Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Angelina66
Tak vítej mezi námi
s tou tinkturou neporadím, nikdy jsem o tom ani neslyšela
Ale třeba jsou tu holky zkušenější a poradí
Tak přeji ať se brzy zadaří a i všem ostatním samozřejmě ![]()
@Slonice79 jen aby to nebyla jarní únava…v tuto dobu naprosto běžná ![]()
@Angelina66 Ahoj a vítej
Hele, 3 měsíce ještě nic není
To je ještě v poho ![]()
Jak máš staré dítko?
@Salvaje Och, díky ti.
Nečetla jsem celou diskuzi, takže co ty? Jak jste na tooom?
![]()
@Nikeyla píše:
@Salvaje Och, díky ti.Nečetla jsem celou diskuzi, takže co ty? Jak jste na tooom?
![]()
My jsme teď asi „zaspali“ ovulaci
Přítel měl náročnou práci, takže nic nebylo
Takže uvidíme, co přinese květen ![]()
Jinak už jedno dítě mám, v květnu mu budou 2 roky ![]()
Co Ty? Jak jsi na tom? Už máš děti?
@Salvaje Ahááá, no já dle všeho ovu od včerejška, začali jsme teprve dneska ráno
Jůůůů prcka už máš joo? Chceš je mít kousek od sebe jo? Né, já děti nemám, plánujeme první. S přítelem bydlíme přes půl roku ve svém a nějak to na nás dolehlo, když se mi v únoru opozdila menstruace a dorazila, tak místo nadšení, že je to okej, jsme byli spíš oba zklamaní, že nebudeme rodičové, tak do toho jdeme na plno. ![]()
@Nikeyla Tak tak jsem to teď měla podobně. A myslím, že taky v únoru. Byla jsem si stoprocentně jistá, že jsem neplánovaně v tom - zpoždění ms, příznaky. Tak jsem si po týdnu zpoždění udělala test, který byl negativní a za chvilku jsem dostala ms. Tak jsem na to čučela, protože jsem si byla fakt jistá
Tak jsem to pak řekla mojemu, jak jsem si byla jistá a jak su zklamaná… Tak najednou řekl, že jdem do toho a pořídíme si druhý miminko ![]()
Akorát teď začínám spíš já uvažovat, jestli to snažení na pár měsíců ještě nepozastavit… ![]()
@Nikeyla Já Ti nevím, nějak to na mě padlo
V únoru mi rodily 4 kamarádky, tak jsem se rozplývala nad fotkama miminek a říkala si, jak mi to mimino chybí… Ale teď zas nevím, malej je sice hodnej, ale stejně…
Přítel má náročnou práci a má z toho depky, chtělo by to trochu víc peněz a tak, no
ale možná jsou to jen hormony a nějaká depka a příští měsíc na to zase vlítnem ![]()
@Salvaje A tak přeci jenom zatoužili jste pro mimčo víceméně oba ve stejnou chvíli a to mi přijde jako dobré znamení. Spíš to asi nechat volné a prostě to nekontrolovat a až přijde pravý čas, tak to poznáš na testíííku.
Taky mi vrtá hlavou, jestli jsme udělali dobře a podobně. Ale je to naše rozhodnutí a myslím, že důležité je, že dítě bude z lásky a né z nějakého pocitu, že nám něco chybí. Uvidíš, každopádně přeji hodně štěstí s miminem a ať skorodvouleťák nezlobí
Jdu do peřin ![]()
@Kaciisek hm, foto nedám, vyfotit nejde - stále slabý dušík, připadá mi, že nesílí
Tak nevim nevim, začínám mít strach, že zítra či púozítří MS dorazí. No uvidíme, neházím flintu do žita ![]()
@Slonice79 nevzdávej to a čůrej dál
pokud tam ten dušík opravdu je, tak určo bude za pár dní sílit ![]()
Já když si vzpomenu jak jsem lítala s testem od koupelny, do kuchyně na světlo, do šera, na balkon a hledala // a marně a ty když tam máš dušíka určo to něco znamená ![]()
@Nikeyla Vítej
snad se vám brzy první miminko zadaří. My na první čekali měsíc a ted na druhé čekáme už 7 a nic ![]()
MS mi dorazila o týden dříve, takže nás čeká za 10dní opět urputné snažení ![]()
Bavila jsem se o tom s kamarádkou co je na začátku 5měsíce a říkala, že se mám vykašlat na jakoukoliv ovu a počítání a pracovat na malém bez přestání bo jich na základce učili, že otěhotnět se dá kdykoliv
tak se podle toho řídila a do 4měsíců byla těhotná ![]()
@Slonice79
Ale notak..dokud MS nedorazí, tak je přece pořád naděje
Hlavně, že tam ten dušík pořád je ![]()
Tak nebuď smutná
To já už mám test taky za sebou a ani prd
Koukala jsem na staré testy z minulého těhu a 9DPO už jsem měla krásného dušíka. Tak už jsem si na 90% jistá, že to nevyšlo..takže hurá do dalšího snažení ![]()