Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno ![]()
Máte nějaké novinky?
Já jsem dnes jak přejetá, dcerka se mi vzbudila někdy už v 6h..aspoň, že jsou ty pohádky..:D vydrží sedět celé dopoledne u tv
Tak toho dnes využiju a ještě si poležím..Hlava mě bolí, jak ldybych tam měla střep..
Za pár dní čekám MS, tak už to bude asi k tomu..
@Majaha ovu jsem měla před 8 dny což je hodně krátká LF snad se to příští měsíc nebude opakovat
@Kaciisek přeju aby za pár dní nic nedorazilo ![]()
@miriskaw
Tak to díky..
snad nám to tady všem brzy vyjde
To čekání jestli to vyšlo nebo ne mě deptá, doufám, že to nebude trvat rok, jako u první dcery, protože to byly teda strášný nervy..
@Kaciisek noo rok to věřím že to musely být nervy.My ted jedeme 7měsíc a je to mazec ![]()
a po tom roce se vám to povedlo samo, nebo za pomoci něakých léku atd.?
@miriskaw
No já jsem se na to pak vyprdla, přestala jsem se na to tolik upínat..řekla jsem si, že holt asi nemůžu mít děti a chtěla jsem s tím jít k dr…jenže než jsem se odhodlala a přemluvila manžu, aby mazal taky na vyšetření tak najednou šup a bylo to
No pak jsme se snažili o druhé a to nám '' vyšlo'' hned druhý měsíc a to jsem pak skončila na revizi kvůli zamlklému těhu. Teď po půl roce do toho jdeme znovu, tak jsem zvědavá jak rychle to půjde..
Ach jo kdyby člověk aspon veděl že je vše v pořádku a do určité doby se to povede, ale takhle čekat, tápat, nevědět je peklo ![]()
Navíc mě ted přišla MS týden po ovulaci, tak zase nervačím, že mám krátkou LF a otěhotnět mi nepůjde
no radši nic nečíst bo pak fakt jen koumám co mi je ![]()
@Kaciisek Ono je ten problém asi opravdu převážně v té hlavě
![]()
@miriskaw
Ale neboj se a nebuď smutná
určitě to brzy vyjde, jen nesmíme být tak nedočkavé
![]()
Po mé zkušenosti už věřím, že psychika je pěkná mrcha..ale je těžké se na to neupínat, když to tak moc chveme ![]()
Jinak s tvým problémem zkušenost nemám, tak neporadím..nikdy se mi to nestalo
Tak snad se to zas srovná ![]()
Jj hlava je prevít ![]()
Kdybych měla práci a honila se mezi prací, školkou, domácností ani bych na to nepomyslela a byla těhu hned, ale práce není, tak jsem doma a myslím, koumám…
snad mi cykly pomůže srovnat Kontryhelový čaj co od neděle piju ![]()
@miriskaw píše:
Jj hlava je prevít
Kdybych měla práci a honila se mezi prací, školkou, domácností ani bych na to nepomyslela a byla těhu hned, ale práce není, tak jsem doma a myslím, koumám…snad mi cykly pomůže srovnat Kontryhelový čaj co od neděle piju
Já se teda mezi prací, školkou a domácností honím a těhotnění mám stejně plnou hlavu
Dneska jsem 10. DPO a ráno jsem nedočkavá zkusila test - je tam druhá slaboulinká čárka, takový ten duch, ale po mé minulé zkušenosti radši ještě nejásám, do MS mám ještě tak 3-4 dny, je hodně brzy na testování, ale neodolala jsem
Příznaky zatím nic moc, stejné jako při PMS, takže nevím nic. A dobře mi tak, zvědavce nedočkavé, kdybych to tak vydržela až do MS…
@Kaciisek píše:
@miriskaw
Tak to díky..snad nám to tady všem brzy vyjde
To čekání jestli to vyšlo nebo ne mě deptá, doufám, že to nebude trvat rok, jako u první dcery, protože to byly teda strášný nervy..
Taky nám první dítko trvalo rok, ale teď už vím, že to bylo tím, že jsem 8 let brala HA a měla cyklus totálně rozhozený - ono to fakt není moc přirozené. Ale zase pohodlné, že… Rok se s tím tělo srovnávalo, dokonce jsem úplně přestala menstruovat a to nejsem žádnej drobek, jako že by to bylo třeba kvůli váhovému úbytku, to ani náhodou. Ani stres jsem neměla větší než normálně, jen ta snaha o miminko, to je samozřejmě pro hlavu pěknej záhul - brala jsem pak hormony na srovnání cyklu, z těch jsem měla cystu, takže konec a už jsem se objednávala do CAR - jenže na první odběry (1.-3.den cyklu) jsem už nedorazila, bo mi nedorazila MS a já byla naprosto nečekaně v tom ![]()
@Slonice79 já jsem taky 10DPO a MS mám už 2dny ![]()
já se už zařekla, že testovat nebudu
Už nechci to zklamání z bílého papírku, takže první test si udělám až tak po týdením zpoždění a po příznacích, jinak to prdím ![]()
Snad ti bude čárka jen sílit a sílit a MS se nedočkáš ![]()
@Slonice79 tak to je hezký závěr příběhu ![]()
Já brala HA poprvé 9let a otěhotněla jsem na podruhé
ted jsem ji brala 3,5roku a nejde to 7měsíců, tak nevím
@Majaha je to Lutealní fáze-doba od ovulace do menstruace. U většiny žen je to 14dní a pokud je to kratší jak 12-10 je problém aby se mimisek dobře zavrtal do dělohy bo než to stihne odejde s menstruací