Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2072
6.4.14 10:52

@veronikacek
Vy jste úžasný :)…díky za tak vřelé přijetí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
6.4.14 10:52

@Nikeyla
A testíky už máš doma někde v šuplíku?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 10:56

@DaniLo Nemám nemám. Nechci se na to moc upínat, abych si nic nevsugerovala a hele jak mi to,,jde " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.4.14 10:57

@Nikeyla Ty si predemnou, ze? Ja to mam dostat 24.4. :palec: ale doufam… no včera jsem mela nejspis ovulku tak sme na to hupsly a když jsem se sla pak utrit mela jsem to všechno jakysi ruzovy, no spis sem si toho vsimla az rano tak nevim co to bylo! Asi ta ovulka udelala sve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
6.4.14 10:58

@Nikeyla
Tak to si podle mě udělala dobře..já jsem si objednávala k. listovou a zároveň jsem si k tomu přihodila i jeden test :),ale stále si říkám, že si ho udělám jen tehdy, až se zpozdí MS..jenže když to tu tak čtu..nevím nevím jestli to vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 10:59

@veronikacek Ano ano o fous popředu :mrgreen: Hehe jo ovulka se asi činila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.4.14 10:59

@DaniLo To musí byt ne? Kazda snazilka se hodi na pokec! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 11:00

@DaniLo Jo dobře jsem udělala akorát s tou koupí testu, jinak to řeším furt dookola, už mě přítel okřiknul, že to nemám řešit, že jestli se to nepovede bude to kvůli mému plkání a plašení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
6.4.14 11:02

@Nikeyla No ja prave na to koukala jak na zjeveni, prubli jsme sexik, chvili jsem počkala, sla se trosku opláchnout a jelikož tam toho bylo moc tak jsem se byla utrit ještě do papirovyho kapesnicku a ted rano sem sla vyhodit kos a koukam ze ten kapesníček byl uplne ruzovej!!! :think: docela me to prekvapilo, protože to jsem nikdy nemela a dnes opet ten neskutecne tahnouci se sliz na pul metru!!! Fuuuuj tak dnes znovu at to mame trosku potvrzeny! A co ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 11:04

4 tý den bazálka 37,2-37,3 hmmm normoš mývám kolem 36,5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Kebinka - jo děkujiii :) jo přemýšlíme aj o IVF alé bojím se to táky nevýjde zatím sme zkusili tou levnější metodu IUI ale nevyšla psychika hraje velkou roli to je pravdaznažím se bejt v klidečku nemyslet nato ale asi to určitě sami znáte :nevim: snad se zadaří ale mít to jedno :zed: jestli tě bolí podbříšek to je dobré asi budeš určo vtom tákto měla i mojé ségra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815

@veronikacek No já uháněla přítele asi 4 dny v kuse, pátý den mi řekl, že dodělávat vlásky ještě snad nemusíme, že je vyšťavenej :mrgreen: Včera už mi zakázal se na něho jenom podívat :lol: Beru to moc vážně, říkal pokud budeš v tom tak to bude osud, né že to budeme dělat celý měsíc 6× denně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072

@Nikeyla
Občas těm chlapům závidím, že to berou tak klidně..a my na to musíme furt myslet a řešit to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 11:06

@Nikeyla hahaha, včera se mi manžel smál když na wc našel schovaný test.)))prej ty bys už nejradši zítra rodila cooo hahah..říkám ha ha ha.)),jenže večer mě načpal jak pc vybírám kočárky, polibil mě a smál se, říkám mám dost vid…on se smál a říká nééé jen si užívej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
6.4.14 11:06

@DaniLo No právě :mrgreen: Ale řekl mi ať mu neříkám co všecho mě bolí, ať se jdu vykecat na emimino, že tam mě podpoří víc lidí :mrgreen: A měl recht :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí