Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
2.4.14 22:19

@Angelina66
Tak vítej mezi námi ;) s tou tinkturou neporadím, nikdy jsem o tom ani neslyšela :nevim: Ale třeba jsou tu holky zkušenější a poradí :) Tak přeji ať se brzy zadaří a i všem ostatním samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
2.4.14 22:24

@Slonice79 jen aby to nebyla jarní únava…v tuto dobu naprosto běžná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
2.4.14 22:27

Já vás tu budu otravovat děvčataaaaa :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.14 22:29

@Angelina66 Ahoj a vítej :mavam: Hele, 3 měsíce ještě nic není ;) To je ještě v poho ;)
Jak máš staré dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.14 22:30

@Nikeyla Vítej a otravuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
2.4.14 22:32

@Salvaje Och, díky ti. :D Nečetla jsem celou diskuzi, takže co ty? Jak jste na tooom? :) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.14 22:41
@Nikeyla píše:
@Salvaje Och, díky ti. :D Nečetla jsem celou diskuzi, takže co ty? Jak jste na tooom? :) :twisted:

My jsme teď asi „zaspali“ ovulaci :roll: Přítel měl náročnou práci, takže nic nebylo :oops: Takže uvidíme, co přinese květen :mrgreen:

Jinak už jedno dítě mám, v květnu mu budou 2 roky  :pankac:

Co Ty? Jak jsi na tom? Už máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
2.4.14 22:45

@Salvaje Ahááá, no já dle všeho ovu od včerejška, začali jsme teprve dneska ráno :D Jůůůů prcka už máš joo? Chceš je mít kousek od sebe jo? Né, já děti nemám, plánujeme první. S přítelem bydlíme přes půl roku ve svém a nějak to na nás dolehlo, když se mi v únoru opozdila menstruace a dorazila, tak místo nadšení, že je to okej, jsme byli spíš oba zklamaní, že nebudeme rodičové, tak do toho jdeme na plno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.14 22:50

@Nikeyla Tak tak jsem to teď měla podobně. A myslím, že taky v únoru. Byla jsem si stoprocentně jistá, že jsem neplánovaně v tom - zpoždění ms, příznaky. Tak jsem si po týdnu zpoždění udělala test, který byl negativní a za chvilku jsem dostala ms. Tak jsem na to čučela, protože jsem si byla fakt jistá 8o Tak jsem to pak řekla mojemu, jak jsem si byla jistá a jak su zklamaná… Tak najednou řekl, že jdem do toho a pořídíme si druhý miminko :mrgreen:
Akorát teď začínám spíš já uvažovat, jestli to snažení na pár měsíců ještě nepozastavit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
2.4.14 22:51

@Salvaje Jakto, že najednou chceš odkládat?  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
2.4.14 22:55

@Nikeyla Já Ti nevím, nějak to na mě padlo :mrgreen: V únoru mi rodily 4 kamarádky, tak jsem se rozplývala nad fotkama miminek a říkala si, jak mi to mimino chybí… Ale teď zas nevím, malej je sice hodnej, ale stejně… :nevim: Přítel má náročnou práci a má z toho depky, chtělo by to trochu víc peněz a tak, no :nevim: ale možná jsou to jen hormony a nějaká depka a příští měsíc na to zase vlítnem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
2.4.14 23:00

@Salvaje A tak přeci jenom zatoužili jste pro mimčo víceméně oba ve stejnou chvíli a to mi přijde jako dobré znamení. Spíš to asi nechat volné a prostě to nekontrolovat a až přijde pravý čas, tak to poznáš na testíííku. :mrgreen: Taky mi vrtá hlavou, jestli jsme udělali dobře a podobně. Ale je to naše rozhodnutí a myslím, že důležité je, že dítě bude z lásky a né z nějakého pocitu, že nám něco chybí. Uvidíš, každopádně přeji hodně štěstí s miminem a ať skorodvouleťák nezlobí :jazyk: Jdu do peřin :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
3.4.14 07:59

@Kaciisek hm, foto nedám, vyfotit nejde - stále slabý dušík, připadá mi, že nesílí :,( Tak nevim nevim, začínám mít strach, že zítra či púozítří MS dorazí. No uvidíme, neházím flintu do žita :)

• Citovat
  • Upravit
6378
3.4.14 08:16

@Slonice79 nevzdávej to a čůrej dál :lol: pokud tam ten dušík opravdu je, tak určo bude za pár dní sílit :hug:
Já když si vzpomenu jak jsem lítala s testem od koupelny, do kuchyně na světlo, do šera, na balkon a hledala // a marně a ty když tam máš dušíka určo to něco znamená :hug:

@Nikeyla Vítej :D :mavam: snad se vám brzy první miminko zadaří. My na první čekali měsíc a ted na druhé čekáme už 7 a nic :,(
MS mi dorazila o týden dříve, takže nás čeká za 10dní opět urputné snažení :lol:

Bavila jsem se o tom s kamarádkou co je na začátku 5měsíce a říkala, že se mám vykašlat na jakoukoliv ovu a počítání a pracovat na malém bez přestání bo jich na základce učili, že otěhotnět se dá kdykoliv :lol: tak se podle toho řídila a do 4měsíců byla těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
3.4.14 08:17

@Slonice79
Ale notak..dokud MS nedorazí, tak je přece pořád naděje ;) Hlavně, že tam ten dušík pořád je ;)
Tak nebuď smutná :) To já už mám test taky za sebou a ani prd :( Koukala jsem na staré testy z minulého těhu a 9DPO už jsem měla krásného dušíka. Tak už jsem si na 90% jistá, že to nevyšlo..takže hurá do dalšího snažení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí