Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikeyla já jsem se taky bála, že se upnu na to co mi řekne a pak se začnu chovat podvědomě tak aby se to stalo, ale spíš jsem časem na to zapoměla co mi řekla a pak když se něco stalo, tak jsem si uvědomila, že mi to vlastně říkala…
@miriskaw příjemný šok doufám
![]()
@Nikeyla To je jasný. On se na to pak člověk hlavně nesmí ani moc upínat
Stylem: hele ona řekla v únoru a je duben a ono nic ![]()
Bylo to hodně emotivní, to teda jo… Nejdřív jsem na ní vytřeštila oči, pak se zase pousmívala, pak se červenala, pak mi dokonce i slzička ukápla… Ale nevím nevím, zda bych tam šla ještě jednou… Myslim, že mi to asi stačilo jednou a dost ![]()
@miriskaw píše:
@Nikeyla já jsem se taky bála, že se upnu na to co mi řekne a pak se začnu chovat podvědomě tak aby se to stalo, ale spíš jsem časem na to zapoměla co mi řekla a pak když se něco stalo, tak jsem si uvědomila, že mi to vlastně říkala…
Tak to máme úplně stejné… První týdny jsem to tam měla a dost mě to nakopávalo dopředu a pak na to člověk zapomněl a až když se něco událo, tak jsem si říkala: hele, vždyť mi to vlastně říkala!!! ![]()
@Joanie jj příjemný
ale příjemnější to bude až se splní i ten chlapeček co říkala-i když malinko by se splést mohla-chtěli by jsme další holčičku ![]()
@Joanie @miriskaw No prostě klobouk dolů, že jste tam šly, já bych jančila, že to není tak, jak řekla paní věštkyně. Prostě magooooor
![]()
@miriskaw PREJ se pletou v časech ( +- nějaký měsíce ) a právě v pohlaví dítěte
tenkrát někomu řekli že to bude jasná holka a buch, je to kluk jak buk
Mě teda řekla děti 2, holku a kluka… ale pořadí mi radši neřekla ![]()
@Nikeyla postupem času by Ti to taky vypadlo z hlavy a nemyslela bys na to pořád ![]()
Ale musim teda říct, že když se něco uděje, tak se pak pousmívám nebo směju jak blbec a ostatní na mě koukaj, jestli mi náhodou nešiblo v lebeni ![]()
@emia To Te rekla endokrinolozka??? Promin, ale tak je blba. Ja chodim se stitkou na endokrin.od r.1999 takze o tom neco vim…na netu se to take bezne doctes, ze pri oteh.by melo byt TSH do dvou. V Caru me to rekla Dr.take a stitku me i kontrolne nabirala! Takze jen Tva Mudr.tvdi neco jineho. Nebo je to prakticka? Tohle fakt nechapu, ze jsou nekteri lekari tak laxni!!! Kelp je slisovana morska rasa, podobna Chlorelle jen obsahuje vice jodu, kt. stitka potrebuje ke sve fci…
Ahoj ženské, vítám všechny nové snažilky a držím všem palce, ať je tu brzy plno spokojených těhulek! ![]()
Mně je stále stejně divně, šílená únava, ale zatím ne ta pravá těhotenská nevolnost, myslím, že tu už po těch 2 fakt poznám
… Na testu ráno byl zase dušíček v limitu, po limitu výraznější, přes den to pak uschnulo a není vidět skoro nic. Tak zase zítra ráno, snad tam bude silnější a půjde vyfotit. Stejně se bojím, že MS ještě dorazí, no dobře mi tak, když testuju tak brzy. Jsem dneska asi 12 DPO, jestli tu ovulaci mám odhadnutou správně.
Dočetla jsem, pěkně jste se rozkecaly…
Se štítnou žlázou bohužel neporadím, zkušenost nemám - ale asi bych se radši poptala ještě i u jiných doktorů.
Ke kartářce bych taky asi nešla, možná kdyby mi ji někdo fakt doporučil a kdybych třeba zrovna řešila nějaký problém… jinak spíš věřím na různá znamení a „intuici“. Jo a v horoskopu na letošek jsem taky měla dítě… ![]()
@Slonice79 ahojky a děkuji za uvítání
na různá znamení taky věřím, ale nedalo mi to no
jinak věřím, že zítra tady bude foto krásnýho testu se silnýma 2 // ![]()
@Joanie Nevím prostě pro mě to není.
Já si počkám, co mi osud vyplivne. ![]()
@Nikeyla a třeba se nestačíš ani rozkoukat a nadělí Ti hned jedno překvapení ![]()
@Joanie Ale to by samozřejmě nebylo na škodu.
A co ty? Nečetla jsem komplet celou diskuzi, ty už děti nějaké máš? ![]()