Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kebinka @veronikacek zrovna taky koukám na Kajínka a už asi 2 hod se mi strašně zavíraj očiska
Tak hezký sny holky a krásnou sobotu přeju ![]()
@Kebinka
Dobrooooou
@Joanie Jo to mi vadit nebude, nebudu tam totiž chodit tak kvůli sobě jako kvůli miminu, takže to mi vůůůbec nevadí
Já se teda neděsím vůbec ničeho, jen mám pořád před očima ten pokoj po porodu sakra!!! ![]()
Dobrou holky a snad se tu zase nektery den spolu sejdeme a pokecame
![]()
@Nikeyla Pevne tomu verim ale az tak na podzim az budeme mit briiiiiska
![]()
@Kaciisek píše:
Ahojkyvítám všechny nové snažilky a přeji hodně štěstíčka a brzké //
Mám teď docela honičku, tak se sem moc nedostanu
Teď jsem akorát zjistila, že jsem si to blbě spočítala a 9DPO jsem teprve dnes
Takže jsem šílela úplně zbytečněSamozřejmě jsem to nevydržela a zase testila ( ještě k tomu z odpolední moči
a nevím teda..asi po 5 minutách koukání mi přišlo, že je tam z určitého úhlu takový stínek, ale nikdo jiný zo nevidí, takže jsem asi blázen už
Přijde mi to divný, fakt jsem si byla jistá, že to na 90% vyšlo, protože ta moje náhlá odpolední únava a lítání na wc nikdy nemívám..jsem z toho zmatená
ahojky já vubec estiham, jsem v jednom kole, ale taky jsem testila ted 9DPO, taky ne z ranni moci a taky vidim ducha pod svetlem, tak jsem z toho paf a budu delat zase v nedeli…vzdy jsem pouzivala mamatesty a ted mi v lekarne nabidla od apotheke ze pry je to jeste citlivejsi, tak jsem na to zvedava
@Alficek
Ahojky
Tak jsem testovala i dnes a nic..takže jsem včera měla asi nějaké bludy či co ![]()
Ale tak to nevadí, aspoň jsem se ponaučila a příští měsíc už takhle šílit nebudu ![]()
Jestli máš dušíka, tak tichounce gratuluji a přeji ať ti jen a jen sílí ![]()
Jinak už jsem koukala do kalendáře, OVU mi tenhle měsíc vychází cca na 22.4., tak snad mi to aspoň rychle uteče ![]()
Ahoj holky, juuu vy jste toho včera nakecaly!!!
Já jsem vytuhla v devět, bylo mi divně, slabo, furt krvácím…no děs. Maelj mě nenechá se nějak trápit, naštěstí. Teď už jenom doufám, že v úterý to bude na kontrole OK a budeme na to moct vlítnout znovu.
@lucillee Ahojky
no jo, jsme měly včera kecavou, tak to podle toho vypadá, že
určitě to OK bude
se ani nenaděješ a přehoupne se týden, dva. tři a zase se tady sejdem všechny s nervíkama na pochodu ![]()
@Joanie Je super když se to sejde a kecá a kecá…
Myslím pozitivně, vždyť ta výroba dětí je fajn ![]()
@lucillee Včera to bylo super, pořád bylo o cem vykládat! Holky me dnes boli břicho au au ![]()