Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2072
6.4.14 11:50

@kritrsak
Kéžby si byla :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 11:51
@DaniLo píše:
@janadajova
Tak to je paráda, že si to měla takhle rychle..kdyby to tak měly všechny :) docela koukám, že Ti vyšel pozitivní test po 7 dnech. Myslela jsem, že se to ukáže až tak po 10 dnech

no já jsem zase měla pravý opak, při tom prvním… vůbec mi ty poblblý testy nečárkovaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 11:52

DaniLo – budeme všechny brzy těhule :-) už se na to těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 11:53

@kritrsak konečně to tu někdo přiznal takže nejsem jediná- druhý den bolest v podbříšku, přisuzovala jsem to…eum styku..vzali sme to pořádně…ale další den zas a zas plus bazálka…plus prsa…záda..cítím se nabušeně..akorát 13,4 až dostanu krámy napíšu si na čelo magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 11:57

@kritrsak no vyšlo, četla jsem teda že k uhnizdování dochází už od 4 dně klidně…tak asi jo. protože tady mám 20 kilovýho koumáka zdravoučkýho, drzýho. je fakt že já nikdy nebrala antikoncepci, krámy mám intenzivní až humusální. ale jako hodinky a jak přes kopírák,1 den bolest, druhý den intenzivných tak na pempersku.))třetí den slabé, 4 den bolest a odchází kvanta sliznice 5 den špinění. a to přesně každý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
6.4.14 12:02

Někomu už to přeci musí vyjít.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 12:03

Mam kamarádku, co tvrdí že je v 5 měsíci že cítí pohyby, když šla k lékaři řekl že těhotná není, i když doktor senior starý, mohl přehlédnout, každý měsíc má dva dny slabé měsíčky, ale podle lékaře není gravidní ale nafukuje se ji břicho a cití pohyby jednalo by se o druhé dítě, paní není nejmoudřejší, ale přesto chápete to,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 12:06

Zavidim té co zjistí těhu uplně náááhodou ve 4 měsíci.) nepochopim, ale už to má jen 5 m a finish

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
6.4.14 12:10

@janadajova
Tak to teda nechápu…že by gynekolog nepoznal, že je těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 12:18

@DaniLo myslím si že si něco spíš namlouvá m je mi to líto. i když byl v jičíně případ kdy paní netušila že je těhotná a jednou takhle večer ji chytilo břicho tak šla na pohotovost že asi ji chytil žlučník oni že néé že je otevřená na 6 prstů.))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 12:30

Já to tedy nechápu, a upřímně takové paní závidím.. Sestřence se tohle stalo… přišla na tom v 6. měsíci… pravda je, že neměla vůbec žádné bříško, když jsem jí viděla den před porodem, tak měla jen břicho takové nafouklé.. Horší bylo, že po celých těch 6. měsíců brala antikoncepci a tím i měsíčkovala pravidelně. Když byla poprvé u doktora, to mohlo být tak ve 2. měsící ( měla strašný křeče v břiše), tak jí řekli že má kýlu. Podotýkám, že sestřence v tu dobu bylo 16 let, tak jestli milá paní doktorka vůbec nepředpokládala, že může být těhotná?,) Přišlo se tenkrát na to tak, že v obchoďáku omdlela a odvezla jí záchranka. Sice pak už měla do porodu kousek, ale celou dobu chodila po vyšetřeních kvůli té antikoncepci. No a malé je již 7 let :-) a je zdravá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 12:33

@kritrsak díky bohu, no ted jsem si vzpoměla na spolužačku, příšla k doktorovi s tím že ji vynechala ms, on ji nasadil antikoncepci s tím že se vše srovna 3 měsíce ji brala, pak ji to bylo divný šla k jinému a ten ji řekl že končí 16tt dcera zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.4.14 12:35

Moje první těhu bylo nekonečný díky tomu že jsem to zjistila tak brzo do 4 až 5 m to byla večnost..pak mi začal růst pupek tak to bylo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.4.14 12:36

@janadajova je fakt, že to jsou kolikrát děsný příběhy.. jdeme se porjít, tak večer zase pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
6.4.14 12:36

@janadajova
Nechápala jsem, jak nemůžou vědět, že jsou těhotný, ale je fakt, že jich je spousta. Není to dlouho co dávali na TLC :nevěděla jsem, že jsem těhotná…pak jsem pochopila, že to fakt jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí