla, že tam holky poslali hned, i když je lepší, když se tělo vyčistí samo. :roll:

Přesně, revizi bych se bránila zuby nehty…příroda si určitě poradí, teď jen doufám, že v úterý mi dr. řekne, že je to dobré a můžeme se snažit znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 12:13

@Joanie tak já bych chtěla holku, zbytek rodiny dalšího kluka… Ale to víš, že budeme rádi v každém případě, hlavně aby se nám vůbec podařilo :mrgreen: a bylo zdravé…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex