Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janadajova píše:
@Nikeyla hahaha, včera se mi manžel smál když na wc našel schovaný test.)))prej ty bys už nejradši zítra rodila cooo hahah..říkám ha ha ha.)),jenže večer mě načpal jak pc vybírám kočárky, polibil mě a smál se, říkám mám dost vid…on se smál a říká nééé jen si užívej
Jooo, mi ještě přidalo do kašičky, včera jsme jeli vyklidit rodinný dům od přítelových rodičů z důvodu prodeje a byla tam postýlka, kterou jsme si chtěli pro případné mimčo schovat a mám ji teď tady doma za zádama a chlap jako na truc ji nechce dát do sklepa ![]()
@Nikeyla ja to nějak prave nehrotim protože vim ze bych s tim neuspěla akorát nam to zrovna tak pěkně vyslo ze jsme oba doma kdyz si myslím ze mám ovulku, tu totiž nějak nejlidam beru to tak ze asi jo! ![]()
No myslím si, že ty naši chlapi z nás už nemůžou. Já ty testy taky schovávám. Dneska jsem už dvakrát zvracela a když jsem manžovi řekla, že možná už jsem těhotná, tak mi akorát řekl : to je ale Miláčku trošku brzy na takové příznaky ne? i ty chlapi mají větší rozum ne my ![]()
@kritrsak no sme pošahanky.))) já včera jen tak řekla juuu mam chut na zeleninový salát…tím jsem nechtěla nic naznačit a on…hele hlavně mi ted neříkej že jako mááš chutě to ti nežeru ha
@janadajova
Je fakt, že jsme na úplném začátku snažení, tak proto mi to tak připadá ![]()
No brzy na příznaky…před 5 lety jsem čekala syna…22,12 jediné snažení a přisahám 27,12 mě pálely prsa a tak to říkám kolegyni, absolutně jsem už nepomyslela že 22,12 jsem plodila…29,12 mě muž nutil do testu tak jsem ho udělala a nic a hodila jsem to do koše za 5 minut ho manžel vytáhl a tam dvě čárky jako jedna slaboučká…ha 23,9 jsem rodila
@DaniLo my si štouchli den před ms.))) ha a pak říkám hele to takhle nepůjde…tak tentokrát jsme obsouložili ovulaci.)))) tak uvidim
@janadajova
Tak to je paráda, že si to měla takhle rychle..kdyby to tak měly všechny
docela koukám, že Ti vyšel pozitivní test po 7 dnech. Myslela jsem, že se to ukáže až tak po 10 dnech
@DaniLo snažíme se o druhé mimčo… už máme 6 letu holčičku
@janadajova ty příznaky možný jsou, to je jasný
každopádně já je mám už od posledního styku, druhhý den mě hned začalo bolet hlava tři dny v kuse, pak mě po celou dobu bolí v podbřišku a dneska jsem začala zvracet.
takže, já jsem korunovaný magor.. a to jsme se začali snažit v březnu
pravda je, že ve skrytu duše vím, že je to totální nesmysl, ale já se prostě těhotně cítím ![]()