Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
697
5.4.14 23:51
@janadajova
@janadajova píše:
@Ilunka my se tulili 30,3 hahahah bůůh ví kolik lidi dělalo ten den děti…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
5.4.14 23:52

@janadajova taky plánuješ mimi? můžou už být nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 00:19

@Nikeyla :D já šla pít a ve finále jsem měla jednoho panáka, padž se mi celou dobu motala v etapách šiška :D

@Slonice79 jeeee Libereeeec super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 00:24

Tak jsem se prokousala :mrgreen: vítám všechny nové :kytka: a doufám, že tu co nevidět bude vytapetováno fotkama tt s // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
6.4.14 00:31

Jee, to je fajn, že je tu ještě někdo vzhůru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 00:42

@Ilunka :mavam: zatím nějak nemůžu usnout :D což se u mě často nestává poslední měsíc :D takže to je spíš zázrak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.4.14 01:08

Holky… Já se teda přiznám… Doslova tady žeru dort polívkovou lžící a přímo z krabice… V posteli… :roll: vemte mi to :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
6.4.14 02:05

Holky neztrácejte hlavu…např. já mám menses normálka tak 4× do roka - extra dlouhé cykly! První těhotenství přišlo nějak přes antiko, ale přišlo ZT, pak jsme se snažili a nakonec je malej až po Clostíku. Ani jsem nedoufala, že by se zadařilo přirozeně a podívejte… :-))) Ono to vážně přijde ten měsíc, kdy to nejméně čekáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 07:44

@Joanie Héééj ty s tím dortem, co to jako máá býýýt :mrgreen: Ani kousek nepošleš? :think: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
6.4.14 09:05

Dobre rano holky, tak jsem si udelala test po dvou dnech znova a je to tam, ale bohuzel mi deti rozbily fotak, no do menzes mam 5 dní, ale uz je to tam…a chlapovi se to rozlezelo v hlave, ze uz mame pry deti dost…takze tady akorat rvu :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
6.4.14 09:06
@Betynka87 píše:
Holky můžu se přidat? Dnes jsme slavili rok našeho synka a vzhledem k tomu, že mi bylo zle, zkusila jsem test a je pozitivní…vůbec jsem si nemyslela, že to přijde takhle snadno, protože malého ještě kojím :-) Ale je to krásný dárek prckovi:-)

moc gratuluji, krasný darecek :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.4.14 09:12

@Alficek super gratuluji! Chlapa to přejde asi ma prvotní sok a urcite bude nadsenejj :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
6.4.14 09:15

Ahojky ženy,

@Alficek
jéééé jak rozleželo v hlavě? to už je teď trochu pozdě ne ale neboj ono se mu to zase rozleží znova a budete se těšit na miminko :hug:

@Joanie
a není ti to blbý :mrgreen: nic nepošleš tak šup…ale ono už asi není co poslat že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
6.4.14 09:18

@lusinda3011

nevěš hlavu holka určitě to vyjde…víš co to je…psychika…já mám první dveru po IVF a když měla 3 měsíce byla jsme těhotná a víš proč protože jsme byla už v klidu…chápu tě že je to hrozný a moc ti přeji aby jsi měla své vytoužené miminko po tolika rokách si to zasloužíš :hug: budu držet palce a nepřemýšleli jste IVF :?:

jo jinak s tulením já chci pořád a chlap už přede mnou utíká :mrgreen:
mě je už dva dny zle bolí mě šíleně podbříšek to jsme dlouho neměla tak nevím jestli se něco zakukluje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 09:57

@Ilunka já nevim, jediný příznak co mám je zvýšená teplota…magoříím, bolest v podbříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí