Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miriskaw píše:
Ach jooo holky tak ta mrcha došla o 5 dní dříveNechápu to protože ovu jsem měla před 7dny. Tyhle zmatené MS mě už štvou
Dneska jsem odpoledne měla tlak v břichu a ted večer už je to tadyRovnou jsem si uvařila Kontryhel a uvidíme jestli mě srovná
@Korunka34 s tímhle tím ti bohužel neporadím, Jedině si jít popovídat s gynekologem
@DaniLo jj kyselinu list.je dobré brát. Já beru zatím normální od Naturvita bez předpisu
Uz jsem na gynde byla v ramci preventivky a rekla jsem mu ze chceme, ale nechci ztracet cas ze se budeme snazit zbytecne jako tenkrat, nez mi byla PCO stanovena. Tak rikal at si pristi ms skocim k nemu na krev a udela mi hormonalni profil. Mysli 2.dc rikal. Tak jsem rada, ze budu vedet jestli sem ok po teto strance.
@Majaha tak já jdu do toho s tebou
mě se taky rozjíždí
aspon se miminko případně narodí až po novém roce a kdo by chtěl na vánoce ležet v porodnici ![]()
@nikinka 123
To já jsem u prvního cítila příznaky každý měsíc a pak když jsem byla fakt těhu, tak vůbec nic
Tak třeba to vyjde
budu na tebe myslet ![]()
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
To já jsem u prvního cítila příznaky každý měsíc a pak když jsem byla fakt těhu, tak vůbec nicTak třeba to vyjde
budu na tebe myslet
i já na tebe děkuji moc ![]()
No holky vztala jsem jdu si udělat kontryhel a uklidit nějaké ty věci co mě čekaj a hurá tady za váma ms zatím nepřišla tak mám zlost
![]()
@nikinka 123
Tak buď ráda, že ještě nepřišla
Aspoň máš ještě pořád naději
A ten kontryhel by si neměla teďka pít ne? Holky mi psali, že se pije od prvního dne MS až do ovulky a pak už nee..jestli jsem to teda dobře pochopila ![]()
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Tak buď ráda, že ještě nepřišlaAspoň máš ještě pořád naději
A ten kontryhel by si neměla teďka pít ne? Holky mi psali, že se pije od prvního dne MS až do ovulky a pak už nee..jestli jsem to teda dobře pochopila
no já nevím našla jsem článek cituji kde se píše kontryhelový čaj se nepije!!! v době menstruace pije se od doby po menstruaci dva krát jednou ráno nalačno a večer taky na lačno sedm dni v kuse pak se to mění a osmý den se pije až do menstruace jen jednou na alčno a to ráno a v průběhu menstruace vynechat a zase od znova tak nevím
![]()
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Tak buď ráda, že ještě nepřišlaAspoň máš ještě pořád naději
A ten kontryhel by si neměla teďka pít ne? Holky mi psali, že se pije od prvního dne MS až do ovulky a pak už nee..jestli jsem to teda dobře pochopila
piji to podle toho co jsem se dočetla ale zeptám se pro jistotu odborníka ![]()
@nikinka 123
No já tomu právě moc nerozumím, tak jsem se radši zeptala na diskuzi a holky mi to poradily takhle
tak nevím, ale myslím, že i kdyby se pil každý den, tak by to snad nemělo uškodit
A jestli ses to takhle dočetla v článku, tak se toho drž
Já osobně jsem se ptala dr. a ta mi k tomu neřekla vůbec nic.
@DaniLo
Někde jsem četla, že je dobrý na nárůst sliznice, aby se mohl mimísek pěkně uchytit ![]()
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
No já tomu právě moc nerozumím, tak jsem se radši zeptala na diskuzi a holky mi to poradily takhletak nevím, ale myslím, že i kdyby se pil každý den, tak by to snad nemělo uškodit
A jestli ses to takhle dočetla v článku, tak se toho drž
Já osobně jsem se ptala dr. a ta mi k tomu neřekla vůbec nic.