Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, přidám se k Vám do skupiny, jestli tedy můžu.
Také jsme se s manželem začali pokoušet o druhé dítko. V březnu to bohužel nevyšlo. Dnes jsem si dělala test a byl negativní. Tak začneme znova v dubnu
. První snažení se povedlo hned na poprvé. Tak jsem myslela, že to tak bude i nyní.
Kaciisek
když jsem byla prvně těhu, tak jsem měla slabouličkou čárečku na testu, kterou jsem viděla jen já
. Ale pozor, ten test jsem si dělala v 6. týdnu a přesto to bylo takhle maličko a to jsem čekala dvojčátka. Produkovala jsem málo toho hc ![]()
@kritrsak píše:
Kaciisek
když jsem byla prvně těhu, tak jsem měla slabouličkou čárečku na testu, kterou jsem viděla jen já. Ale pozor, ten test jsem si dělala v 6. týdnu a přesto to bylo takhle maličko a to jsem čekala dvojčátka. Produkovala jsem málo toho hc
Také mi vyprávěla kamarádka, která má dvojčátka, že měla dlouho čárku celkem slabou…Já jsem se už radovala, že to v březnu klaplo a budeme mít druhé prosinčátko, na testech druhá čárka světlá, ale už to nebyl duch…ale ve středu jsem začala špinit a už bude asi po všem
Testovala jsem prostě moc brzy…
@janadajova
No doufám, že o Vánocích už budem těhule všichni z téhle diskuze
![]()
@lucillee
Taky si právě myslím, že dušík by měl být ve stejné tloušťce jako kontrolní čárka..a tohle co mám já je tak úzký, že to není skoro vůbec vidět. Jen při důkladném zkoumání ![]()
Ahoj ženský, vy jste se tu teda rozjely!!! Tak prvně vítám všechny nové povídalky a všem přeji příjemné snažení s dobrým koncem v podobě miminka tak brzy, jak jen to půjde ![]()
Já dnes ráno měla asi vadný test, nejdřív bílo, pak můj obvyklý slabý dušík a nakonec asi po 10 min silná růžová čárka, ale jakoby rozpitá a moc blízko k té kontrolní. Tak jsem z toho jelen, zkusím zase zítra pak už se na to asi vyprdnu
Už mi docházejí testy
Jsem 14DPO, jestli zítra nedorazí MS, tak ty testy půjdu reklamovat ![]()
Jinak já jsem taky z Liberce…
Nevěš hlavu, já jsem krvácela do 3. měsíce… ale opravdu krvácela a dneska z toho mám 6-tiletou princeznu. Je pravda, že se druhé dvojče nepovedlo, ale jedno mimčo se udrželo
.
Když jsem si tenkrát udělala ten test poprvé, tak to bylo z hecu mé kamarádky, když jsme zrovna něco slavily. Když jsem to počůrala, tak tam nic nebylo a hodila jsem to do koše. Když jsem o něco déle šla na záchod znova, tak jsem to vytáhla a byla tam ta strašně neviditelná čárka. A pak už jsem jenom testovala a testovala a testovala než mi to potvrdil doktor. ![]()
Koukám, že moje včerejší povídálky šli popíjet, teda děvčata!
Asi si na truc dám vínko doma noooo ![]()
Ahojky kočky
z oslavy jsme doma holky spí a já mám konečně klid
![]()
s testem neporadím já měla vždy čárku i když byla slabší, ale vím že nikdy bych si nekoupila ten test plastový jak hned na to načůráte…po tom IVF jsme měla celou dobu mamatest a byl pozitivní a ten druhej co jsme dostala od nich na testovnání jsme počůrala a bílo ![]()
ale zase si myslím že pokud je tam nějaký náznak že by to něco mělo znamenat ne ![]()
@Kebinka
Joo už jsem tě zaregistrovala
Oslava byla faaajn jo? ![]()
Uf, mám taky uloženo, dnes to bylo nějaké těžší - tatínek nám odjel na týden služebně pryč, tak to bylo na mě. A zrovna jsem taaaak unavená, uááá! Asi to taky brzy zalomím - tak ne že vás pak zas budu 2 hodiny dočítat ![]()
No já nevím holky, ale nebudu tomu radši dáva naděje..už jsem se smířila s tím, že to holt tenhle měsíc nevyšlo a budem na tom pracovat dál
Tak snad se nám všem brzo zadaří ![]()
Ale děkuju za povzbuzení, aspoň ještě kapičku naděje mám ![]()
Jinak vítám další snažilky a přeji brzké // na testíku ![]()
@Slonice79 DRŽÍÍM PALCE. JÁ SE UŽ NEMŮŽU DOČKAT…až nedostanu krámy…no ale počítám zatím s verzí že dojdou…já jsem jičín
No jo byla to taková malá sešlost…od bratránka přítelkyně slavila 20 a dojela i sestřenka z Prahy tak bylo veselo dala jsme si vínečko a magistra
a holky si pohráli z děckama…já se napapala grilovaného masinka a uzeného a jela jsme spokojená domů ![]()