Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
4.4.14 15:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 15:26

@KKatka23 8o 8o 8o celou? Tak to teda smekám klobouk :potlesk: :mrgreen: to muselo dát zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 15:37

@lucillee
tak to je krásný ;)

já bych chtěla kluka ale i když by to byla holka tak mi to nevadí a na jednu stranu bych nemusela nic kupovat vše mám po holkách :mrgreen: teda jako já jsme před 2 měsícema prodala postýlku se vším…s tím že až za těch pár let budeme mít třetí tak se koupí a docela by se hodila kdyby byla doma schovaná nu co seženeme jinde když se zadaří

já jsem teď řešila že je lepší další mimi teď než až za pár let…pak holky budou víc samostatné a nevím jestli by se mi chtělo zase sedět doma s miminkem :nevim:
ale už se moc těším a na druhou stranu mám strach že to nepůjde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.4.14 15:46

Ahojky :) vítám všechny nové snažilky a přeji hodně štěstíčka a brzké // ;)
Mám teď docela honičku, tak se sem moc nedostanu :(
Teď jsem akorát zjistila, že jsem si to blbě spočítala a 9DPO jsem teprve dnes :D
Takže jsem šílela úplně zbytečně :D Samozřejmě jsem to nevydržela a zase testila ( ještě k tomu z odpolední moči :D a nevím teda..asi po 5 minutách koukání mi přišlo, že je tam z určitého úhlu takový stínek, ale nikdo jiný zo nevidí, takže jsem asi blázen už :D
Přijde mi to divný, fakt jsem si byla jistá, že to na 90% vyšlo, protože ta moje náhlá odpolední únava a lítání na wc nikdy nemívám..jsem z toho zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
4.4.14 15:49

@Kaciisek vydrž a po víkendu uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 15:56

@Kaciisek
děkuji za přivítání a držím palečky aby to vyšlo…já jsem někdy měla to samé že jsem tam tu čárku viděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
4.4.14 15:58

@Joanie to víš, lepší jak pracovat :mrgreen: tak to jsem teda holky zvědavá, jestli se u vás zadařilo! my se snažíme od ledna, ale tak snažíme nesnažíme, protože mám po revizi neskutečně doj. ebanej cyklus! někdy to mám, někdy ne, většinou když to přijde, tak je dva dny špiním, teď jsem zase špinila, ale pro změnu dva týdny skoro… 15.4. jsem objednaná k mudře, protože už mi fakt došla trpělivost! :? spíš se nám asi nezadaří, ale naděje umírá poslední :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.4.14 16:12

@miriskaw
No chtěla jsem to vydržet, ale jsem strašně nedočkavá, ale to jsme asi všichni tady :D
Prostě mi nejde na to nemyslet :( lítala jsem tu po bytě jak střelená a prozkoumávala test ze všech úhlů až jsem si tam tu čárku asi vymyslela :D Tak zkusím ještě zítra ráno poslední test a pak už si dám pokoj :D

@Kebinka
Nemáš zač, aspoň nás tu bude víc ;) Nějak jsem to ještě nestihla dočíst, takže jak jseš na tom ty? :)
No s těma čárkama jsme na tom stejně, já už ji vidím snad úplně všude :D Jestli to takhle půjde dál, tak mě manža brzo nechá zavřít do Bohnic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.4.14 16:14

@Slonice79
Koukala jsem na foto a dušíka vidím pěkně, tak hlavně ať jen a jen sílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 16:18

@Kaciisek
:mrgreen:
u nás jsme se teprve rozhodli že si pořídíme třetí dítko…antikoncepci jsme nebrala už dlouho tak snad to bude dobrý a nebude stresovat proč to zase nejde…by byla sranda kdyby to vyšlo na poprvé ale to jsme docela naivka co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.4.14 16:18

Ahoj holky :) Snažíme se cca 2,5 měsíce po ZT ve 12tt :? Dnes jsem to dostala o týden dřív :roll: tak jedeme na novo :roll: Snad se nám to první mimčo konečně zadaří :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.4.14 16:23

@Markiska
Ahojky :) tohle mám taky za sebou, teď jdeme do toho po půl roce znova, tak jsem zvědavá, jak rychle se zadaří. Držím palečky, říká se, že je po tom tělo jako pohnojené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
4.4.14 16:27

@Kebinka
My se snažíme taky teprve první měsíc a tajně doufám, že to vyšlo :D I když je asi malá pravděpodobnost..Já když se vidím, jak šílím po prvním měsíci, tak jsem zvědavá co budu dělat třeba za půl roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
4.4.14 16:37

@Kaciisek Ahoj, tak snad nám to výjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
4.4.14 16:37

@Kaciisek
pane bože jako půl roku nedám :mrgreen:
mě stačilo před pár rokama jak jsme byla nešťastná a jako teď to nedám :zed: ale snad to dopadne nám všem tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí