Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
4.4.14 22:41

@Kebinka @veronikacek zrovna taky koukám na Kajínka a už asi 2 hod se mi strašně zavíraj očiska :mrgreen: Tak hezký sny holky a krásnou sobotu přeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:42

@Kebinka :kytka: Dobrooooou
@Joanie Jo to mi vadit nebude, nebudu tam totiž chodit tak kvůli sobě jako kvůli miminu, takže to mi vůůůbec nevadí :mrgreen: Já se teda neděsím vůbec ničeho, jen mám pořád před očima ten pokoj po porodu sakra!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 22:43

Dobrou holky a snad se tu zase nektery den spolu sejdeme a pokecame :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:43

:kytka: Dobrou kočkyyyyyy a zase někdyy :mrgreen: A ten srazík určitě dááááme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.4.14 22:44

@Nikeyla no nic, radši na to nemyslet :mrgreen:

@veronikacek určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
4.4.14 22:44

@Nikeyla Pevne tomu verim ale az tak na podzim az budeme mit briiiiiska :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 22:47

@veronikacek Tož jedině s bříškama!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
5.4.14 02:24
@Kaciisek píše:
Ahojky :) vítám všechny nové snažilky a přeji hodně štěstíčka a brzké // ;)
Mám teď docela honičku, tak se sem moc nedostanu :(
Teď jsem akorát zjistila, že jsem si to blbě spočítala a 9DPO jsem teprve dnes :D
Takže jsem šílela úplně zbytečně :D Samozřejmě jsem to nevydržela a zase testila ( ještě k tomu z odpolední moči :D a nevím teda..asi po 5 minutách koukání mi přišlo, že je tam z určitého úhlu takový stínek, ale nikdo jiný zo nevidí, takže jsem asi blázen už :D
Přijde mi to divný, fakt jsem si byla jistá, že to na 90% vyšlo, protože ta moje náhlá odpolední únava a lítání na wc nikdy nemívám..jsem z toho zmatená :nevim:

ahojky já vubec estiham, jsem v jednom kole, ale taky jsem testila ted 9DPO, taky ne z ranni moci a taky vidim ducha pod svetlem, tak jsem z toho paf a budu delat zase v nedeli…vzdy jsem pouzivala mamatesty a ted mi v lekarne nabidla od apotheke ze pry je to jeste citlivejsi, tak jsem na to zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 07:01

@Alficek
Ahojky :) Tak jsem testovala i dnes a nic..takže jsem včera měla asi nějaké bludy či co :nevim:
Ale tak to nevadí, aspoň jsem se ponaučila a příští měsíc už takhle šílit nebudu :D
Jestli máš dušíka, tak tichounce gratuluji a přeji ať ti jen a jen sílí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
5.4.14 07:06

Jinak už jsem koukala do kalendáře, OVU mi tenhle měsíc vychází cca na 22.4., tak snad mi to aspoň rychle uteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 09:03

Ahoj holky, juuu vy jste toho včera nakecaly!!! :D Já jsem vytuhla v devět, bylo mi divně, slabo, furt krvácím…no děs. Maelj mě nenechá se nějak trápit, naštěstí. Teď už jenom doufám, že v úterý to bude na kontrole OK a budeme na to moct vlítnout znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 10:35

@lucillee Ahojky :) no jo, jsme měly včera kecavou, tak to podle toho vypadá, že :mrgreen: určitě to OK bude :palec: se ani nenaděješ a přehoupne se týden, dva. tři a zase se tady sejdem všechny s nervíkama na pochodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
5.4.14 10:36

@Kaciisek Ahojky ;) a kolikátý jsi dnes DPO? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 10:43

@Joanie Je super když se to sejde a kecá a kecá… :) Myslím pozitivně, vždyť ta výroba dětí je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
5.4.14 10:47

@lucillee Včera to bylo super, pořád bylo o cem vykládat! Holky me dnes boli břicho au au :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí