Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janadajova píše:
@Ilunka my se tulili 30,3 hahahah bůůh ví kolik lidi dělalo ten den děti…
@janadajova taky plánuješ mimi? můžou už být nějaké příznaky?
@Nikeyla
já šla pít a ve finále jsem měla jednoho panáka, padž se mi celou dobu motala v etapách šiška ![]()
@Slonice79 jeeee Libereeeec super! ![]()
Tak jsem se prokousala
vítám všechny nové
a doufám, že tu co nevidět bude vytapetováno fotkama tt s // ![]()
@Ilunka
zatím nějak nemůžu usnout
což se u mě často nestává poslední měsíc
takže to je spíš zázrak ![]()
Holky… Já se teda přiznám… Doslova tady žeru dort polívkovou lžící a přímo z krabice… V posteli…
vemte mi to
![]()
Holky neztrácejte hlavu…např. já mám menses normálka tak 4× do roka - extra dlouhé cykly! První těhotenství přišlo nějak přes antiko, ale přišlo ZT, pak jsme se snažili a nakonec je malej až po Clostíku. Ani jsem nedoufala, že by se zadařilo přirozeně a podívejte…
Ono to vážně přijde ten měsíc, kdy to nejméně čekáte.
@Joanie Héééj ty s tím dortem, co to jako máá býýýt
Ani kousek nepošleš?
![]()
Dobre rano holky, tak jsem si udelala test po dvou dnech znova a je to tam, ale bohuzel mi deti rozbily fotak, no do menzes mam 5 dní, ale uz je to tam…a chlapovi se to rozlezelo v hlave, ze uz mame pry deti dost…takze tady akorat rvu
![]()
@Betynka87 píše:
Holky můžu se přidat? Dnes jsme slavili rok našeho synka a vzhledem k tomu, že mi bylo zle, zkusila jsem test a je pozitivní…vůbec jsem si nemyslela, že to přijde takhle snadno, protože malého ještě kojímAle je to krásný dárek prckovi:-)
moc gratuluji, krasný darecek
![]()
@Alficek super gratuluji! Chlapa to přejde asi ma prvotní sok a urcite bude nadsenejj ![]()
Ahojky ženy,
@Alficek
jéééé jak rozleželo v hlavě? to už je teď trochu pozdě ne ale neboj ono se mu to zase rozleží znova a budete se těšit na miminko ![]()
@Joanie
a není ti to blbý
nic nepošleš tak šup…ale ono už asi není co poslat že
![]()
nevěš hlavu holka určitě to vyjde…víš co to je…psychika…já mám první dveru po IVF a když měla 3 měsíce byla jsme těhotná a víš proč protože jsme byla už v klidu…chápu tě že je to hrozný a moc ti přeji aby jsi měla své vytoužené miminko po tolika rokách si to zasloužíš
budu držet palce a nepřemýšleli jste IVF ![]()
jo jinak s tulením já chci pořád a chlap už přede mnou utíká ![]()
mě je už dva dny zle bolí mě šíleně podbříšek to jsme dlouho neměla tak nevím jestli se něco zakukluje ![]()
@Ilunka já nevim, jediný příznak co mám je zvýšená teplota…magoříím, bolest v podbříšku