Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6378
3.4.14 13:54

@Nikeyla já jsem se taky bála, že se upnu na to co mi řekne a pak se začnu chovat podvědomě tak aby se to stalo, ale spíš jsem časem na to zapoměla co mi řekla a pak když se něco stalo, tak jsem si uvědomila, že mi to vlastně říkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 13:56

@miriskaw příjemný šok doufám :mrgreen: :mrgreen:

@Nikeyla To je jasný. On se na to pak člověk hlavně nesmí ani moc upínat :mrgreen: Stylem: hele ona řekla v únoru a je duben a ono nic :mrgreen:

Bylo to hodně emotivní, to teda jo… Nejdřív jsem na ní vytřeštila oči, pak se zase pousmívala, pak se červenala, pak mi dokonce i slzička ukápla… Ale nevím nevím, zda bych tam šla ještě jednou… Myslim, že mi to asi stačilo jednou a dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 13:57
@miriskaw píše:
@Nikeyla já jsem se taky bála, že se upnu na to co mi řekne a pak se začnu chovat podvědomě tak aby se to stalo, ale spíš jsem časem na to zapoměla co mi řekla a pak když se něco stalo, tak jsem si uvědomila, že mi to vlastně říkala…

Tak to máme úplně stejné… První týdny jsem to tam měla a dost mě to nakopávalo dopředu a pak na to člověk zapomněl a až když se něco událo, tak jsem si říkala: hele, vždyť mi to vlastně říkala!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
3.4.14 13:58

@Joanie jj příjemný :) ale příjemnější to bude až se splní i ten chlapeček co říkala-i když malinko by se splést mohla-chtěli by jsme další holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 13:59

@Joanie @miriskaw No prostě klobouk dolů, že jste tam šly, já bych jančila, že to není tak, jak řekla paní věštkyně. Prostě magooooor :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 13:59

@miriskaw PREJ se pletou v časech ( +- nějaký měsíce ) a právě v pohlaví dítěte :mrgreen: tenkrát někomu řekli že to bude jasná holka a buch, je to kluk jak buk :mrgreen: Mě teda řekla děti 2, holku a kluka… ale pořadí mi radši neřekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 14:02

@Nikeyla postupem času by Ti to taky vypadlo z hlavy a nemyslela bys na to pořád ;)

Ale musim teda říct, že když se něco uděje, tak se pak pousmívám nebo směju jak blbec a ostatní na mě koukaj, jestli mi náhodou nešiblo v lebeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.4.14 15:24

@emia To Te rekla endokrinolozka??? Promin, ale tak je blba. Ja chodim se stitkou na endokrin.od r.1999 takze o tom neco vim…na netu se to take bezne doctes, ze pri oteh.by melo byt TSH do dvou. V Caru me to rekla Dr.take a stitku me i kontrolne nabirala! Takze jen Tva Mudr.tvdi neco jineho. Nebo je to prakticka? Tohle fakt nechapu, ze jsou nekteri lekari tak laxni!!! Kelp je slisovana morska rasa, podobna Chlorelle jen obsahuje vice jodu, kt. stitka potrebuje ke sve fci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
3.4.14 15:29

@Joanie jéé tak snad se sekla v pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
3.4.14 20:09

Ahoj ženské, vítám všechny nové snažilky a držím všem palce, ať je tu brzy plno spokojených těhulek! :kytka:
Mně je stále stejně divně, šílená únava, ale zatím ne ta pravá těhotenská nevolnost, myslím, že tu už po těch 2 fakt poznám :poblion:… Na testu ráno byl zase dušíček v limitu, po limitu výraznější, přes den to pak uschnulo a není vidět skoro nic. Tak zase zítra ráno, snad tam bude silnější a půjde vyfotit. Stejně se bojím, že MS ještě dorazí, no dobře mi tak, když testuju tak brzy. Jsem dneska asi 12 DPO, jestli tu ovulaci mám odhadnutou správně.

• Citovat
  • Upravit
Slonice79
3.4.14 20:14

Dočetla jsem, pěkně jste se rozkecaly…
Se štítnou žlázou bohužel neporadím, zkušenost nemám - ale asi bych se radši poptala ještě i u jiných doktorů.
Ke kartářce bych taky asi nešla, možná kdyby mi ji někdo fakt doporučil a kdybych třeba zrovna řešila nějaký problém… jinak spíš věřím na různá znamení a „intuici“. Jo a v horoskopu na letošek jsem taky měla dítě… ;)

• Citovat
  • Upravit
378
3.4.14 20:47

@Slonice79 ahojky a děkuji za uvítání :kytka: na různá znamení taky věřím, ale nedalo mi to no :lol: jinak věřím, že zítra tady bude foto krásnýho testu se silnýma 2 // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 20:53

@Joanie Nevím prostě pro mě to není. :D Já si počkám, co mi osud vyplivne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 21:15

@Nikeyla a třeba se nestačíš ani rozkoukat a nadělí Ti hned jedno překvapení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 21:18

@Joanie Ale to by samozřejmě nebylo na škodu. :jazyk: A co ty? Nečetla jsem komplet celou diskuzi, ty už děti nějaké máš? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí