Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikeyla taky fakt
já ani nevím proč, ale radši bych 1. kluka a pak holčičku ![]()
kámoška co teď čeká dvojčata si moc a moc přála páreček, už kvůli tomu, že to je její první a zároveň asi i poslední těhu. Mudři jí říkali, že to jsou 2 kluci jak buci a hle o 2 UTZ později: pářeček!!! ![]()
@Joanie Pritel je rozvedenej, je totiž o 12let starsi a uz se jednou zenil, bohužel to nedopadlo a po5mesich se rozvedli, tenkrat to bylo slozity (teda aspoň mi to tak vykladal) tenkrat zustal uplne jak se říká s holou prdeli a zarekl se ze uz se nikdy zenit nebude, samozrejme ze ja bych urcite chtěla ale tlacit ho do toho nebudu, když nechce, nechce, myslim ze i tak mame skvelej život a naší lasku si nepotrebujeme utvrzovat nejakym papirem!
my uz mame to upatlany obdobi jednou za sebou takze ted si uzivame ty prvopočátky… A jelikož mam doma krasnou dcerku tak ted by jsme oba chteli chlapecka, ale i kdyby to byla druha princezna urcite by jsme byli radi ze ji mame! Ale proste chlap potřebuje chlapa takze i podle toho co z nej občas vypadne to vypada ze je presvedcenej o klukovi, kazdopadne o klukovi byl presvedcenej uz když jsem cekala dceru a ejhle! ![]()
@Joanie
hm to je pravda
já bych chtěla chlapečka ale zase máme vše pro holku takže z toho hlediska by byla lepší holčička ale jako mě je to jedno hlavně aby to vyšlo a bylo to zdravé.
mě dnes už z toho hráblo trochu a už jsme se koukala na jména
![]()
@Joanie Jéééé to je hezkéééé
No s dvojčatama se trošku i modlím, přítel je z dvojčat, tak snad nebude mít tak silné geny ![]()
@Kebinka S těma jménama si nedělej starost. Přítel minulý týden listoval v kalendáři a vykřikoval na mě jména
![]()
@veronikacek
no ono opravdu občas ty chlapi takhle dopadnou… vezmou igelitku, nechaj všechno za zádama a hop začínat od znova…
ale zase jedině dobře, protože teď jste spolu a jinak bys třeba marně hledala ![]()
Oni jsou prostě přesvědčení a šmitec
ten můj si je jistej na milion %, že první bude kluk
nedávno to říkal i našim ![]()
@Nikeyla
jééé buď ráda…já jsme si vybírala první jméno a manžel druhé a teď nevím kdo bude vybírat ![]()
to by bylo fajn mít dvoječky páreček co? můj sen mít dvojčátka
@Kebinka Ale aspoň se pobavim, minuly tyden jsme byli na chvilku na pivko (ja teda na kofcu, alkohol nepiji) a jak pritel uz byl takovej rozjuchanej z te oslavy narozenin, tak hulakal na celou hospodu ze bude mit syna ńo a samozrejme vseci hned blahoprali, takovej trapas!
přitom sem mela treti den menstruaci takze asi tezko jsem mohla byt tehu ![]()
@Kebinka proč hráblo?
vždyť já už mám jména i vybraný
a to ještě žádné mimi nemám
a jaký se líbily? ![]()
@Nikeyla no tak abyses nedivila hele
tam na tebe pak vykouknou dva a máš o zábavu postaráno ![]()
@Kebinka No já nevím, já se k tomu stavím tak, že dvě děti najednou si snad člověk nemůže ani moc užít ne?
Radši bych byla asi 2 zvlášť pěkně popořadě, ale samosebou šance je veliká a nijak extra by mě to nevadilo.
Jen aby se to konečně povedlo!
Helky ten můj snad ani kluka nechce…on vůbec nechtěla třetí miminko až teď poslední dobou o tom začal mluvit ale jako aby chtěl fakt syna tak to moc asi ne
@Joanie No říká se, že to jde ob generaci, tak buď to chytně mě nebo děti nebo děti našich dětí. Každopádně šance na dvojčata by tu byla, ale fakt bych radši jako prvorodička jenom jedno. ![]()
@Nikeyla
jo tak tomu naprosto rozumím
já se porodu děsím
nikdy jsem ani ještě nebyla v nemocnici (když nepočítám první 2 roky mýho života)
někdo říká, že to je pohoda, někdo zas že děs a někdo si to vyloženě užívá ![]()
Hele co vy víte, třeba to zrovna padne na Vás dva ![]()
@Joanie Urcite jsem rada ze ho mam, v zivote mi hodne pomohl, seznamili jsme se když mi bylo 15let a nikdy jsem nezalitovala ze jsme spolu zustali!
také jsme chteli prvne kluka když nam rekli na ultrazvuku ze to je holcicka oba jsme byli v soku protože jsme byli presvedceni ze to musí byt kluk ale nakonec je super ze ji mame, ma nas moc rada a i ted chodi každý den ze se chce „poťulit“ neskutecne krasny!
![]()
@Joanie
tak na kluka Erik, Oliver, Robin, Jonáš, Ondřej a Matyáš
na holku je víc já chtěla vždy Viktorii (ale ta mě neprojde nikdy),líbí se mi Darja - Darina, Berenika, Ester, Maja, Mariana, Marina, Marieta (babičky jsou Marie a to se mi jako by nelíbí tak varianta k Marii), Miriam, Sylva, Valerie,
no doma máme Sáru a Karinu takže nějaké jméno aby se k tomu hodilo a jsou to jméno co u nás nikdo nemá na vesnici…a chtěla bych aby bylo ve jméně R…takže na holku fakt nevím…jaké máš ty