Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DaniLo Nemám nemám. Nechci se na to moc upínat, abych si nic nevsugerovala a hele jak mi to,,jde "
![]()
@Nikeyla Ty si predemnou, ze? Ja to mam dostat 24.4.
ale doufam… no včera jsem mela nejspis ovulku tak sme na to hupsly a když jsem se sla pak utrit mela jsem to všechno jakysi ruzovy, no spis sem si toho vsimla az rano tak nevim co to bylo! Asi ta ovulka udelala sve ![]()
@Nikeyla
Tak to si podle mě udělala dobře..já jsem si objednávala k. listovou a zároveň jsem si k tomu přihodila i jeden test
,ale stále si říkám, že si ho udělám jen tehdy, až se zpozdí MS..jenže když to tu tak čtu..nevím nevím jestli to vydržím ![]()
@veronikacek Ano ano o fous popředu
Hehe jo ovulka se asi činila ![]()
@DaniLo Jo dobře jsem udělala akorát s tou koupí testu, jinak to řeším furt dookola, už mě přítel okřiknul, že to nemám řešit, že jestli se to nepovede bude to kvůli mému plkání a plašení ![]()
@Nikeyla No ja prave na to koukala jak na zjeveni, prubli jsme sexik, chvili jsem počkala, sla se trosku opláchnout a jelikož tam toho bylo moc tak jsem se byla utrit ještě do papirovyho kapesnicku a ted rano sem sla vyhodit kos a koukam ze ten kapesníček byl uplne ruzovej!!!
docela me to prekvapilo, protože to jsem nikdy nemela a dnes opet ten neskutecne tahnouci se sliz na pul metru!!! Fuuuuj tak dnes znovu at to mame trosku potvrzeny! A co ty? ![]()
Kebinka - jo děkujiii
jo přemýšlíme aj o IVF alé bojím se to táky nevýjde zatím sme zkusili tou levnější metodu IUI ale nevyšla psychika hraje velkou roli to je pravdaznažím se bejt v klidečku nemyslet nato ale asi to určitě sami znáte
snad se zadaří ale mít to jedno
jestli tě bolí podbříšek to je dobré asi budeš určo vtom tákto měla i mojé ségra ![]()
@veronikacek No já uháněla přítele asi 4 dny v kuse, pátý den mi řekl, že dodělávat vlásky ještě snad nemusíme, že je vyšťavenej
Včera už mi zakázal se na něho jenom podívat
Beru to moc vážně, říkal pokud budeš v tom tak to bude osud, né že to budeme dělat celý měsíc 6× denně ![]()
@Nikeyla
Občas těm chlapům závidím, že to berou tak klidně..a my na to musíme furt myslet a řešit to ![]()
@Nikeyla hahaha, včera se mi manžel smál když na wc našel schovaný test.)))prej ty bys už nejradši zítra rodila cooo hahah..říkám ha ha ha.)),jenže večer mě načpal jak pc vybírám kočárky, polibil mě a smál se, říkám mám dost vid…on se smál a říká nééé jen si užívej
@DaniLo No právě
Ale řekl mi ať mu neříkám co všecho mě bolí, ať se jdu vykecat na emimino, že tam mě podpoří víc lidí
A měl recht ![]()